@Two-Old-Codgers....living-the-dream

15 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2019
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Voor ons is dit een perfecte site, directe toegang tot Kielder Forest om te wandelen. Mega vriendelijke hond, het hele jaar geopend (afhankelijk van het weer). Het is vredig zonder bar / winkel / clubhuis, het draait allemaal om de natuur. Het is op afstand en het is raadzaam om alle benodigde voorzieningen te nemen. Boeking is essentieel als niet te veel spaties. Gewoon NY hier absoluut heerlijk doorbrengen.
2018
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Schone site met goede faciliteiten. De camping ligt op een niveau met gemengde gras- en gravelvelden. De site kijkt uit over de velden en er loopt een hond in de buurt. Er is enig geluid van de snelweg maar niet te storend. Het is een goede wandeling naar bushaltes naar de stad of een taxirit.
Een rustige, landelijke camping op 15/20 minuten van de ferry terminal van Dieppe. De plaatsen zijn van verschillende grootte en hebben elektriciteit, water is op verschillende punten rond de camping. Voor onze camper, 2 volwassenen, 2 honden & elektriciteit was het half augustus € 26.30 uur. Reserveren was niet nodig.
Voor een Cp uitstekend, 10 grote gemarkeerde plaatsen, alle faciliteiten als je ze nodig hebt. We hadden genoeg water en besloten de niet-elektriciteit optie €3 voor 24 uur. Het is zeer centraal gelegen met uitstekende wandelingen langs het kanaal. Er is een klein beetje lawaai van de weg maar niets dat ons stoorde. Zou deze plaats zeker opnieuw gebruiken.
Enorme plaatsen met water en elektriciteit (10amp) op het veld. Directe toegang tot boswandelingen. Voor 2 volwassenen, 2 honden & camper in augustus € 18,94 per nacht! Het is heel landelijk, de donkere hemel betekent 's nachts een perfect sterrenbeeld, het uitzicht is een beetje beperkt. Niet Engels sprekend, vriendelijk paar. We hebben 3 rustige nachten gehad.
Mooie camping in een vallei aan de rivier, de prijzen in augustus voor 2 volwassenen, 2 honden en een campervan waren £ 31,50 per nacht, dus aanzienlijk hoger dan de prijs van het voorscherm. De site is vriendelijk en behulpzaam en als temps de 30-er jaren troffen, verwelkomden de honden (en ons) de stream. Strakke bocht aan de bovenkant voor ons om onze 8.5m bestelwagen door te krijgen. Kleine winkel, brood verkrijgbaar, kleine bar maar sluit om 20.00 uur. Mooie 4 nachten, zou terugkeren.
Je helpt jezelf om bij aankomst om een vrije plaats te zoeken. Er wordt 's avonds geld ingezameld door een zeer vriendelijke, niet Engelstalige vrouw (zeker dat ze alles begrijpt) bij wie je brood kunt bestellen, € 15,44 voor schone moderne faciliteiten, elektriciteit en gratis gebruik van een wasmachine! Sommige plaatsen zijn een beetje klein. Er zijn verschillende seizoensplaatsen die ons verrasten voor een Municipal camping. 3 leuke nachten.