@VWilco

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

prima overnachtingsplek, weinig sfeervol door vaste plekken (nagenoeg niemand aanwezig half juli overigens). aardig campingeigenaar, viking look a like! sanitair oud, maar erg schoon. douches zoals eerder genoemd gratis en heerlijk!

Op zich prima camping, met alle faciliteiten. Nu (20 juli) wel overvol. Ze hebben nog een ander deel een klein stukje boven de oorspronkelijke camping, waar wij konden staan. Echt prima plekken en sanitair en kookruimte keurig netjes. s'avonds bleek dat het parkeerterrein bij de camping en een grote gravelvlakte achter een bedrijfsgebouw ook hutjemutje vol stonden. Ik hoop voor die kampeerders dat zij geen 450 kronen hoeven te betalen...

Geweldige CP aan het water. Alleraardigste ontvangst, eigenaren nemen uitgebreid de tijd om alles toe te lichten. schoon en fris sanitair. cash betalen in kroner of euro's.

prima cp aan de doorgaande weg. 's avonds rustig qua verkeer. prachtig uitzicht!

prima parking. toegang wc levert wel lachwekkende taferelen op. veel mensen stoeien met de toegang via pasje. geen last gehad van het verkeer. zowel 's avonds als de volgende morgen elanden kunnen spotten in het tegenoverliggende moerasgebied

prima plek voor overnachting. sanitair wordt dagelijks schoongemaakt. je kan pech hebben dat er net een koelvrachtwagen naast je staat...

prachtige locatie met uitzicht op zee. ruim opgezet en meer dan keurige sanitairvoorzieningen. self service aanmelden, betalen met card.

top plaats strak aan het water. Allemaal op een rijtje, maar uitzicht is mooi. wc aanwezig.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

mooie rustige camping, prachtige uitvalsbasis! aardige beheerder. plekken deels zon/deels schaduw. €24,- betaald voor 3 personen, camperbus incl elektriciteit. toiletgebouw vrij nieuw, eenvoudig maar schoon

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

prachtige locatie (op de 1e rij) bovenaan een klif met fantastisch uitzicht. Hierdoor kan het wel flink winderig zijn. €10 via automaat betalen voor 24u. overdag wc beschikbaar bij uitzichtpunt

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Wat een prachtige locatie, pal aan het Lago Maggiore. Maar wat kneiterduur! €166,- voor 2 nachten (4 personen geen stroom). Ook nog veel lawaai van de weg langs de camping. Door de ligging aan het water hadden we het er voor 1 keer voor over, maar die prijzen....

Wij sluiten ons aan bij onze voorganger. Wij verbleven hier 1 nacht. Er was nog net 1 plekje voor ons vrij. We betaalden hiervoor maar liefst 750 SEK (!). Erg volle en drukke camping. Wel vriendelijk personeel.

Prachtige grote plaatsen met veel privacy in het bos op een landgoed, waar ook lodges en tenten worden verhuurd en outdooractiviteiten geboekt kunnen worden.Prima sanitair-unit aanwezig, helaas niet schoongemaakt in de 3 dagen dat wij er waren.Wel wat geluidsoverlast van de A1(kwam wellicht door de windrichting). Enthousiaste eigenaren die druk zijn met het herstellen vh achterstallig onderhoud.

prima CP vlak bij de boot naar Denemarken. geen voorzieningen, betalen via easypark app (echt easy😁) wij betaalden 157 kronen voor ruim 20 uur parkeren. onderste parkeerplaats heeft mooi uitzicht!

CP bij tankstation, grote parkeerplaats voor vrachtauto's met aan de rand ruimte voor campers (evt. met stroom). wc is zeer netjes en gratis. douchen kosten echter 30 kronen.

leuke kleine camping (20-25 plaatsen) aan meer met zandstrandje. sanitair eenvoudig, maar schoon. beheerder komt s avonds langs voor betaling (kan ook in euro's) wij betaalden voor een camper met 4 personen en geen stroom €25,-

prima CP aan de jachthaven. sanitair in orde, douchen 10 kronen. plaats zonder stroom is 150 kronen. bus naar preekstoel vertrekt voor de deur.

mooi gelegen camping omringd door hoge bergen. als je op tijd bent mag je zelf een plekje uitzoeken, kom je later op de dag, wanneer de camping volloopt, dan krijg je een plek toegewezen. sanitair ok, schoon ietwat verouderd. wel weinig wc's/ douches en wastafels indien camping druk is. alleraardigste ontvangst

fantastische plek net voor (of na) de Trollstigen. Parkeerplaats langs een stroompje met een geweldig uitzicht op de omringende bergen. plek liep aardig vol later op de avond. afgezien van een prullenbak aan de andere kant van de weg geen voorzieningen aanwezig.

erg fraaie CP met een heel mooi uitzicht op het fjord beneden. Parkeerplaats aan doorgaande weg, maar absoluut niet druk. nette WC en mooie picknicktafels aanwezig. Wij stonden er met nog 3 campers.

prachtig gelegen camping, met fantastisch uitzicht over de omgeving. je kan zelf een plekje zoeken, ruimte genoeg. sanitair is gedateerd, maar schoon. meertje waar je kunt vissen

mooie CP, Twee grote geasfalteerde parkeerterreinen zonder voorzieningen. Het 1e terrein was vol toen wij aankwamen, maar op de 2e was ruimte te over. Mooie omgeving een stuk boven Oslo, vlakbij de skispringschansen.

Sitecode: 41914

geweldige camping, ruime tot zeer ruime plaatsen, onder bomen of meer vrij. goede faciliteiten zoals pizzeria en restaurant. schone toiletvoorzieningen. zeer vriendelijke ontvangst

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

grote camping. plekken zijn ruim. In het voorseizoen erg rustig. sanitair bevindt zich onder een golfplaten dak, op zijn Italiaans zag maar... wel schoon. pizzeria, bar en winkel aanwezig. erg vriendelijke ontvangst. goede uitvalsbasis voor bezoek aan Pisa

Sitecode: 20303

idyllische camping met een prima sfeer. je verwacht het echt niet als je er naar toe rijdt (krappe straatjes!) De camping ligt midden tussen de kassen, maar daar zie je niets van op de camping. plekken zijn klein. toiletvoorzieningen zijn basic, maar netjes schoon.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

camping aan zee, plekken in een straatje, aan de krappe kant. voor grotere campers ongeschikt. toiletvoorzieningen in orde. hurkwc's en enkele normale. douchen is gratis. redelijk aan de prijs

Sitecode: 52045

Prima plek om te overnachten. Geen voorzieningen, het is in feite een kaal parkeerterrein van gravel. Maar wat een fenomenaal uitzicht! Wij stonden er samen met nog twee campers heerlijk rustig. Een aanrader!

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prima camping voor een tussenstop. Wij hadden nu de ruimte, maar de plekken zijn er klein. Sanitair is schoon, maar verouderd.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

prima plaats. oud, maar schoon sanitair. Zeer vriendelijke mensen.

Super! Vooral vanwege het prachtige uitzicht. Prima sanitair. En onze dochter genoot van de dieren.

Nette plaatsen, schoon sanitair, verse eitjes. Helemaal top! Minpuntje: stank vd varkenshouderij naast de camperplaats.

Sitecode: 20146

Prima zo in het naseizoen, niet meer en niet minder. Douchen kost 1 euro.

Voor ons een dikke 10. Pracht locatie, schoon sanitair, zeer vriendelijke eigenaren en vooral heel knus.