@Tymoos
- 2015
onbereikbaar!Staat onder water !
alle kranen werken ,er is een aparte kraan voor w.c en voor watertank vullen
Verlaten lokatie ,voorzieningen afgesloten, niet onderhouden .Heb hier 1 nacht gestaan .Geen aanrader
Heerlijke plek aan het mooie Salzgittersee,geen last van rondscheurende jongeren. Alle voorzieningen aanwezig .Echt een aanrader
ZOALS AL EERDER AANGEGEVEN NIET TOEGESTAAN OM TE OVERNACHTEN !!
Camping is gesloten !
Camperplaats is per 08 11 23 Definitief gesloten !!
Mooie omgeving maar veel te onrustig voor mij .Verkeer dat langs de camperplaats af en aan rijd ,steeds auto ,s met stofwolken erachter naar de vakantiehuisjes. En aan de overkant de hele avond iemand met zijn slijptol bezig !! Morgen ochtend gauw wegwezen hier
Camperplaats is pas geleden geopend ,ik had de primeur! Wat een mooie plek! Houd je van rust en ruimte ,is je camper niet te groot? Dan beveel ik deze plaats van harte aan! ik werd hartelijk ontvangen door Ans, zij hebben een akkerbouwbedrijf. De plek ligt vlakbij de Westerschelde, een mooie omgeving om te fietsen en te wandelen! Geen voorzieningen ,alleen water en een vuilnisbak.
Ik was op de omschrijving op deze plek afgegaan .dus rekende op sanitair als w.c en douche .Bij aankomst zeer onvriendelijke beheerder die mij niet eens te woord wilde staan.Niet goed ? Ciao dan zei hij .kom hier nooit meer !