@Utti
Er is hier geen parkeerplaats, alleen een onverzorgd parkeerterrein. Nergens een bord. Moest een manier vinden om de lage spoortunnels te omzeilen. Slecht beeld voor zo'n grote stad.
Parkeerplaats bezet, vrije plek gekregen op de camping. Ik kan niet geloven dat je veel geld moet betalen voor wifi. Dit is niet meer actueel!
Tegen de middag was de plaats al volledig bezet en stonden er nog ongeveer 15 stacaravans geparkeerd op de aangrenzende parkeerplaats. We hebben alleen vis gekocht in de super viswinkel en zijn naar de camping gereden.
Goed uitgerust voor een staanplaats en erg goedkoop. Nog nooit van hanenkraai gehoord, misschien is hij al in de soep beland. Het stadscentrum in de directe omgeving, met veel restaurants, ijssalons etc. Lof voor de stad Emsdetten, die deze plek in stand houdt.
Optimaal! Ruime plaatsen, prima sanitair waar mensen graag voor betalen en een leuk restaurant met een goed aanbod aan lekkere gerechten. De nieuwe operators doen erg hun best! Wil je het goedkoper, dan moet je thuisblijven.
Deze plaats zal voor altijd gesloten zijn op 1 maart 2023! Jammer!
Sitecode: 19131
We zijn blij dat we een pitch hebben gekregen bij Euro Nautica. Aardig personeel op kantoor. Alles is aanwezig: stroom, grote douche, aan- en afvoer, op de afgesloten parkeerplaats sta je veilig, maar meestal alleen en wat ver weg van het stadscentrum.
Echt een aanrader, super schone parkeerplaats en goede supermarkt en panaderia.
Sitecode: 20676
Zeer populaire parkeerplaats, eigenlijk altijd vol. Na 12.00 uur geen kans meer op een plek, vandaag staan er 70 campers en zijn er zo'n 25 zonder plek weggereden. Leuke sfeer in de haven maar mist een goede wasplaats.
Sitecode: 19411
We zijn tevreden met de plek, maar we blijven altijd maar een paar dagen. Het is gewoon te afgelegen; nauwelijks restaurants en winkels. Fietsen naar Puerto de Mazarrón is levensgevaarlijk. Er is geen doorlopend fietspad. Het binnenzwembad wordt oud, wankele losse ingangen en een stank in de kleedkamers.
Goede plek, ruime parkeerplaatsen, verwijdering gemakkelijk te benaderen. Ingang vanaf de dalweg, alleen aangegeven met een bordje, op de boerderij van de wijnbouwcoöperatie Alde Gott.
Deze plek is geen vlaggenschip voor de stad Euskirchen, gewoon een onverzorgde modderige parkeerplaats met grote kuilen.
Prachtige plek nog in aanbouw, direct aan het meer. Zeer aardige, behulpzame telefoniste. Schrijf je indien mogelijk online in. Inchecken 14:00 uur. Sanitaire voorzieningen een beetje mager: 1 toilet en 1 kleine douche, maar de plaats is nog steeds een echte aanrader. Prijs € 35,00 zonder elektra.
Gewoon geweldig, zeker als je er bovenop kunt staan.
De prijs dit jaar is 395,00 SKR
Het is een normale parkeerplaats. Nog steeds ok voor gesloten bestelwagens, maar nauwelijks mogelijk voor grotere voertuigen om te parkeren.
Sitecode: 19130
Zeer mooie geschakelde parkeerplaats met een geweldig uitzicht op de Möhnesee. Eet 's avonds lekker bij restaurant Pier 20.
Deze parkeerplaats is echt geen vlaggenschip voor de prachtige stad Fulda, onverzorgde, overvolle vuilnisbakken en overal rondhangende mensen die over alcohol praten. Drie van de bestaande parkeerautomaten werken niet!
Zeer mooie plek boven de kliffen. Je kunt met de gratis lift naar beneden naar de stad en terug. Het adres is onjuist. Er moet staan: Route de Touristique D 126 e.
Niet aangewezen als parkeerplaats, gewoon een gewone parkeerplaats. Het gaat de berg op over smalle wegen, niet geschikt voor grote campers. Geen zicht op de haven, alles overwoekerd.
Ideale parkeerplaats, makkelijk te vinden. Als je weggaat, zit je in een mum van tijd weer in de trein. Perfecte verwijdering, gemakkelijke facturatie aan de automaat (18,00 €).
Er is geen betere manier om dit nieuwe veld te verbeteren! Super afwatering en aanvoer met bodemdrain. Restaurants en een grote supermarkt in de buurt. Aardige vriendelijke uitbater.
De foto's komen niet overeen met het adres Odderøyveien 38. Er is alleen een onverzorgde parkeerplaats. Er is niet eens een prullenbak. De automaat slikt munten in, maar keert ze niet uit bij afzegging! NOK 165,00 - eigenlijk alleen geschikt om te overnachten tijdens het wachten op de veerboot.
Erg mooie plek! Tegenover een super lopende en goed gesorteerde markt met verse groenten; Nieuw gebouwde afvalverwerking en nieuw klein toiletgebouw naast het tankstation. De plaats is een echte aanrader! De ingang bij de brug is gemakkelijk te missen.
Dit is een volkomen normale parkeerplaats. Vandaag om 12.00 uur vol met auto's, geen kans om een stacaravan te huisvesten. Utti
Wij waren hier op 2 juli 2021. Alles perfect en liefdevol voorbereid, vriendelijke operator. Wij adviseren! Ida
24 juni 2021 - De cursus is gesloten.
Zeer mooie plaats, fietspad naar St. Moritz, goede berging. Op 14 september 2020 namen we de vrijheid om 's middags naar het plein te rijden en kwamen we natuurlijk in de problemen. Het is jammer dat je tot 15.00 uur buiten moet wachten om in te checken. Tegen de tijd dat alles geregeld is, zit de middag erop om iets te gaan doen.
Onverzorgde ruimte, overal staan voertuigen, vliegtuiglawaai, auto's rijden 's nachts nog steeds over het plein, het meer zit vol groene algen en grotere voertuigen kunnen de berging niet gebruiken.
Zeer mooie plaats, helaas is de beschikking verbroken. Zeer aardige mensen in de wijnmakerij en heerlijke wijn.
Royaal geparkeerd door de toeristische dienst Murcia parkeerplaats met beschikking. Blijf 72 uur toegestaan. Helaas wordt dat niet gecontroleerd; het is alleen te hopen dat dit snel zal gebeuren, omdat kampeerders op lange termijn dit schaamteloos exploiteren en de vierkanten wekenlang blokkeren. Reizigers die Murcia willen bezoeken, hebben weinig kans om een gratis parkeerplaats te krijgen.