@Van-Illa-Ice
Niet super bijzonder, maar wel prima plek. Er gaat ongeveer een keer in het uur een trein, maar s' nachts eigenlijk geen last van gehad. Je staat dicht bij de weg, maar het is niet echt hinderlijk en ook 's nachts is het rustig. Prima overnachting gehad. Er is plek voor lozen + afval (en misschien ook water maar dat heb ik niet gecheckt.) Het park is niet heel interessant, maar een picnic bankje in de zon naast je camper is altijd goed :)
Goeie plek, veel ruimte en rustig. Er zit een manege om de hoek wat wel grappig is, omdat er opeens uit het niks Pony's voorbijlopen. De bakker is 10 minuten lopen met vriendelijke mensen.
Ik was hier zondagavond aangekomen en een hele rustige nacht gehad. Hier en daar hoor je een koekoeksvogel :') Stond hier met een aantal ander campers en zoals beschreven doorrijden naar de achterste parkeerplek. goeie eerste stop net over de grens.
lekker overslaan
Het is een mooie, goed uitziende plek. Gratis water, betaald elektrisch, sommige vlakke plekken, andere hellend. Gemakkelijke toegang. Toen we aankwamen was er een familie aan het picknicken op de top van hun longen. Ze vertrokken om 10.30 uur en we hadden een rustige nacht. Geen lawaai, niet te veel licht. De plaats ligt naast een mountainbikegebied, wat geen probleem is. De schreeuwende kinderen die op de mountainbike wachten, kunnen een probleem zijn. Dus over het algemeen aanbevelen voor de nacht.
het is aan de andere kant van de weg. ja je kunt op het verharde gedeelte staan, links van de weg. Maar een local vertelde ons dat de officiële camperlocatie aan de andere kant is. je ziet een kleine speeltuin en kampeertafels. Daar kunt u parkeren op het gras, er is gratis stroom en water. het is een geweldige plek. maar veel zwerfhonden. ze zijn aardig en lief.
Het is een prima plek maar je hebt je eigen voorzieningen nodig. er is geen water of zo maar het is een prima plek om te overnachten en een duik te nemen in de zee. zou aanraden.
Geweldige plek, douche, toilet, water en elektriciteit voor 13 euro. Eigenaren zijn supervriendelijk, spreken meerdere talen, ze kwamen langs en lieten ons de meest bekende lokale plekken in de buurt zien. 3 minuten lopen naar een geweldig strand. 'S Nachts is het echt rustig, gesloten poort: veiligheid dus, wat belangrijk is in dit gebied. Zeer aan te bevelen!
Deze plek is nog steeds gratis, maar geen voorzieningen. Er is een douche (waarvoor we hierheen reden) en toilet, maar het lijkt erop dat iemand er een slot op heeft gezet waarvoor je een sleutel nodig hebt. U kunt het dus niet gebruiken. Er is ook een gigantische hond die 90% van de tijd blaft en om de een of andere reden lijken de auto's hier erg luid. U kunt echter nog steeds water krijgen. Als je in de buurt bent, is het oké voor een tussenstop, maar niet meer dan dat. Zou het niet aanbevelen.
Het is gesloten. Parkeren kan op P2 maar het is 20 euro per 24 uur
Geweldig plek. Echt een aardige eigenaar, gratis water en een toilethuis dat overdag open was. Bier was goedkoop € 6,60 voor 2 pinnen. Zou hier zeker weer komen.
Sanitaire was goed, rustig en je kan er lekker zwemmen. Afval bakken aan de overkant. Internet was alleen amper aanwezig. Wij komen zeker terug
prima plek naast een park met veel spelende kinderen. een mooi zonnebloemveld om de hoek en je kon naar het toilet in het klooster (niet erg schoon) om de hoek zit een leuk cafe wat elke dag tot 24 uur open is, google map geeft aan dat hij gesloten is.
Het leuke is dat alsje de weg oversteekt en het bospaatje rechts neemt je zo bij het water bent. Maar van de cp is niet erg veel te verwachten. Door alle luifels is er niet veel plek voor andere campers. Het is erg druk, gun elkaar een plekje.
Een prima plek, toilet op de begraafplaats en een bus die je elk half uur naar collioure brengt.
prima plek in een heel schattig dorpje. Als je iets wil drinken is het slim om contant geld opzak te hebben.
Ja, het is een plek met gratis water, stroom en een toilet huisje bovenaan. Het ziet er mooi uit, maar het moment dat je de deur opengooit komen er letterlijk 100 vliegen op je af. ik en mijn vriend zijn met gierende banden er vandoor gegaan. We hebben nog nooit zoiets mee gemaakt. De vliegen bleven maar komen, buiten zitten zal al helemaal geen optie zijn.
ik snap niet dat deze cp zo'n goede raiting heeft. Chagerijnig dorp, naast een spoorweg, recht voor een peuterschool. Het is gewoon een parkeerplaats, het ziet er beter uit op de fotos dat dat het werkelijk is.
Super chille plek. W.C. bij het (zeer mooie) park, gaat wel dicht om 10. Auchan supermarkt en mcDonalds om de hoek. Er is een mogelijkheid om gratis water te pakken en te lozen. Officiële plekken beschikbaar, maar ook mogelijk om op het parkeerterrein te staan.
Dit lijkt geen camperplek. Wij zijn doorgereden naar Gap.
Bij aankomst super mooie plek, van het uitzicht genoten tijdens het avondeten. Rond 11uur werd het wel druk met luidruchtige kinderen die rond rende en de lokale jeugd was lekker aan het hangen en smoken. Nadat we gevraagd hebben of het stiller kon gebeurde dat wel en goed geslapen. Helaas besloot iemand om sochtends vroeg om in de betonnen straat te boren. Op zich, goeie plek.
super mooi uitzicht op het dorpje, gratis gestaan voor de tweede keer. rustig plekje met geen heftige straatlantarents.
Super mooie plek. Helaas werden we om 7 uur door de parkeer wachters wakker gemaakt die aan de deuren stond te trekken en bonken omdat we weg moesten. Hele vervelende mensen en geen voorzieningen. Voor de nacht betaalde we €8,- en de dag €10. Als je het slim speelt kom je na 5 uur want dan is er niemand en heb je het meer voor jezelf. Vertrek voor 7 uur sochtends en dan overnacht je gratis.
Gratis plek aan de zee. Erg mooi en dicht bij de stad. Helaas lag er overal wc papier. Eigen voorziening is echt een must. Ook waren er heel de avond en ochtend mensen hun kinderen rijles aan het geven. Dat zorgde voor wat overlast. Als je echt aan het zee stuk stond had je daar geen last van.
priema plek voor als je op doorreis bent. Je bent zo weer op de snelweg. Het is een stille plek naast het tankstation. Je staat naast een stukje bos/grasplek. Tankstation is 24 uur open en heeft binnen een toilet.