@Vakantiegangers25

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

we gingen een beetje bevooroordeeld naar deze camping omdat we de algemene voorwaarden die op hun site staan best streng over kwamen bij ons met allerlei bijkomstige kosten zoals bij gebruik van airco/verwarming en het verzoek om 1x per dag te douchen. echter op de camping zelf hing een relaxte sfeer en we hebben echt genoten van de camping. we hebben mooie fietstochten gemaakt o.a. Maasmechelen Broodjes service is niets over gezegd.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

alles wat hieronder beschreven staat is waar wij hebben het zelf ook ervaren, hele vriendelijke hardwerkende mensen die het iedereen naar de zin willen maken, we hebben ook nog heerlijke honing en hun eigen appelsap gekocht, zodat we thuis kunnen nagenieten. ook fijn dat de fiets achter slot en grendel staat ‘s nachts . wij komen graag eens terug

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

mooie verzorgde camping wij stonden met de camper op het nieuwe veld waar de wifi wat minder was en nog geen verlichting ‘s nachts, mooie leuke plaatsen waar je op de fiets heen kan in de buurt zoals Elburg Harderwijk Biddinghuizen waar je met de fietspont over het Veluwemeer weer terug kan naar de overkant. camping was super netjes en er hangt een gezellige sfeer, ook is er een tv ruimte met bankstel, bij komen graag terug Hennie en Kees

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Sitecode: 19978

wij verblijven 3 nachten op deze mooie camping, op 3 km fietsen van het mooie oude centrum van Eersel met veel winkels en restaurants, en ook vlak bij Bergeijk, alles is zuiver en toiletten met toiletpapier en 2 douches, ze hebben ook plaatsen met prive sanitair tegen een meerprijs. wij komen hier zeker nog eens terug. aan de straatkant lopen 2 alpacas het is een rustige camping . ga zo door camping w’tjewel.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

erg fijne camping zeker met t warme weer van de afgelopen dagen, heerlijk onder een boom gestaan, ook leuke fietstochten gemaakt je kan bij de camping al beginnen op het fietspad, er zijn ruim voldoende toiletten en fijne douches zonder drukknop. wifi is er alleen in de omgeving van de receptie, diekirch is n leuk stadje met veel restaurants weinig winkels veel leegstand maar leuke terrasjes het waait er ook lekker en is koeler dan in het stadje

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

de camping ligt een een mooi gebied , wij hebben tijdens deze vakantie verschillende campings gehad maar dit was de duurste dus de verwachting was groot, maar dit werd snel bijgesteld zeker toen iemand de toilet verschrikkelijk had achtergelaten dit bij de receptie gemeld en het heeft 12 uur geduurd voor deze werd schoongemaakt ook moest er nog 2,00 per dag betaald worden voor de wifi, restaurant is wel heel goed en top geregeld.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

wij zijn hier 2 nachten geweest een prima camping dit is de tweede Huttopia camping die we deze vakantie hebben aangedaan. mooi zwembad maar let op we hebben 2 maal gezien dat iemand splinters in de voet kreeg door de houten vlonders, het is wel een mooi zwembad, het energie probleem van deze camping vind ik dat er niets te eten is te krijgen. Wij hadden noodweer ‘s nachts maar is door de camping erg goed opgelost, de andere dag alles opgeruimd

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

een gemoedelijke camping aan een tijdelijk drooggelegde stuwdam . een hard werkend Belgisch gezin heeft deze 3 jaar geleden overgenomen. de camping bestaat uit 2 gedeelten en op bijna gedeelten staat een sanitair gebouw. het eten is er goed. enige minpuntje is de wifi die werkt erg traag of niet, maar dat is het minst belangrijk. alles is erg zuiver. wij komen nog eens een keertje terug, het is ook een mooie stad montelucon 4 km met de fiets

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

een heerlijke rustige camping wij hadden 2 nachten geboekt maar hebben er 2 bijgeboekt omdat het zo warm was 37 gr, maar je kan er fijn onder de bomen zitten iedere morgen verse broodjes in ‘t winkeltje als je ze besteld hebt fijn mijn was gedaan daar. en een pannenkoek gegeten . alles keurig schoon, het is een hard werkend stel je mag ook zelf je plaats uitkiezen dat is ook fijn . we hebben een boottochtje door t moeras gedaan aanrader

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

camping ligt heel fijn aan de kust en de plaats saint Malo je kan alles te voet doen, het sanitair is oud maar wel netjes geen wc bril en papier aanwezig. vanaf 16.00 tot 22.00 is er op de camping een café geopend met een heel gezellige sfeer (hippie) en een mooie zonsondergang er staat ook dagelijks een andere foodtruck . ligt aan de haven van saint Malo, je moet wel door t drukke centrum rijden

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

hele mooie camping op een prachtige plaats boven op de krijtsteen rotsen naar t strand is haast niet te doen met de schuine hellingen . heel goed sanitair met wc bril en papier veel douches en toiletten mooi zwembad en speeltuin voor kinderen. in t dorpje zitten een plaatselijke supermarkt en bij de camping kan je broodjes bestellen. alleen bij t centrum gebouw wifi. en op zaterdag melken ze pizza. fietsen is zwaar in de omgeving ivm hoogteversch

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

fijne camping direct aan het strand als je de weg overtrekt en bij t plaatsje audreselles wij hadden het geluk dat er de crabfeesten begonnen erg gezellig. een nacht geweest nette douches en toiletten met bril en papier. de bakker komt ‘s morgens met n busje. een beetje schuine plaats hadden we. prima camping

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

fijne camperplaats, goede wifi, schone toiletten met toiletpapier. je kan aankomen en vertrekken wanneer je wil en betaald middels een envelop in de brievenbus. één puntje het zou makkelijker moeten zijn om aan douchemuntjes te kunnen komen want wij waren er telkens niet als er iemand van de camperplaats was voor muntjes, misschien een muntjes apparaat ophangen is dat ook weer opgelost.