@Txangu
Lid van Campercontact sinds 2026
September 2026
Sitecode: 20852
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
Perfect voor een stedentrip. 5 minuten lopen naar de tramhalte en 10 minuten naar het stadscentrum. Supermarkt in de buurt die alleen op zondagmiddag gesloten is. Mogelijkheid om gebruik te maken van het zwembad en het restaurant ernaast.
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
Zoals gezegd rijden er 's nachts geen treinen. Het is er rustig voor een parkeerplaats en centraal gelegen. De parkeerplaatsen zijn smal en licht hellend.
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
Geen zorgen. Er is geen water. Het is gratis. Zoals gezegd, als je naar het treinstation gaat, op ongeveer 400 meter afstand, kun je de roltrappen naar het stadscentrum nemen. Van harte welkom.
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
Het gebied is in zeer goede staat en vlak. Er zijn drie parkeertarieven, afhankelijk van de duur van je verblijf. Wij betaalden €18 voor 24 uur. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Ze gaven ons een plattegrond en een routebeschrijving. Zoals anderen al hebben gezegd, is het volgen van het aquaduct een goede manier om naar het stadscentrum te gaan. Het is een wandeling van 15 minuten.
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
Voldoende schaduw. De staanplaatsen zijn wat klein, maar elke staanplaats heeft een eigen wasbak met drinkwater. 28 september: zwembad gesloten. 2 personen en camper: €35. Rustig. Weinig lawaai. Badkamers en douches zijn aan renovatie toe. Oud en een beetje vies.