@Ute1978
Nadat we ons bij de receptie hadden geregistreerd, konden we daar gratis verblijven; met douche en toilet zou het 7 euro zijn geweest. Het uitzicht is prachtig, maar er zijn maar een paar redelijk vlakke parkeerplaatsen. We reden weer.
Deze plek is enkel een parkeerplaats, er is geen expliciete toestemming voor campers. Op de andere parkeerplaats bevindt zich het klooster, waar zich alleen de zendmast en twee picknicktafels bevonden. Toen wij er waren, was het erg winderig. Het uitzicht vanaf de locatie is prima, maar het is pas echt prachtig als je de heuvel ernaast beklimt (of bij het klooster - andere locatie). Op sommige plekken is de aanrijroute vrij steil, dus u moet uw voertuig goed kennen.
Locatie goed, sanitair schoon, ruimte uitsluitend op weide, waardoor we na hevige regen moesten worden weggetrokken (door de aardige exploitant) (3,5 t) - ook al was het al een dag droog. Zonde, verder erg leuk.
super aardig beheerdersechtpaar, rustige ligging, mooi uitzicht; de avond bij de vuurton (hout tegen kleine vergoeding) was geweldig, net als de welkomstmand
De grindparkeerplaats is goed bezocht, hoewel er nog steeds geen VE of elektriciteit is. Er is weer een bakker in het dorp en er is tijdelijk een restaurant geopend boven de wijnhandelaar. Over het algemeen is het schokkend hoe kapot de plaats (zoals veel andere plaatsen) nog steeds is. Kom en steun de lokale bevolking. Dit wordt niet gezien als sensatiezucht. Aankomst vanuit het westen was niet mogelijk (wegafsluiting).