@Van-Vliet
- 2006
Ruime plekken. Prachtige combinatie douche, toilet en wastafel in één. Let op: £ 20,00 voor een nacht, £ 2,00 extra voor een tweede persoon en £ 7,00 (!) per nacht voor elektriciteit .
Heerlijk rustige camping/camperplaats. Ruime standplaatsen. Relatief gezien niet duur.
Prima camperplek voor één of enkele nachten. vrij rustig ondanks de weg in de buurt. Vriendelijke eigenaresse die graag een praatje maakt. Sanitair wat verouderd, maar netjes, heerlijke douche. Ruime plaatsen.
Fijne camperplaats. Grote plekken. Vriendelijke eigenaar. Helaas geen douche. Daardoor volgens ons een beetje duur qua prijs/kwaliteit.
Heerlijke plek. Rustig. Net naast een wijngaard. Pal naast een chateau met eigen wijn te koop. Aanrader.
Prima, kleine camping. Alles in orde. Vriendelijke eigenaren. Ontbijtservice lijkt wel een verrassingspakket. Wel geluid van de A50 maar valt wel mee.
Beetje saaie camping. De nachtverlichting is, met grote schijnwerpers, vrij hinderlijk. De wandeling naar Cong (rechtsaf na de campingentree) is erg mooi en verrassend. Het dorpje Cong is leuk, maar heel klein.
Prachtige, parkachtige camping. Zorg wel voor het waterpas kunnen zetten van je camper, het terrein is overal glooiend. Fraai en prettig sanitair dat de hele dag wordt schoongehouden. Bijbehorend restaurant is matig. Zorg voor reserveringen via internet voor het park en ga er vroeg heen. Is ongeveer tien kilometer rijden. Wij waren er in juni en liep toen al aardig vol.
Prettige ontvangst in Engels. Fijne eigenaar. Piepkleine camping. Mooie plekken. Twintig euro all-in is prima.Aanrader.
Dure camping. Genoemde prijsindicatie is per persoon! Daar komen een bedrag voor de plaats en nog kosten bovenop. Wij, twee personen, waren ruim 50 euro per nacht kwijt. Redelijke plaatsen, zeer matig sanitair. Je staat wel aan een mooi strandje met zwemwater. Waterschoenen meenemen! Agressieve kinderanimatie en harde muziek in de omgeving. Tip: Vraag bij vertrek eerst de factuur vóór betaling.
Kleine, rustige camping. Prima sanitair. Ruime standplaatsen voor kleine campers. Erg vriendelijke eigenaren. Supermarkt op twintig minuten lopen.