@Vakantietijd
Helaas nog steeds een bouwput, maar wat een fijne plek. Aardige ontvangst in het hotel waar je ook je fiets mag opladen. In het voorjaar mooie bloesem fiets en wandelroutes vanaf de camperplaats. Stukje gras voor de deur, stoeltjes buiten, ruimer dan menige camping. TOP!
Er staan overal borden dat het verboden is voor campers om te parkeren. Je rijdt er dus voor niks naar toe!
Prachtige, rustige plek met magnifiek uitzicht op zee. Ze waren nog volop bezig alles klaar te maken voor het seizoen maar er werd heerlijk voor ons gekookt (de beste vegetarische maaltijd tot nu toe in Italië). We proefden huisgemaakte limoncello en kregen bij vertrek koffie met cake. Zeer warm onthaal bij gastvrije familie. Zeker doen!
De camping is als beschreven, goed gelegen, prima plekken, geweldig sanitair. Met ACSI 27€ dus goede prijs. Maar let op. In voorjaar ontluikende bomen wat zorgt voor vallende, extreem plakkende knoppen. ALLES zat onder: camper/honden/stoelen maar vooral schoenen en daardoor vloer van camper. Na klacht geen korting, andere plek iets minder hetzelfde probleem. We kregen het niet schoon, ook niet met wasbenzine. wegblijven in het voorjaar dus!
In deze periode is het weer anders. Het meer nog bevroren, anders maar mooi. Geen hordes mensen. P2 leek gratis te zijn; geen parkeerwachters, de slagboom open. P3 met parkeerwachters; 15€ voor 24 uur. Je krijgt een ticket wat je voor het raam legt. Er stonden 5 campers voor de nacht. P4 met slagboom, inrijden en je krijgt een ticket. Eerste 15 minuten gratis, daarna weten we niet. Geen voorzieningen, grind, hellend, rustig.
De prijs voor één overnachti g is inmiddels 10 €, contant te betalen in envelop. Pas bij vertrek werd duidelijk dat er geen 'winterservice' was. Dus niet legen grijs en zwart water en water innemen. De foto's zien er beter uit dan de werkelijkheid, mistroostige omgeving midden in luidruchtig industrie. De ene ster is voor de nabijheid van winkels. Beter gratis parkeren in de stad.
De camperplaats is prima, alles is er perfect geregeld. Op oudjaar live muziek, gluwwijn en oliebollen, erg leuk! We hadden pech met het weer; regen waardoor het terrein flink drassig was. De ligging leek ons geweldig om te fietsen en wandelen. Vuurwerkvrij was de camperplaats zeker, maar vlakbij veel zwaar carbid geknal en om 24 uur ook vuurwerk. Voor onze bange honden niet fijn, wat leidde tot geblaf tot diep in de nacht.
TOP plek. Hartelijke ontvangst met koffie, behulpzame havenmeester. Ruime plek met uitzicht over het water, brandschoon sanitair. Je loopt zo Geldermalsen in voor boodschappen, uit eten of shoppen. Goede uitlaatmogelijkheden voor de hond, en natuurlijk heel mooi fietsen in de Betuwe. Voor nog geen 20 euro met Electra , honden en WIFI. Dus een TOP plek!
Hartelijke ontvangst, prima sanitair, mooie locatie om de prachtige omgeving te verkennen. Plekken niet al te groot, weinig privacy maar gezellig klein terrein. Wij betaalden 17,50 € voor 1 nacht zonder stroom met 2 honden (mogen gratis verblijven) half september.
Prima gratis plek aan de Thur. Aardig stadje en mooie omgeving. De openbare WC was verstopt en zonder water. we stonden wel hutje matje, onze deur kon nauwelijks open, terwijl inde andere rij nog voldoende plaats was.
Prima camping, ruime plekken, heerlijk zwembad, mooi schoon sanitair. Prachtige omgeving. Wij betaalden 4/9 26,40€ voor een plek met stroom en 2 honden. Buiten het seizoen dus da's wel wat anders dan de prijs genoemd in de CC app.
De ooievaars en basiliek compenseerden de kapotte voorzieningen en hé; gratis plekje onder de platanen. Als je gevoelig bent voor (verkeers)lawaai deze plek voorbij rijden. Wij vonden het wel meevallen
Fijne rustige camping, grote plaats met privacy, zo'n en schaduw. Hartelijke ontvangst en heel schoon sanitair. het restaurant bleek vol, in het hoogseizoen blijkbaar in de weekenden lang van te voren volgeboekt. 1 meertje om te vissen en 1 om te zwemmen. van harte aanbevolen 👍
Nu in het hoogseizoen een drukke maar vooral dure camping. Aan het water geen plek, we kregen bovenin een XXL plek toegewezen voor 37,60€ (met 1 hond) die alsnog niet bijzonder ruim was. in een rijtje met gezinnen, veel kinderen dus, lawaaiig. zwembad erg vol, sanitair redelijk schoon, prima broodjesservice, hartelijke ontvangst. Al met al voor ons niet helemaal kloppend qua prijs kwaliteit en de idyllische foto geeft geen goed beeld nu.
Wij hadden twee plekjes naast elkaar gereserveerd en hadden een mooi vrij uitzicht met 'privé terras'. Hartelijke ontvangst, ook voor onze 2 honden. Prachtige fietstocht via Vlist naar Schoonhoven en lekker gegeten bij Lumière in Oudewater. Alle voorzieningen aanwezig, coronaproof en keurig verzorgd.
Sitecode: 91991
Gastvrije ontvangst met eitjes en info over landgoed en omgeving. Zelf je plekje kiezen en veel ruimte rondom de camper, fijn met onze honden. De aanwezige dieren hoor je maar dat was voor ons geen probleem, wel gezellig. Lekker gewandeld in de buurt.
De locatie is fantastisch, pal aan het water en een klein gezellig terreintje. Wij waren in de coronatijd en omdat alle voorzieningen gesloten waren vroegen we om een korting. We rekenden 20,50€ af per nacht (2 volwassenen en 2 honden) en vonden dat nog behoorlijk prijzig. Want behalve de prachtige plek kreeg je daar verder helemaal niets voor.

Ondanks onze late aankomst (in het donker) werden we gastvrij onthaald. Een heerlijke maaltijd voor een vriendelijke prijs en dus een gratis camperplek. Uitzicht op glooiende weilanden en we konden vanaf het huis meteen met onze honden wandelen. Prima plek op weg of vanuit het zuiden.
De plek in de haven zelf is niet bijzonder maar wel pal aan het strand en de duinen. Waarschuwing: er is een gevaarlijke bacterie in de Oostzee op dit moment, oppassen met je hond dus! De kaart die je krijgt werkt als een soort borg, als je hem inlevert en geen stroom gebruikt (zoals wij) betaal je 130 k. Daarvoor kun je alle voorzieningen gebruiken. Restaurant en kiosk ook open.
Wat een luxe, mooi plekje aan de haven, gratis lozen (wc en grijs) en water tappen. wij kwamen laat aan en er stonden maar 2 andere campers nu in het naseizoen. Vanwege de regen reden we verder maar de omgeving is prachtig.
Wij kwamen vroeg in de middag op een nagenoeg leeg veld en konden dus een schitterend plekje uitzoeken pal aan het duin en strand. In de middag een stuk drukker maar omdat het zo groot is toch veel ruimte, ook voor onze honden. Hele vriendelijke eigenaar die zeker bereid is te helpen. Sanitair sterk verouderd en niet heel schoon. De wasmachine haperde. Douchen 10 nok voor 4 minuten.
Mooie plek en plaats voor wel 10 campers. Wij stonden in de regen en mist, daardoor wel somber. Helaas in de bosjes poep waar onze honden gretig van aten.
we kwamen laat in de middag en kregen de eerste plek op het gras, daardoor geen uitzicht. Met electra 300 nok, 20 voor douchen en nog eens 100 voor wassen en drogen. Sanitair zeer schoon en prettig warm, hele vriendelijke ontvangst. Maar dus niet goedkoop.
Het laatste stuk vrij stijl over een gravel road maar goed te doen. Spectaculair uitzicht over Molde en alle bergtoppen in de wijde omgeving. Geen voorzieningen maar wel een restaurant. Erg druk nu begin augustus maar de meeste wandelaars vertrokken eind van de middag.