@Valjohn75

We verbleven hier voor 1 nacht 20/09/19. De lucht heeft een goed uitzicht en er zijn 4 gratis elektriciteitspunten en water, maar geen voorzieningen voor het legen van cassettes / afval. Het nadeel, in deze tijd van het jaar, was lawaai van machines, gebruikt om druiven van domaine tegenover te oogsten / pletten, samen met verkeerslawaai dat onderhandelde T-splitsing onderhandelde. Aanbevolen het gebruik van andere Aire @ Montbrison, sitecode 12589
Zeer rustige en goed onderhouden camping, ondanks dat je alleen basisvoorzieningen hebt, maar een goede prijs voor £ 8 per nacht. We liepen vandaag echter het centrum van York binnen en het kostte ons ruim een uur om via het rivierpad te gaan dat in een eerdere beoordeling werd genoemd. (In feite duurde het meer dan 30 minuten om het rivierpad vanaf de camping te bereiken!) MAAR vanaf Fulford Road rijdt er elke 10 minuten een busrit van nummer 7.
We hebben hier 2 stille nachten doorgebracht 28 en 29 september 2018. De eerste nacht na de rondleiding door het fort van Hackenberg, die werd uitgevoerd in het Frans en Engels, uiterst informatief en een goede prijs voor € 10. De 2e nacht was nadat we de wandeling van 12 km op het terrein hadden geportretteerd. We betaalden 2 € voor elke nacht en het vriendelijke personeel liet het sanitaire voorzieningenblok open voor ons gebruik. Sterk aanbevolen.
Zeer mooie plaats op de parkeerplaats voor de kerk, die helaas een bushalte heeft - de bussen reden met tussenpozen vanaf 05.40 uur, waardoor de motoren lange tijd draaiden voordat ze vertrokken ............ we komen hier niet terug!
We verbleven hier 's nachts 5 maart 2018. Wakker geworden vóór 6 uur door vrachtwagen verkeerslawaai van en naar kaasproducenten een beetje verder langs weg. Anders prima !!!
LET OP: De camperplaats is gesloten van half november tot half maart.
Locatie geweldig, helaas kan de parking travellers aantrekken.
De enige plaats waar je je cassettetoilet kan legen, is bij de bodeminlaat, maar het rooster is beschadigd, je kan het niet oplichten. Er is echter een openbare wc naast het servicepunt. Omdat de Cp zich op een groot parkeerterrein bevindt dat geschikt is voor alle soorten voertuigen, werd deze helaas al vroeg in de ochtend gebruikt door zware voertuigen. (5.30 uur!)
Het zou blijken uit een kennisgeving aan het kantoor van januari 2017 dat er op geen enkel moment van het jaar een gratis periode is. (Zie foto van kennisgeving etc). Mooie camperplaats, zeker de kosten waard. La Plage du Veillon op een korte loopafstand van de camperplaats, is fantastisch.
Er is een gevoel van verwaarlozing over deze camping, vooral het sanitaire blok dat beslist vies en onrein was. Dit is een schande want het heeft directe toegang tot de stranden, een nabijheid van winkels en is erg handig om te fietsen en wandelen.