@VWLT45Firetruck

- Volkswagen
- Buscamper
September 2026
Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
Uniek plekje en een nog uniekere aanrijroute. Niet alle campers zullen door de poort kunnen vanwege de afmetingen. We hadden van te voren gebeld en bij aankomst was alles geregeld. Sanitair is schoon. Ligging is fantastisch, binnen de muren van de Citadelle. Een bezoek aan een van de vele wijnhuizen is zeker de moeite waard.
Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
Fijne camping. We werden supervriendelijk ontvangen door een heel aardig stel. Het was niet druk dus we konden onze eigen plek uitzoeken. Sanitair prima. Als het donker is, neem dan een lampje mee.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 13 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 13 dagen geleden
Hele fijne camping. Je moet het niet erg vinden om tussen de seizoenkampeerders te staan. Wij hadden daar geen last van. Het sanitair is super netjes. Een 10! ‘s avonds om 10u was er overstroming in het toilet maar dat werd direct onzichtbaar en reukloos hersteld. Er komen veel wandelaars.
Absolute topcamping. Hele aardige eigenaar die inderdaad gezellig een praatje komt maken. De plekken zijn idyllisch. Wij stonden er met nog 4 anderen. Zó rustig. Sanitair krijgt een 10, net als de rest trouwens. Alles op basis van vertrouwen.
Prima plek om Alesund te ontdekken. Het is er wel druk maar daar merk je niet veel van. Sanitair is prima schoon. Goede douches. Vlak bij het centrum. Neem de trap met de 418 treden en je hebt een prachtig uitzicht over de stad.
Na een aantal dag offgrid deze camping uitgekozen vanwege de voorzieningen. die zijn gewoon top. Het is niet de goedkoopste maar alles is inclusief. Het sanitair is geweldig. Modern en schoon. Aardige eigenaresse die ons de weg wees. Prima camping op een mooie plek waar je ook nog kan vissen.
Sitecode: 20873
Bij aankomst stond er een bord dat er geen plaats meer was. Toch de stoute schoenen aangetrokken en de vriendelijke host haf nog een plekje beschikbaar onder een boom met rijpe pruimen. Prachtig plekje met een terras op het westen waar een mooie zonsondergang te zien was. voorzieningen zijn prima. Uitstekende plek als doorreis camper plek.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Hele fijne camperplaats waar het in de 2e week september niet druk was. Het zwembad was beschikbaar en heel lekker met hoge temperaturen. Alles wat is aanwezig. De eigenaren zijn zeer attent. Eén van hun is zelf camperaar dus zij weet wat wij willen. Er moet nog wel het een en ander gebeuren maar men is er mee bezig. Ik zou renovatie van de toiletten het eerst aanpakken. Mooie uitvalsbasis naar Cartagena. Is goed aan te fietsen.