@Tyyui
- VW bus T5
- 2016
Erg aardige vrouw ws de beheerder. Grote mooie plekken en prima sanitair met WC papier in de toiletten dat heb ik nog niet gezien op onze reis. Klein vissersdorp Lesconil op fiets/loopafstand
Top camping, heel goed sanitair,lekkere douches,restaurant en zwembad aanwezig, vlakbij de haven
Geweldige camping, aardige receptie, grote plekken, prima broodservice, winkel in t dorp goed sanitair en lekkere douches, aan zee en fietsen in ongeveer uur naar markt in Perros Guirec op vrijdag.
-Hele fijne plek we stonden op het gras bij de vijver. -Hele aardige en behulpzame eigenaars. -Heel gezellige WC annex douche in Louis Seize stijl -Alleen bij veel campers in druk weekend is een WC en in zelfde ruimte douche misschien iets krap. -Vlakbij het dorpje Nieuw Vossemeer met goed restaurant -Goeie uitvalsbasis voor fietsen naar Tholen. - Klein museum in Oud Vossemeer vanwege dat de voorouders van Roosevelt daar vandaan komen.
Sitecode: 91954
Prima plek Rustig Leuke bedrijvigheid in de haven WC en douche aanwezig 200 Deense kronen is ongeveer 25E Inclusief elektra Heerlijk gegeten in het Strandhuset met heel aardige bediening echt aanrader
Superplek Uitzicht op zee Fantastisch op de zon zowel s avonds als s morgens Geen voorzieningen alleen afvalcontainer bij de ijskraam Verder geen vertier. .
Superplek aan kabbelend beekje naast soort Stonehenge en archeologie van 2400 jaar geleden!!! Idd geen voorzieningen maar puur natuur. Zelfs nu in de vakantie tijd genoeg plaatsen.
Prachtige plek Veel ruimte Heerlijk zwemmen 20 NOK contact of met VIpps Schoon sanitair Speelplaats voor kids
Sitecode: 20532
Heel mooie camping gelegen aan het fjord/meer. sanitair prima 10 nok douche aardige ontvangst
Prima plek om te overnachten veilig er staan heel veel andere campers 15 minuten met fiets naar centrum Aanrader voor koffie: kaffemisjonen