@Uitwijker
Hier zeer vriendelijk ontvangen, zonder reservering moeiteloos twee plekken naast elkaar aangewezen gekregen. ook hier alles werkzaam met het pasje. Het meer is prachtig. de plekken zijn van grind met gras om op te verblijven. Stadje is prima aan te fietsen.
De locatie maakt hier de plek. inderdaad, zie vorige review, naar de pier en dan helemaal naar achteren doorrijden. plekken gemarkeerd met kunstgrasmatten. sanitair prima en een heel gezellig boulevardje in het dorp bij de jachthaven. Geen hangjeugd gezien toen wij er waren. Prima plek.
Zeer nette camping, waar we zonder reserving prima terecht konden. Alle plekken uitzicht op het meer. Dorpje op loopafstand, heel sfeervol en gezellig. Sanitair prima en met pasje toegankelijk.
Leuke, gezellige, beetje rommelige camping. Daar houden wij wel van. prima uitvalsbasis om Stockholm te bezoeken, metro op 15min lopen. Op de camping is een winkeltje met de juiste benodigdheden en ‘s ochtends brood. Sanitair prima. mocht je niet willen reserveren vooraf en je geen stroom nodig hebt is er altijd wel een plekje. het is een mix van gemarkeerde en niet gemarkeerde veldjes.
Camping is heel netjes en fantastisch gelegen aan het meer. Wij stonden op een plek zonder stroom maar direct aan het meer. Sanitair prima, toegang met het pasje. In de buurt verder geen voorzieningen. In de avond bezoek van een heleboel muggen en die zijn overdag weer weg. Wij waren erg tevreden.
Vooraf reserveren is een grote aanrader. vervolgens krijg je de toegangscode tot de camperplaats per mail toegestuurd. werkt allemaal perfect. Faciliteiten zijn echt uitstekend, net als de camperplekken. mocht er geen plek zijn, is er op de zeer nabij gelegen camperplaats en camping ook plek.