@UBF
- Iveco
- Alkoof
Sitecode: 2051
Het is meer een parkeerplaats dan een parkeerplaats. Sommige plaatsen zijn extreem smal (aan de straatkant). Hier kunnen twee personen de deur niet tegelijkertijd openen. Maar het is gratis, dus alles is in orde.
2023
Aardige mensen, lekker eten, bier is heerlijk. Wij adviseren.
2022
Dit pleintje ligt bij de ingang van Marquardt, aan de hoofdstraat, direct naast het restaurant "Zum alten Krug". Hier hebben maximaal 7 stacaravans plaats. De grote parkeerplaats in het kasteelpark mag helaas niet meer gebruikt worden. Buurtbewoners hebben waarschijnlijk geklaagd. Verwijdering beschikbaar, maar alles is een beetje krap om te beginnen. Al met al een geweldige plek met een kasteelpark, kanaal en een groot zwemmeer in de buurt.
Liefdevol en met hart, zo runt Lotta haar kleine pitch. Veel lokale lekkernijen te koop in de kleine winkel/koffieshop. Ik kan het alleen maar aanraden om het te bekijken.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 4 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 4 jaar geleden

stonden eind april een week op het veld. Uiterst aardige uitbater, prima sanitair, geweldige omgeving. Kan alleen worden aanbevolen!😊
Eenvoudig maar functioneel. Toiletten waren om 9.30 uur nog steeds op slot. Het was ook niet mogelijk om de cassette te legen. Jammer, want verder een goede plek om Güstrow te bekijken.
2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Geen bodeminlaat voor grijs water
2 foto's toegevoegd · bijna 5 jaar geleden