@Uhura68
Een fantastische plek. Ik snap echt niet hoe iemand zou kunnen klagen over de iets hogere prijs. Het terrein is onberispelijk onderhouden, de sanitaire voorzieningen zijn modern en schoon, de zitjes met vuurkorven zijn prachtig ontworpen, het boekingsproces is eenvoudig met vriendelijke service en de locatie is absoluut centraal. Wij raden het van harte aan!
Een parkeerplaats zoals u die wenst als u op doorreis bent: dichtbij de snelweg, maar toch rustig en comfortabel. Op een zeer idyllische oude boerderij bevinden zich vier kampeerplaatsen. Het proces is eenvoudig: stop 20 euro in een envelop en klaar! Elektriciteit en drinkwater inbegrepen. Wij komen zeker nog eens terug.
We waren hier vorig jaar en kwamen specifiek terug. Ik kan me nauwelijks een betere plek voorstellen. Echt aan alles wordt gedacht. Dit jaar zijn er ook plaatsen direct aan de rivier, een droom. Hangmatten, vuurhutten, brandhout, zwemmen mogelijk. Absolute aanrader!
Wij werken altijd graag samen met Martina Moosbauer. Afgezien van een douche, die ik niet verwacht op een SP, biedt de plaats alles, inclusief een onberispelijk, sprankelend schoon toilet voor gebruik. Naast elektriciteit is er ook V/E. Leuk extraatje is het gezellige café dat bij de boerderij hoort en de ijswagen. Burgberg zelf biedt alles wat u nodig heeft voor een actieve vakantie in de Allgäu, rustieke restaurants en alle winkels die u nodig heeft. Aanbeveling!
Altijd mijn plezier! Er hangt een geweldige sfeer en de uitbaters komen altijd met iets nieuws. Er zijn gevarieerde evenementen, een geweldige biertuin en zelfs een saunahut. Ook voor niet-kampeerders bieden de herderlodges mooie accommodatie. Hier bent u echt weg van de dagelijkse stress! Duidelijke aanbeveling.
Een grote CP die nu aangenaam leeg was in deze tijd van het jaar. Gelegen direct aan de Loire en aan het bijbehorende fietspad, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot enkele van de prachtige kastelen. In de zomer kunt u ook kano's huren. De meeste plaatsen zijn op gras, dus er is nog steeds een risico dat je vast komt te zitten met zwaardere voertuigen! Sanitair ok, aardige ontvangst met broodjesservice.
We hebben ons hier erg op ons gemak gevoeld. Er zijn zowel huisjes als staanplaatsen, nu in het voorjaar toen de grond nog erg zacht was, waren er staanplaatsen op grind. De klim is een beetje avontuurlijk steil, maar goed te doen. We vonden de sfeer in het restaurant erg gezellig, waar we lekker hebben gegeten en heel charmant zijn bediend. Het gebied - geweldig uitzicht! - had een langer verblijf verdiend, we verbleven slechts één nacht op doorreis.
Sitecode: 19429
Een geweldige camping! Zeer mooie en verzorgde buurt met een goed restaurant, mini-supermarkt en broodjesservice. De receptie is uiterst professioneel! 👍🏼 Ronda is op loopafstand, een mooie wandeling leidt naar een geweldige kloof met een grot. Zeer goed en schoon sanitair. Ook de naastgelegen parkeerplaats is een aanrader, van waaruit alles gedeeld kan worden.
Met de camping zelf is niets mis. In het voorste gedeelte is het vrij levendig door vaste campers, verder naar achteren is het rustig maar zonder schaduw en de sfeer is een beetje "bijzonder" door de dubbele muur met prikkeldraad aan de achterkant... Het strand is toegankelijk via een groezelige onderdoorgang en is niet erg aantrekkelijk. restaurant oké Op een aangrenzend terrein was op zaterdag tot 05.00 uur dreunende muziek te horen (Festival).
De camping is klein en gezellig, Granada wordt druk bezocht - dus beter reserveren! De percelen zijn klein, maar de dichte beplanting geeft voldoende privacy. Het restaurant op het terrein is uitstekend, er is ook een bar, een kleine winkel en een heel mooi zwembad, dat nog niet open was. De busverbinding naar Granada is uitstekend, de bushalte bevindt zich recht tegenover het plein.
Een prima worp! Gloednieuw, zeer goed onderhouden met alle faciliteiten. Ook buiten de openingstijden van de receptie arriveren is zonder problemen mogelijk. Op nog geen 100 meter van het prachtige strand in de pittoreske baai met grotwoningen. Het stadje zelf is ook mooi, gezellig levendig met leuke boetiekjes en diverse goede restaurants zonder massatoerisme. Het strandrestaurant "Plaia" heeft de lekkerste paella's! bovenkant!
Sitecode: 20586
De CP zelf had een hogere waardering verdiend. Ruime percelen, zeer goede sanitaire voorzieningen, zeer hardwerkend en vriendelijk personeel, mooi zwembad, restaurant en kleine supermarkt - tot nu toe is alles geweldig. De locatie is echter ondermaats. Het strand is te bereiken via een drukke weg en via een verlaten gebouw onder de trein, "verloren plekken"-achtig... Het stadje La Canet zelf heeft ook vrij weinig.
De CP heeft echt grote plaatsen en is heerlijk gelegen op loopafstand langs een riviertje naar de Cité van Carcassonne. Het sanitair is eerder middelmatig, maar helemaal in orde. 'S Avonds kwamen er verschillende foodtrucks naar het entreegebied, die ons zelfs oesters gaven. De CP wordt over het algemeen aanbevolen.
Voor ons was het de perfecte plek. Afgelegen, maar toch gemakkelijk te bereiken. Er zijn tal van mogelijkheden om dingen te doen in de directe omgeving. De voorste CP bij het fjord is vaak volgeboekt, dus we kwamen hier per ongeluk terecht. Geweldige wandeling op de Rimstigen-route direct vanaf de camping. Naast de deur een prachtige waterval. Uitzicht op de fjord, puur natuur. Ja, de sanitaire voorzieningen zijn nogal rudimentair. En honden zijn niet toegestaan.
Ik kan het alleen maar eens zijn met de eerdere beoordelingen. Dit is een prachtige plek direct aan een mooi, schoon meer met alle voorzieningen die je nodig hebt. De self-service check-in is zeer ongecompliceerd. Ik zou hier op elk moment terugkomen!
Ideaal voor een stadsbezoek (met de fiets of tram). Parkeerplaats met voldoende grote percelen en een zeer goed nevenaanbod (biertuin met strandflair, prachtige nieuwe midgetgolfbaan en mogelijkheid tot gebruik van douches en toiletten in het aangrenzende sportterrein vanaf 14.00 uur). De plaats was nu in het weekend volledig bezet, maar er waren 's ochtends altijd plaatsen vrij. Goede V+E. We waren absoluut tevreden.
Dit jaar zijn er helemaal geen beoordelingen, dus: Aangezien er niets meer te krijgen was in de Spreewald-hotspots, zijn we hier terechtgekomen en zeer tevreden. Prachtig aangelegd aan het meer, alles aanwezig wat je nodig hebt en zeer vriendelijke uitbaters. Zeer verschillende parkeerplaatsen, afhankelijk van uw behoeften, maar voldoende ruimte voor iedereen. Half uurtje fietsen naar Schlepzig.
Een prachtig stukje aarde, ideaal om tot rust te komen. Enorm terrein, iedereen kan hier een plekje vinden met voldoende afstand. Nou, naar de douche kun je beter op de fiets, maar dat kan wel gecombineerd worden met een maaltijd in de gezellige kroeg. Sterk aanbevolen!
Een geweldige plek om Praag te bezoeken. Klein maar lief. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel! Goede vervoersverbindingen naar de oude stad. Goed en schoon sanitair en alles wat je nodig hebt. De directe omgeving biedt ook veel (fietsen aan de oevers van de Moldau, botanische tuin, dierentuin ...). Absoluut een aanrader!
De plaats was nu goed bezocht in de zomer. We maakten reserveringen en stonden twee nachten. Mooie ligging aan de Wisla, 15 minuten fietsen naar de oude stad. Onberispelijke sanitaire voorzieningen. Helaas was het aangrenzende restaurant van het hotel gesloten, net als de twee dichtstbijzijnde bars. Elke parkeerplaats heeft een eigen stroom- en wateraansluiting, korte afstanden tot de sanitaire voorzieningen, want er is weinig ruimte. Absoluut een aanrader voor een stadstour!
Allereerst: het hier opgegeven adres is onjuist. Het resort ligt verder in de buurt van Iznota, direct aan het meer. Anders: heerlijke plekken aan de Beldanesee, bizar resort, een bijzondere plek. Alles is aanwezig, je kunt er fietsen en kano's huren, heerlijk zwemmen en lekker eten. Buitenbar met vuurplaats aan het meer. Alleen al het themapark is een bezoek waard. We verbleven 3 nachten. Reserveren was ondanks het hoogseizoen niet nodig.
We kunnen het hier alleen maar eens zijn met de heersende teneur. Een geweldige camping op een idyllische locatie aan het meer met alle comfort. Voor vrouwen zijn er verharde plaatsen met een aangrenzend houten terras en tafelbanken, maar we hebben besloten om een meer natuurlijke plek te hebben op de tentweide aan het meer, met elektriciteit, een eigen aanlegsteiger en een open haard. Pure idylle, brandhout is gratis.
Absoluut prima voor een stadstour. Vlakke, schaduwloze plaatsen (zonder bomen) op een industrieterrein op een eiland in de Daugava, tegenover de oude stad. Sanitair is helemaal ok., Schoon en voldoende. De beste manier om de stad te bereiken is met de fiets. We kunnen de plaats aanbevelen.
Een erg leuke plek voor een stadstour. Je staat zij aan zij op asfalt, maar je hebt de prachtige flair van de jachthaven eromheen. Vooral 's avonds sfeervol. Je kunt de oude stad gemakkelijk bereiken met de bus of via het prachtig ontwikkelde en volledig opnieuw ontworpen fietspad, altijd langs het water. De douches + sauna van een aangrenzend café kunnen gebruikt worden voor 2 euro.
De plaats is helemaal te duur. Een schaduwrijk, door bomen omgeven gebied tussen de straat en het strand met de eenvoudigste en meest verouderde uitrusting. Douche en toiletten in de container, niet fijn, maar voldoende. Je staat een beetje ongeorganiseerd, er zijn over het algemeen te weinig stroomaansluitingen. Uniek verkoopargument: een bizar, verlaten sanatorium in oosterse blokstijl op dezelfde site Lost Places!
Vergeet het maar - er is geen plaats op het opgegeven adres! Als je het adres met de Nawi volgt, kom je in een zeer deprimerende hoek van Jurmala terecht en kun je eigenlijk blij zijn dat Godzijdank hier geen plaats is ...
Allereerst het belangrijkste: je moet deze plek niet beoordelen volgens de standaard van een camping, want dat is het eigenlijk niet. Kortom, dit is meer een soort vrije ruimte, maar met het gemak van elektriciteit en watervoorziening. De ligging direct aan de kliffen is spectaculair en compenseert alle andere verliezen. Zeer leuke en aan te bevelen pub in Labrags op loopafstand.
De plaats is prima voor een overnachting. Het complex is goed onderhouden en erg groen, hoewel een beetje zielloos omdat het in een zeer rechte lijn is aangelegd. Het sanitair is perfect. Een aangename verrassing was het restaurant bij de ingang, waar je vers gegrilde shish kebab (uitstekend!) En ander goed bereid eten kon krijgen. Het kuuroord Druskininkai heeft veel te bieden.
De uitrusting van de plaats is eenvoudig, maar perfect in orde. Zeer geschikt voor een overnachting in de stad. De site is groen en onderverdeeld. De stad is gemakkelijk te bereiken met de tram. De plaats is omheind en goed beschermd, het personeel is vriendelijk. Met licht klam weer vonden we in juli helaas nogal een "mug eldorado".
De plaats is niet bijzonder idyllisch, maar functioneel. Perfect gelegen om Kaunas per fiets te verkennen. Een zeer goed ontwikkeld fietspad leidt de stad in. De directe toegang tot het zwemmeer met strandrestaurant en watersport is leuk. Het personeel is vriendelijk, het sanitair is voldoende. Ik zou daar niet langer heen willen, maar het is een goede plek voor een stadstour.
Ja, de camping is niet goedkoop. De locatie is echter onverslaanbaar, direct aan de stad Nida en op loopafstand van het strand en de lagunezijde. De stad heeft alles te bieden, de camping kan een kiosk of iets dergelijks hebben. getolereerd met gebakken goederen. Verder is alles onberispelijk, zijn de sanitaire voorzieningen schoon, is de ruimte goed onderhouden, mooie en schaduwrijke plaatsen, gemakkelijk verkaveld.