@Unterwegs-mit-Tali
Het uitzicht is prachtig, ongeacht op welke verdieping je je bevindt. Betalen doe je bij de kaartjesautomaat op de bovenste verdieping. De toiletten zijn alleen te gebruiken met een chipkaart, die je bij de automaat opwaardeert. Bij binnenkomst betaal je dan €1. Alles is gloednieuw en zeer ruim. Je kunt er gemakkelijk met de fiets of te voet komen.
Wat een prachtige plek. Mooi en vlak, klein en knus. We hebben de toiletten aan de overkant niet gebruikt, want daar moet je eerst de sleutel ophalen. Met je hond kun je hier volop rennen, en er is ook een hondenpark direct naast de deur. Het is ongeveer 10 minuten fietsen naar de stad en ongeveer 15-20 minuten naar het kasteel. Aanrader!
Een rustige plek zonder comfort voor weinig geld, en je krijgt bovendien een voucher van € 8 voor eten en drinken in de twee restaurants van de exploitant. Helaas hadden we die avond een evenement en was het vanaf 18.00 uur extreem druk en rumoerig, dus we hebben de voucher niet ingewisseld. Na middernacht was het stil. Maar voor € 15 is het een afhaalplek als alles in de stad al volgeboekt is.
Hoewel de camping eigenlijk vol was, gaf de beheerder ons en anderen een plekje op de oprit. We werden buiten hartelijk begroet met een hartelijk bedankje. Gezien de aanhoudende regen en de drukte was het niet bepaald de mooiste plek, maar het was schoon en de busverbinding was gemakkelijk te bereiken, zelfs laat.
Sitecode: 20220
De camping biedt voldoende ruimte per camper, maar het is er wel erg druk. De omgeving is prachtig. De toiletten zijn top. Er is een ruim aanbod aan voorzieningen in de buurt. Dit alles heeft wel zijn prijs. Toch een aanrader.
Prachtige locatie met voldoende ruimte. De toiletten zijn schoon. Met je hond loop je in vijf minuten naar het meer en het losloopgebied. Het personeel moest eerst de elektriciteit aansluiten. Geen zelfbediening hier.