@Uwe-und-Heike
- 1995
Augustus 2026
We verbleven er twee nachten. We waren een beetje in de war door het bordje bij de receptie (volgeboekt), maar we hebben toch even navraag gedaan en een geweldige plek gevonden. Een zeer goed onderhouden, kleine camping direct aan het meer. Heel vriendelijk personeel; we voelden ons er erg op ons gemak. Heike en Uwe Heike
Sitecode: 12046
Wij voelden ons hier zeer op ons gemak 👍🏼. Eten en service 5 sterren en Paul, de baas, is werkelijk uniek! De plaats is echt oké en je kunt je eigen plek kiezen. Sanitair top en zeer schoon👍🏼. Wij willen graag nog een keer komen. LG Uwe & Heike
2023
De plek met de echt beste, lekkerste visrolletjes met liefde gemaakt die we ooit hebben gegeten. We voelden ons echt heel comfortabel en zullen zeker terugkomen. Veel dank aan Anja, Rainer en de rest van de crew 👍🏼🍻
3 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

Zeer aardige operators, heerlijk eten in het restaurant aan de overkant en alles was in orde. Sanitair wordt oud maar zeer schoon en voor ons meer dan voldoende 👍🏼. Met uitzicht op de kantelen is het voor ons echt een fijne plek en daarom een aanrader 👍🏼. Het simpele is soms fijner als je je goed voelt ❤️. Uwe & Heike
2022
2 foto's toegevoegd · ongeveer 4 jaar geleden

Sitecode: 81980
Waren hier voor 3 dagen en we vonden het erg leuk. Een super leuke baas die ook nog eens Duits spreekt, die hier met haar man alles onder controle heeft . Boten te huur, leuke campers, bijna als een klein gezin. Sanitair is eenvoudig maar schoon zoals bijna overal in Noorwegen. Er is ook een megaroker voor warm en koud, interessant voor vissers en iedereen die graag rookt. Wij komen hier zeker terug. LG Uwe & Heike
2021
prachtige plek, ook geweldig om te vissen. Ik geef mijn slechtste beoordeling voor de sanitaire voorzieningen! 2 kamers met elk een douche en een toilet en 2 dagen niet schoongemaakt 🙈. Hier is een dringende behoefte aan actie op het terrein!!!
2 foto's toegevoegd · ongeveer 5 jaar geleden