@Vagamentale
Echt een prachtige plek met zeer goed onderhouden gras. Douches en toiletten zijn super schoon. De eigenaar is een beetje chagrijnig maar aardig. Gebruik wat extra glimlachen met hem, het werkte voor ons.
prachtig uitzicht. dicht bij alles. water opladen kan een uitdaging zijn ... toiletten waren gesloten toen we verbleven?
zeer rustige plek. we verbleven een nacht met 6 of 7 andere kampeerders. maar er is echt veel ruimte. dicht bij alles.
zeer essentieel en zeer goedkoop. het heeft alles wat je nodig hebt. gratis douches, gratis water laden en lozen. de receptioniste is erg vriendelijk. 2 personen met een busje: minder dan 12€
perfecte plek. een douche van 6 minuten kost 1€, toiletten kosten 0,50€. u kunt gratis water opladen en lozen
heel basis. het is erg schaars, maar ze hebben een slaapplaats voor ons gevonden op een moment dat Hamburg vol was en mensen hun camper op straat parkeerden.
26 € voor twee voor een nacht met elektriciteit. het heeft alles wat je nodig hebt. gratis warme douches, maar kan worden verbeterd (je moet elke 10-15 seconden op de knop drukken)
het gebied is uitgerust en functioneel. de kolommen voor de elektriciteit staan erg ver van elkaar en erg vol. aanrader voor een bezoek aan de stad. de warme douche kost € 0,50 voor 5 minuten. de koude is gratis. € 15,00 voor een nacht voor twee personen. vertrouw op de aanwijzingen die u hier vindt als u geen Duits spreekt, want alle borden zijn alleen in het Duits en niemand zal u aanwijzingen geven!
op 18 vonden we een plaats door een wonder! er is alles wat je nodig hebt, maar we konden het water uit het nautische toilet niet afvoeren. het is mogelijk om alleen het toilet met stortbak af te tappen.
Heel dicht bij de stad. Gratis badkamers. In tegenstelling tot wat de informatie zegt, is er geen douche.
Geweldige locatie ten opzichte van de stad. Zeer eenvoudige rustruimte, maar het heeft wat nodig is. Met € 0,10 kun je ongeveer 6 liter water vullen en niet 8-10 zoals op de dispenser staat