@VanDerCamper

Ja
2022

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Sitecode: 162036

Wat een leuke plek. Midden in het Brabantse land en vlak bij het centrum van Uden. Inderdaad net nieuw maar van alle gemakken voorzien. Direct vanaf de camping kun je mooi wandelen langs de rivier de Leijgraaf.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

heerlijke camping in de omgeving van Rockanje. Direct gelegen aan een lokaal natuurgebied en op fietsafstand van de bekende stranden. de camping zelf is dik in orde, met mooie plekken en een zeer aangename staf.

5 Sterren is een beetje afhankelijk van de lokatie. Sta je vooraan dan zijn het 7 *. sta je in rij achteraan, dan wordt het sterren kijken, want de zee is dan niet zichtbaar. Maar de omgeving is fantastisch en de zee een heerlijk tropisch zwembad. Alle faciliteiten zijn aanwezig. Van tevoren boeken is dus raadzaam voor *****.

Wat een heerlijke open camping plaats aan de rand van de stad met uitzicht op de Alpen. Zelf je plek zoeken en broodjes ‘s morgens verkrijgbaar. De bus naar de stad maakt het compleet. Dagkaarten bij de receptie en 10 min lopen naar lijn 7. je stop recht voor Mozart z’n huis. Dat klinkt toch als muziek in de oren 😎🎶.

deze camper plaats is nog 100% actueel. we staan hier prachtig tussen de druiven. Nog net niet geoogst. De wijn mag je proeven bij de zeer gastvrije en trotse eigenaar. als je wijn koopt betaal je 9€ voor de plek ( inc 220). Wat ons betreft een aanrader.

in het hart van de eilandengroep Scit ligt een kleine camping op een prachtig uitzichtpunt. 1 douche 1 toilet en 1 wasbak….maar prima voor de 10 camperplekken. Een fles bier bij aankomst 😎, water en stroom bij iedere plek.

wat een leuke en mooie camping. langs een beekje met terrasjes en kampvuur. super vriendelijke mensen en zeer sterk, maar lekker, drankje bij binnenkomst. zelfs 5 liter water in inclusief. prachtige uitvalsbasis voor bezoek aan de wilde paarden

prachtige ruim opgezette camping met volop plek voor de camper. Faciliteiten zijn prima, alleen onder de douche buikje inhouden. Deze had iets groter gekund. prima uitvalsbasis voor de plitvicemeren en de vervallen luchtmacht basis.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

wij sluiten ons aan bij voorgaande reviews , heel mooi sanitairgebouw, schoon en alles aanwezig. zelfs een gezellig muziekje.