@UniqueWhite
- Hymer T 578 CL Half Integraal
- 2016
September 2026
Een locatie beoordeeld · 30 dagen geleden
Het terrein is nu in orde, nieuw sanitair gebouw. Alles is netjes.
vandaag geopend staat op de camper app. wij staan er en blijkt dat de camping niet open is.
Waren hier 30 mrt, camping was open, de receptie niet, even gebeld, kwamen de slagboom openen. Vriendelijke ontvangst.
Wij waren hier 31 augustus 2024 en we kregen te horen dat we niet kunnen overnachten. Er was iets met het restaurant, alles in gebrekkig Engels.
Historische plaats waar je ook kan overnachten. Aansluiting electra. Heel mooi sanitair netjes onderhouden. UITSTEKEND restaurant.
Hebben er op zaterdag 6 april gestaan. Dicht bij het stadje en wel redelijk rustig. Maar jammer dat er ook busjes worden gestald van de plaatselijke bewoners. Zo staat de cp snel vol!!
Hebben met het Paasweekend gestaan bij Paulien en Maxim. Zeer vriendelijke eigenaars van deze prachtige plek. Doen er alles aan om het naar je zin te maken, we hadden alleen de weergoden niet mee. Cor en Connie
Mooie camping met grote en minder grote plaatsen. Goed afgeschermd met coniferen. privetoegang tot strand met mooie grasstrook en ligbedjes met parasols. Het sanitair is helemaal vernieuwd. lekker warme douches.
stonden hier op 1 maart voor een gesloten poort.
2023
Sitecode: 20154
Waren hier 5 okt, camping was gesloten.