@VanBertha
Lid van Campercontact sinds 2019
Ik reis al meer dan 2 jaar in mijn camper. En deze Aire is waarschijnlijk de beste die ik heb meegemaakt. Dank je wel Marie voor zo'n geweldige plek.
Sitecode: 19238
Dit is een typische bloemencamping .... Professioneel .... Schoon ... Goed georganiseerd Groot meer aan de overkant van de weg .... Ik had geen probleem met geluid .... Tal van activiteiten rond het meer
Zeer schoon en goed georganiseerd ... 5 minuten lopen naar de prachtige stad ....
Mooie rustige plek ... Iemand van de Marie komt laat in de middag betalen .. 2e keer hier en zou hier weer stoppen als ik in de buurt was ....?
Het is de 2e keer dat ik hier ben ... in het midden van nergens .... Eenvoudig maar een rustige plek .... Aardige eigenaren ... Elektrisch en water .... Ik krijg zelfs 4G op mijn telefoon. .. Dus voor mij is het al mijn vakjes
Dit is de 3e keer dat ik hier verbleef ... Het is prima ... Alles werkt ... Je koopt de Jetons in de supermarkt om de hoek ... vraag het gewoon aan de kassa
Mijn 2e keer hier ... Het is een goede plek .. Ik hou van het kaartsysteem. Het is niet nodig om op zoek te gaan naar Jetons .. !! MAAR .... van de meer dan 20 elektriciteitspunten werkte er slechts 4 toen ik gisteravond aankwam. Ik belde het bedrijf om het probleem uit te leggen ... Ik hoop dat ze het probleem oplossen
Sitecode: 19390
Prachtig uitzicht. Aardige eigenaren. Geen toiletten of douches. 7,50 € per dag. Als je in deze regio bent, moet je hier blijven,
Ik ben hier nu en ik ben hier vele malen geweest ...... Als je in deze regio bent, is het een perfecte tussenstop