@Urselchen
- 2022
We zagen deze plek toen we voorbij reden en een rondje rond de parkeerplaats maakten. Alles ziet er prima uit. Zeker geschikt voor doorreis en 1 nacht.
Geschikt zelfvoorzienend!!! Rustig, geweldig, helder uitzicht in alle richtingen, geweldige zonsondergang. Voor noorderlichtjagers: helder zicht, goede duisternis. Veel ruimte, kleine barbecueplaatsen beschikbaar. Voor zomervakantiegangers, prachtig zwemgedeelte met zand, kinderspeeltuin en een DixiWC als je het luxe nodig hebt :-)
270 SK voor 1 nacht, met douche/toilet/keuken/vuilnisafvoer/afvalwater/zoetwater en verse vis uit de viswinkel 🐟 gekocht voor het avondeten voor ongeveer 14 euro (bijna 400 gram), is oké. Er zijn voldoende parkeerplaatsen, maar slechts 2 met uitzicht op zee. Staanplaats 10 was op de een of andere manier het populairst omdat we incheckten met een vrije keuze van de plaatsen en er een stacaravan kwam die deze plaats reserveerde. We schoven op naar de 8e plaats, wat ook mooi was.
Alles was geweldig, toilet/douche/elektriciteit, alles was schoon. Betaling in de viswinkel gedurende de dag (voor 250 SEK voor 2 personen). Er is een steiger met zitplaatsen en toegang om te zwemmen 🏊♂️. Wij kochten vers gerookte zalm (380 gram) voor zo'n 14 euro, wat ontzettend lekker!!! Het koelsysteem van het FischHaus draait af en toe 's nachts. Iedereen die een lichte slaper is, zal dit horen. Anders voor 1 nacht, transit 🌃 ok.👌
Ja, het kan niet fout gaan als u de snelweg A7 afrijdt en er in ongeveer 15 minuten aankomt. Goed aangegeven, lekker rustig Voor 1 nacht prima in orde. We kregen een kaartje voor 7 euro, geheel ongecompliceerd, met de EC-kaart bij de automaat. Contant geld werkt ook. Er zijn elektriciteitskasten, maar daar moet je voor betalen. Het leken op kleine muntjes van 50 cent of 1 euro. Wij hebben er geen gebruik van gemaakt.
Wij zijn het volledig eens met de eerdere beoordeling. Alles was zeer schone, aardige en hardwerkende operators. Buiten de camping is er direct aan de oever een leuk restaurantje. Daar kun je alles krijgen je hart verlangt. Van koffiekoek, curryworst etc. Wij komen zeker terug.
Het is niet de slechtste plek. We hebben ook een nacht (vrijdag op zaterdag) achteraan de slagboom gestaan. Er zijn zelfs twee Dixi's en er zijn vuilnisbakken en er brandt 's nachts een enkele lantaarn. Midden in het bos en eigenlijk rustig en vogelgezang in de ochtend, heel verleidelijk als de verveelde jongeren midden in de nacht niet hun bandenrondes aan het doen zijn op het grote plein met luide speakers 🎶. Anders geweldig!
We stopten daar op donderdagavond vanwege de goede recensies. Alles klopt!!! We werden heel vriendelijk ontvangen in het restaurant, mochten de camper een nachtje verlaten en ook de elektriciteit was gratis. Het eten was superlekker? De aardige herbergier gaf ons zelfs een paar flyers over de regio * wandel- en fietspaden en evenementen. Zoooo, we hebben dit adres onthouden! 100 punten :-)