@VANtoux
- Volkswagen California Exclusive Exclusive
- 2003
- Volkswagen
- Buscamper
Erg mooie plek. Zeldzaam zeker omdat het gratis is. We hebben hier zelf niet overnacht maar de plek wel bewonderd. En heerlijk gegeten in het pannenkoekenhuis. Beide plekken (in totaal 2 plekken) hebben geen voorzieningen maar als je zelfvoorzienend bent is dat geen enkel probleem.
Vriendelijkheid en gastvrijheid staan hier voorop! Wat een heerlijke plek is dit. Eerder dit jaar met een tent gekampeerd en nu in de winter terug met de camper! Fijne winterplekken waardoor het terrein ondanks de regen goed blijft. De vuurhut voor een gezellig kampvuur samen, of vuurschaal om lekker bij je eigen plek te blijven. En vergeet de kas niet. Voorzien van alle faciliteiten incl koelkast en rond kerst verlicht met gezellige lampjes.TOP!
Fantastisch mooie plek, midden in de natuur. Erg rustig en vanwege heftige regenval waren meerdere plekken uit het reserveringssysteem gehaald om het terrein niet verder kapot te rijden. Nog rustiger. Heerlijk een vuurtje bij je eigen plaats of vuurhut. Sanitair schoon en verwarmd. De omgeving met het boomkroonpad en diverse wandelmogelijkheden maken het een fantastische plek. De titel natuurkampeerterrein meer dan waard!
Fijn om ook in de winter periode geopende camperplekken te hebben. Mooi veld met ruime plekken. Op dat moment waren we de enige. Het water in het sanitair was bij aankomst vanwege de vorst afgesloten echter na contact met de vriendelijke eigenaar was het geen enkel probleem om het water weer aan te sluiten. Tevens stond er een kacheltje om de ruimte te verwarmen. Op zondag lag er een heerlijk vers eitje bij de ingang. Erg genoten! Mooie omgeving