@Usnuggy
Sitecode: 19113
We hadden bij aankomst in Noorwegen voor het gemak deze camping voor één nacht geboekt. Dat zouden we niet nog een keer doen. Toen wij er verbleven was de camping helemaal vol. Wij vonden het er dan ook veel te druk. De plekken zijn redelijk ruim maar bieden totaal geen privacy. Prima sanitaire voorzieningen maar ver lopen vanaf onze plek. Best leuk waarschijnlijk voor een jong gezin op strandvakantie maar niet voor ons.
Heerlijk bossige camping. Veel verschillende soorten plekken. Vriendelijke eigenaren.
Een hele fijn camping vonden wij het vorig jaar.
Hele fijne camping vonden wij het.
Fijne camperplaats in het groen. Geen sanitair, wel water en loosmogelijkheid.
Een hele fijne camping in een prachtige, unieke omgeving. Er zijn mooie wandelingen te maken en het nabij gelegen dorp Marvao is zeer de moeite van het ernaar toe klimmen waard. Het campingterrein zelf vond ik heel aangenaam en er was zoveel om naar te kijken: de grote stenen, de ezels, heel veel vogels en natuurlijk het prachtige uitzicht. Zorg voor proviand want voor boodschappen moet je een flink eind fietsen. Brood bestel je ter plekke.
Hier ga je naar toe vanwege het fantastische uitzicht op de stad. Klein uurtje lopen naar het Guggenheim museum en de leuke oude stad. Verder alles prima. Geen douche.
Heb er twee nachten gestaan. Het was een goede uitvalsbasis voor de wandeling die ik wilde maken. Handig dat er openbare toiletten zijn en het restaurant inderdaad. Er stonden nog een stuk of vijf andere campers en 's nachts was het rustig. Prima gratis plek.
De camping was open. Ik heb er niet gestaan maar had wel gekund. Vriendelijke eigenaren. Je moet je even melden in de bar beneden. Nieterg sfeervol maar wel heel functioneel.
Ziet eruit als een prima plek met water en loosmogelijkheid. Er staan vijf campers vanochtend.
Wat een fantastische plek! Het is er heerlijk rustig en je kijkt prachtig uit over het natuurgebied. Gegarandeerd zie je konijnen, roofvogels en hoor je 's avonds uilen. De sanitaire voorzieningen zijn prima, er is een supermarkt en een restaurant. Er is een mooie rondwandeling van 11 kilometer.
Niet erg sfeervolle maar prima camperplaats met een prachtig 'verstopt' zwembad dat ook in februari open was.. Hek was dicht maar telefonisch werd ik goed geholpen en kon ik oprijden. Het dorpje vond ik heel charmant. Bij de kasteelruïne bovenin het dorp vind je het geel-rode bewegwijzeringsteken van een wandeling.
Wat een heerlijk verblijf had ik hier. Het is een hele rustige, relaxte plek. Het sanitair op palen en de buitendouche zijn super Ik heb mooie wandelingen gemaakt. Vanuit het dorp gaat er een Rodovaria-bus naar Odemira en naar Odeceixe zodat je de Rota Vincentina terug naar de camping kunt wandelen. En er is een mooie rondwandeling.
Jammer dat de camping zo ongezellig is met al die eucalyptusbomen in rechte rijen, lange, rechte paden en onbewoonde oude caravans verspreid over de camping. Want verder is het de ideale uitvalsbasis voor wandelen in de omgeving van het mooie Aljezur. Sanitair is goed en schoon, medewerkers zijn vriendelijk en brood is te verkrijgen bij de receptie. Ik was het niet van plan maar verbleef er toch vier nachten. 14,50 voor camper, 1 pers. en stroom.
Ik vond het een fijne camping. Stond er drie nachten. Heb er gewandeld: o.a. de wandeling van Vila do Bispo via Sao Vincente terug naar de camping (met de bus naar Vila do Bispo). Schone douches en toiletten (met toiletpapier) en brood te bestellen bij de receptie. Daar zijn ook wat andere zaken te verkrijgen. Mijn gps stuurde me over een grindweg naar de camping. Beter doorrijden gewoon via de grote weg.
Prima camping. Natuurlijke plaatsen en oud maar schoon sanitair. In januari was de supermarkt gesloten en waren er bij de receptie dranken e.d. te verkrijgen. Brood kan besteld worden. Het restaurant is ongezellig maar welke elke avond open. Met ACSI is duurder dan zonder. Ik betaalde € 16 voor 1p+camper<6m + stroom. Ik heb de Fishermenstrail gewandeld van Luz naar Lagos (via de weg terug maar bus 4 kan ook) en van Salema naar Luz (bus 47 heen).
Prima camperplaats om Silves te verkennen. Ik had de laatste plek op donderdag 26 januari. Geen toilet inderdaad en ook niet eentje dichtbij. Inchecken en douchen kan tussen 8.00 en 18.00 uur. Zeer vriendelijke beheerster. Voor wie van wandelen houdt: de wandeling van station Silves naar station Ferraguda (bij Portimao) is fantastich.
Geen voorzieningen maar wat een interessante plek: vliegtuigen kijken vanaf de camperplek, strand op wandelafstand en ook restaurants en de ferry naar Faro is op wandelafstand. Er hing 's avonds ook wat jeugd rond maar vanwege het grote aantal campers voelde het veilig.
Ik kwam er terecht omdat alles in Tavira vol was. Ook op deze camping had ik op afgelopen zaterdag de laatste plek. De plekken zijn heel klein, het is er heel vol en in een rijtjeshuis heb je meer uitzicht. Maar het is een prima uitvalsbasis om de oostelijke zuidkust te verkennen. Alle voorzieningen zijn aanwezig inclusief een prima zwembad en alles is schoon en netjes. 1 persoon plus camper plus stroom voor nog geen 15 euro per nacht.
Zeer vriendelijk onthaal. Uitstekende sanitaire voorzieningen, een bar en je kunt er iets eenvoudigs eten. De omgeving en het dorpje vond ik niet zo interessant. Eerdere reviews sluiten aan bij mijn ervaring.
Was een handige stopplaats voor mij op doorreis. Vriendelijke en hulpvaardige ontvangst. Schoon toilet en handig dat ik de camper even kon afspoelen op de wasplaats. Verschrikkelijke omgeving verder, al die appartementencomplexen met lelijke, volgestouwde campings en camperplaatsen ertussen. Wel dicht aan het strand. Maar daar moet je dan niet achterom kijken, haha. Op doorreis zou ik er wel weer stoppen maar na het slapen heel snel weer wegwezen
Prettige locatie. Saai dorp. Maar een wandeling rond de lagune is vast mooi. Incheckmachine gaf geen tickets. Dan heb je niet de codes om het terrein weer op te kunnen als je er lopend vanaf gaat en niet voor chemisch toilet en water. Er staat een telefoonnummer op het informatiebord waar 24/7 iemand bereikbaar is om alles op afstand te regelen. Dat werkt op zich goed al moest ik lang wachten voor ik telefonisch aan de beurt was.
Sitecode: 62087
Ik stond er op 12 januari en de camperplaats was goed bezet. Het prachtige middeleeuwse dorp is in deze tijd van het jaar uitgestorven, maar dat maakt het niet minder mooi. De aanmeldzuil werkte prima en het sanitair was in orde.
Ik verbleef hier op 10 januari. Zeer vriendelijke ontvangst. Prachtige omgeving en bij de camping is een restaurantje en een mini-supermarkt met een indrukwekkend assortiment. Camping was behoorlijk modderig omdat het er al een maand regende, zo vertelden ze. Prima sanitair, alles wat je nodig hebt. Ik was op doorreis maar zou voor een langere periode graag nog eens teruggaan.
Dit betreft een parkeerplaats zonder voorzieningen waar overnachten gedoogd wirdt. Ik had althans toestemming van de medewerkers in het bezoekerscentrum. Niet donker in de nacht. De parkeerplaats wordt uitgebreid verlicht. Ik stond er alleen. Niet echt gezellig maar voelde me er wel veilig. In het weekend zijn er rondleidingen in de abdij en er zijn wandelingen te maken. Mooi gebied.
Uitstekende uitvalsbasis om te wandelen in het Sauerland. Er is een ruime keuze aan goed bewegwijzerde wandelingen die starten nabij de camping. De plekken zijn ruim en het sanitair is uitstekend. Het verblijf isvanwege de betaalde toeristenbelasting inclusief gratis openbaar vervoer. Dat is hartstikke handig, want de bus stopt dichtbij en zo kan je alle kanten op wandelen en je door de bus terug laten brengen.
Superfijne plek. Groot veld, veel ruimte, fantastisch uitzicht. Prachtige wandel- en fietsroutes vanaf de camping. Wel altijd het geluid van de A50. Omdat het veld heel groot is, is een fiets handig voor water halen en naar sanitairgebouw gaan.
Ik vond het een fijne camperplaats met een vriendelijke beheerder/snackbareigenaar. Douches waren lekker warm en de toiletten waren schoon. De prijs in oktober was 14 euro voor camper + 1 persoon. Stroom was € 0,60 voor 1000kw en een douchemuntje € 1,50.
Ik was er half oktober. Vond dit een hele fijne camping in een mooie omgeving.. De plekken zijn langs de rand van een besloten veld. Geen wijds uitzicht daardoor. Maar zicht op het veld zelf. De matten die op de plaatsen liggen zodat mensen niet hun eigen buitenkleed neerleggen vond ik ontsierend. Prima sanitair en er een soort van huiskamer aanwezig met boeken en tijdschriften. Veel verkeersgeluid van de A28. Maar het stoorde me niet echt.
Mooie camping in een prachtige omgeving. Superschoon en heerlijk verwarmd sanitair. Makkelijk dat er een winkeltje aanwezig is en een eenvoudig restaurant. Vond de prijs wel erg hoog: 65 euro voor 1 persoon in een camper voor 2 nachten in het naseizoen.
Prachtig uitzicht vanaf de plek en mooi startpunt voor watersportactiviteiten of wandelen en fietsen. Wc en douche waren gesloten toen ik er was op 3 en 4 oktober. Er is geen watertappunt. Wel veel horeca dichtbij.
Prima plek in een groene omgeving bij een heel sfeervol restaurant waar ik vriendelijk ontvangen werd.
Sitecode: 19308
Fijne camping! Een duik in de rivier 's ochtends is fantastisch. Het campingrestaurant was ook prima. Sanitair is goed en er zijn verschillende soorten plekken. Wij stonden zonder stroom op gras aan de rivier.
Sitecode: 19229
Prima voor een stadscamping. 'Onze' receptioniste gaf ons de mogelijkheid zelf een plek te kiezen. Een latere receptioniste gaf volgende gasten die mogelijkheid niet. Daar even om vragen dus. Sanitair was prima, redelijk schoon en douches lekker warm, afwaswater niet. De handzeep bij chemisch toiletpunt was helaas op. In- en uitchecken kan lang duren. 5 km op de fiets naar het centrum van de stad ging prima.
Uitstekende camping, goed sanitair, prima zwembad, zeer schoon, uitstekend restaurant, prachtige omgeving en goede prijs. Wij waren er in september. Het was er heerlijk rustig.
Hele fijne camping. Het terrein is heel gevarieerd: bossige plaatsen, heuvels met uitzicht, beschutte kommen en verharde pleinen. De plaatsen zijn niet afgebakend. Of je ruim staat hangt dus wel af van wat je nieuwe buurman doet. Wij stonden op een heuvel met uitzicht maar zonder stroom. Sanitair was uistekend. De naastgelegen weg is bij bepaalde windrichtingen goed hoorbaar evenals blaffende honden in het dal. Campingwinkel is heel handig.
Kleine camping. Toiletgebouw is simpel maar prima. De eigenaar is erg vriendelijk. Het uitzicht over het natuurgebied is mooi, het huilen van de jakhalzen 's avonds en 's nachts indrukwekkend evenals de sterrenhemel. Nadeel is het geblaf van honden uit de buurt. Uren lang ging het door. Het eetzaaltje biedt dagelijks een keuze uit twee simpele, lokale gerechten. Vers en smaakvol, vonden wij. Het nationaal park zelf vonden we nogal saai.
Mooi, rustig en landelijk kamperen op deze ietwat rommelige maar charmante boerderij. Het zwembad is niet bruikbaar, soms is er geen warm water en stroom is beschikbaar in een algemene ruimte. Wij betaalden in september 30 euro per nacht. Dat is veel voor het gebodene maar de charme was het ons wel waard.
Gemoedelijke, kleine camping met aan de overkant van de weg een mooi natuurlijk zwemwater. Er is een camper/caravanveld en een tentenveld waar ook een enkele camper stond toen wij er waren. Het sanitair is uitstekend. De camperplaatsen zijn klein en toen wij er waren stond het erg vol. De mooiste plekken hebben een eigen houten terras met mooi uitzicht. De weg naast de camping hoor je goed. Of je daar last van hebt is persoonlijk.