@VBW
September 2026
Een locatie beoordeeld · 26 dagen geleden
Camperplaatsen naast de Loire. Sanitair heel proper. Wij komen zeker terug.
Augustus 2026
Goed gelegen mini camping met ruime camperplaatsen. Sanitairgebouw ok maar wanneer camping compleet vol is zou een extra reiniging zeker geen kwaad kunnen.
Top camping. Super behulpzame eigenares. Sanitair top, super schoon. Ruime plaatsen. Alle voorzieningen aanwezig. Broodjes service ook aanwezig op de camping. Ski liften allemaal in de directe omgeving. Bus stop aan de camping. Wij komen zeker terug.
Sitecode: 71977
Camping met bijna alleen vaste campeerders. Wij kregen een plaats toegewezen aan de voorkant van de camping, 20 meter van de straat dus veel lawaai van de drukke verkeer. Sanitair was ok, douche en stroom is te betalen.
Zoals beschreven in vorige review. Super behulpzame eigenares. Camping ligt 1 km van de autostrade. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Goede doortrek camping. Mooie omgeving en bushalte naar Lunerzee is 10 minuten stappen.
Ruime plaatsen en verzorgd sanitair. Alle voorzieningen aanwezig. Camping ligt naast een drukke baan.
Grote camping met zéér grote plaatsen. Bungalows en glyping tenten zijn er ook aanwezig. Hierdoor zijn er veel gezinnen aanwezig in het weekend en is het er alles behalve rustig.
Prima camping. Alle faciliteiten aanwezig. Ruime plaatsen. Sanitaire voorzieningen kraakproper. Mooie wandel mogelijkheden.
Vaste camperplaats geworden om richting het zuiden te rijden. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Ondergrond camperplaatsen zijn vernieuwd met asfalt…top.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Prachtige camperplaats. Eigenaren zijn super behulpzaam. Mooie omgeving. Wij hebben er 1 nacht gestaan en komen zeker eens terug. Alles kraakproper en verzorgd. Alle voorzieningen zijn aanwezig.