@Tyyui

VW bus T5
2016

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Erg aardige vrouw ws de beheerder. Grote mooie plekken en prima sanitair met WC papier in de toiletten dat heb ik nog niet gezien op onze reis. Klein vissersdorp Lesconil op fiets/loopafstand

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Top camping, heel goed sanitair,lekkere douches,restaurant en zwembad aanwezig, vlakbij de haven

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Geweldige camping, aardige receptie, grote plekken, prima broodservice, winkel in t dorp goed sanitair en lekkere douches, aan zee en fietsen in ongeveer uur naar markt in Perros Guirec op vrijdag.

-Hele fijne plek we stonden op het gras bij de vijver. -Hele aardige en behulpzame eigenaars. -Heel gezellige WC annex douche in Louis Seize stijl -Alleen bij veel campers in druk weekend is een WC en in zelfde ruimte douche misschien iets krap. -Vlakbij het dorpje Nieuw Vossemeer met goed restaurant -Goeie uitvalsbasis voor fietsen naar Tholen. - Klein museum in Oud Vossemeer vanwege dat de voorouders van Roosevelt daar vandaan komen.

Sitecode: 91954

Prima plek Rustig Leuke bedrijvigheid in de haven WC en douche aanwezig 200 Deense kronen is ongeveer 25E Inclusief elektra Heerlijk gegeten in het Strandhuset met heel aardige bediening echt aanrader

Superplek Uitzicht op zee Fantastisch op de zon zowel s avonds als s morgens Geen voorzieningen alleen afvalcontainer bij de ijskraam Verder geen vertier. .

Superplek aan kabbelend beekje naast soort Stonehenge en archeologie van 2400 jaar geleden!!! Idd geen voorzieningen maar puur natuur. Zelfs nu in de vakantie tijd genoeg plaatsen.

Prachtige plek Veel ruimte Heerlijk zwemmen 20 NOK contact of met VIpps Schoon sanitair Speelplaats voor kids

Sitecode: 20532

Heel mooie camping gelegen aan het fjord/meer. sanitair prima 10 nok douche aardige ontvangst

Prima plek om te overnachten veilig er staan heel veel andere campers 15 minuten met fiets naar centrum Aanrader voor koffie: kaffemisjonen

Prachtig gelegen camping Prima sanitair Aardige ontvangst Mogelijkheid tot koken voor tenten Maar 125NOK voor stroom is echt teveel

Prachtige plek voor wandeling nd gletsjer. Idd geen voorzieningen alleen toilet bij hotel 9.00-22.00. Stay overnight is 300 NOK en de parkeerplaats 270 NOK Maar zeer de moeite waard. Camping Odda beneden aan het meer kost ook 600NOK

Heel schoon sanitair al lijkt t wat verouderd. Aardige ontvangst. Verse broodjes.

Erg prettige camping/agriturismo met heel aardige eigenaars. Eenvoudig sanitair, geen elektriciteit, mooie ruime plekken. Wij bleven 2 nachten en aten in ‘t restaurant een fantastisch lekker 8-gangen menu inclusief fles wijn, fles water, aperitief en koffie. Aanrader.

Prachtige plek met mooi uitzicht. onder het dorp Escolca. Eenvoudige winkel in dorp iets verderop. Er is stroom en water aanwezig dmv munt inwerpen, maar dat hebben we niet gebruikt. Geen toilet aanwezig.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

prettige camping heel aardige beheerder. Hij bracht ons op zondagochtend vroeg met zijn eigen auto naar Alghero toenadering bus niet bleek te gaan. Alles werkt maar het is simpel maar daar hou ik wel van. Beter dan dat super geregelde en overgecontroleerde.

prettige camping. Schoon sanitair Prachtige omgeving vlakbij waterval. Chiavenna heel leuk stadje te bereiken met fiets langs de rivier/stroompje. Echte bergwandelingen te maken vanuit Borgonuovo.

Prima camping goed sanitair met heerlijke douche. Aardige receptie. Mooie omgeving en 10 minuten fietsen naar leuk stadje Asti woensdag en zaterdag hele grote markt. Je kan ook eten op de camping.

Prachtige camping je staat tussen hele mooie hoge sequoia bomen. Heel erg behulpzame receptie die je alles uitlegt over hoe waar te komen. Genua is heel gemakkelijk met de trein te bereiken. Geweldige stad. Heel schoon sanitair en douches met warm water zonder stops.

Heel prettige camping, aardige receptie en leuk restaurant. Er is een busje elk half uur om je naar het station te brengen en weer op te halen. Goed uitgangspunt voor Cinque terra en Portofino. Aanrader.

Heel aardige campingbaas. Camping ligt schitterend aan de Rijn. Ondanks dat de camping vol was op de heetste dag van het jaar zo ongeveer, mochten we op een grindplekje staan met zelfs elektrische aansluiting en idd gratis sparkling water.

Zeer aangename groene camping municipal met ruime plaatsen 1 km van t dorp Bligny. Schoon sanitair en aardige mensen voor informatie. Glooiend landschap veel wijn verbouwd dus prima in de herfst.

De ideale plek tussen de olijfbomen om een paar dagen te blijven: rust, ruimte en relaxed. Heerlijk zonnig, maar ook genoeg schaduw. Heel aardige beheerder die voor ons toch nog plekje vrijmaakte ondanks dat ze vol zaten. Moderne doch ook alternatieve uitstraling, schoon sanitair. Kortom superplek.

mooie terrassen camping van Nederlandse man en Engelse vrouw. Superaardig en behulpzaam. Erg steile weg naar de camping maar is goed te doen voor kleine campers. Mooie dorpjes in de omgeving. Uitdaging voor de fietser alles op en af de heuvels.

Heel fijne plek, heel aardige mensen. De eerste avond hebben we er ook gegeten. We zouden 1 nacht blijven en dat werden er 3. Mooi fietsgebied langs de Po. Mantova ongeveer 20 km met de fiets.