@Vagabund1
- 1980
We kwamen toevallig op deze plek terecht en waren verrast dat we er maar met twee andere campers waren. De camping is pas in 2024 geopend! Geweldige plaatsen aan een prachtig meer. Douches en toiletten, evenals benodigdheden, bevinden zich bij de ingang van bijna alle plaatsen. Fietsen zijn noodzakelijk om de omliggende dorpen te bereiken. Een grotere stad ligt op 7 km afstand! Een droomplek! 130 PLN voor 2 personen.
Positief: Beveiligd terrein met hek en elektrische poort. Water en afvoer. Staanplaatsen niet verkaveld. Elektriciteit inbegrepen. Nadeel: Geen toilet, geen douche op de camping, alleen een mobiel toilet, een schande! Douches en toiletten bevinden zich ongeveer 150 meter achter de receptie. Je moet vooraf een sleutel voor de douches halen. Bij aankomst sta je voor een afgesloten poort en moet je je bij de receptie registreren.
Gevaar!! De plaats is gesloten. Nieuwe eigenaar die niks meer heeft voor campers. Zal waarschijnlijk worden omgebouwd tot nog meer hotels!
Ruimte in ieder geval momenteel gesloten vanwege een bouwplaats. Toch waren er 2 mobiele telefoons. Niet aangeraden!
We verbleven hier ook een nacht voordat we 's ochtends aan boord van de veerboot gingen. Leuke plek voor een nacht zonder einde en aanbod. Even voor de orde moet worden vermeld dat er bij de ingang een bordje 'verboden parkeren' staat voor campers. Maar het lijkt niemand iets te kunnen schelen!
+ Plaats mooi gelegen. Grote staanplaatsen. water en elektriciteit. - Camperservice heeft betere dagen gekend. Geen bodemafvoer, alleen mogelijk met slang. Geen wc. geen douche Geen officiële afvalcontainer. Maar de plaats met 200 kronen is te duur!
Zeer mooie en rustige plek aan een kleine boothaven. Er is elektriciteit en water. Anders geen verwijdering, ongeveer 2 kilometer verderop bij een Esso-tankstation. Geen toiletten op het terrein. Maar dat zou wel belangrijk zijn voor de 15 euro die de plaats kost. De plaats wordt betaald met een envelop in een brievenbus. Ongebruikelijk in Noorwegen. Alles is mogelijk met een kaart!