@Typ58
- 2001
- 2021
De parkeerplaats kost momenteel € 22 voor een camper. Ik vind het erg jammer dat Campercontact er niet actief op toeziet dat de prijzen up-to-date zijn en dat advertenties van campings die niet meer bestaan, worden verwijderd. Echt jammer; ik zeg mijn abonnement waarschijnlijk op. Groeten, Ralf Sander
Sitecode: 20631
Geweldige, eenvoudige camping. Vlak, kiezelsteenachtig, direct aan het strand. €18 voor 2 personen en een camper. Erg vriendelijk.
Dit is een geweldige plek met alles wat je nodig hebt en heel dicht bij de stad en het strand.
Kon hem midden op het industrieterrein niet vinden. Niet aan te bevelen. Hij wordt ook niet geïdentificeerd. Zou hier moeten worden verwijderd, net als de andere plek hier.
Deze plek is een puinhoop en soms vol met kledingdealers. Midden op het industrieterrein. Niet aan te bevelen
Extreem rustig, super geschikt voor 1 nacht, 5,50 euro per nacht, met pin betalen.
Beide zijn hetzelfde, Parkatz Strandpauli en deze.
Dit is een geweldige ruimte. We werden heel netjes en zelfs in het Duits ontvangen. Alles wat een mens nodig heeft om te leven is beschikbaar. Alles is hier erg schoon. Betaalde € 17 en graag. Met bus nummer 5 voor 1,10 € die bijna voor de deur stopt naar het centrum. Gewoon geweldig zou graag terugkomen.
De plaats is geweldig, de plaats is goed en rustig voor de nacht. We zouden hem nog een keer slaan. Supermarkt 5 minuten, centrum 10 minuten.
We waren er vaak en altijd tevreden, maar met de prijzen van vandaag beginnen ze rond te draaien. Ze moeten weer naar de aarde terugkeren en ervoor zorgen dat mensen niet voor hen weglopen. Alleen jammer.
Een geweldige plek. Een absoluut geweldig restaurant. Zie foto's het gele huis. Blij om te weerstaan. Toilet en elektriciteit beschikbaar van 31 maart 2020 tot 14 november 2020.
Een absoluut geweldige rustige plek. Met de groene bus voor € 1,55 elk. Persoon naar Santiago de Compostela. Vanaf daar een wandeling van 10 minuten naar de kathedraal. Bussen terug naar de parkeerplaats altijd z. B. 14:40 15:40 etc. Graag is het daar in Santiago bijna altijd onmogelijk om een parkeerplaats te vinden. Sommige van de opgegeven parkeerplaatsen bestaan niet meer.
15.06.-19.06.19 waren hier op aanbeveling. Plaats de top. Sanitaire voorziening super schoon en mooi ingericht. Personeel vriendelijk. Kom opnieuw.
We vinden dit mooie, schone veld erg goed. Hij is gemakkelijk bereikbaar via de app. Kom opnieuw.
Hallo Haeppi hier Typ58 Blijkbaar heb je deze vuilplek zo leuk gevonden dat je er 18 dagen bleef. Gefeliciteerd We gaan morgen een kijkje nemen.