@VanDiesel-camper
September 2026
Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Echt een aanrader! Kleinschalig, prachtig uitzicht op de bergen, netjes sanitair met fijne warme douche, stroomaansluiting, drinkwater uit de kraan. Alles top! De eigenaren zijn super vriendelijk: ze gaven ons tips voor wandelingen en mochten op de terugweg (na een nacht op de berg geslapen te hebben) nog een keertje douchen, voor we weer verder reden. Als je wilt chillen in de schaduw, vindt je op het terrein verschillende hangmatten.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · 22 dagen geleden
Deze camping verdient geen drie sterren, maar ook geen vier eigenlijk. We betaalden 50 BAM voor een nacht (2 personen), maar voor die prijs verwacht ik wel warm water om af te wassen of een warme douche. Dat was er niet. Er zijn twee buitendouches met een gordijn eromheen. De locatie zelf is wel mooi, lekker aan het water, je kunt je eigenlijk plek uitzoeken, diverse stroompunten.
Een locatie beoordeeld · 28 dagen geleden
Van de camping loop je zo via een trap naar het strand, waarbij je zowel keuze hebt voor zon (rechts, kiezelstrand) of schaduw (linksaf, onder de bomen, tussen de rotsen). Honden zijn welkom op de camping en mogen bij het strand ook het water in (fijn dat de camping ook een hondendouche heeft). Niet alle plekken hebben evenveel schaduw. Eigenaar is vriendelijk, sanitair is netjes en wordt gedurende de dag meerdere keren schoongemaakt.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
De plekken op deze camping zijn gigantisch. Zelfs in augustus stond de camping niet vol, ik zou hier ook naar toe durven rijden zonder reservering in het hoofseizoen. Wij betaalden 55 euro voor 2 nachten voor 2 personen, inc stroom. Deze prijs past bij wat je krijgt. Sanitair is schoon, maar hier en daar zou de afwerking wel netter kunnen. Wc bril los, niet overal blijft de douchekop hangen. Maar laat dat je er niet van weerhouden om te komen.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Fantastisch uitzicht en zeer vriendelijke eigenaren.
2020
De ligging van de camping is mooi. Je hebt niet direct zicht op het water, maar kunt wel zo met je sup of kano de rursee op. Mooi grasveld. We hebben hier fijn drie nachten gestaan. Score: 8 Het sanitair gebouw is verouderd, maar schoon. Toch krijgt het sanitair een een onvoldoende: €1 voor douchen en de helft van de tijd koud water. Eigenaresse niet heel hartelijk bij ontvangst, geen pin
2019
Mooie en nette terrassencamping. Wij stonden hier 1 nachtje in december 2019. Betaalden met ACSI 21,- voor kampeerbusje met 2 personen + hond + stroom. Vanaf de camping ben je met een paar minuten wandelen op een prachtig strand tussen de rotsen! Volg ook zeker het pad over de rotsen naar links, heel mooi. Het sanitair ziet er wel verouderd uit, maar is schoon en de douche was lekker warm.
Supermooie camping met hele ruime plekken. Net sanitair en fijne douches. Om bij de camping te komen moet je ongeveer 1,5km over een onverharde weg rijden, maar als je rustig rijdt is dat prima te doen. Vanaf de camping ben je met een paar minuten wandelen op het (kiezel)strand. Veel wandel- en fietsroutes, maar wel alles onverhard dus MTB is aan te raden. ASCI prijs € 20,- (dec 2019)
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
De parking ziet er nieuw geasfalteerd en netjes uit. Helaas waren de toiletten afgesloten en omdat we geen wc in onze bus hebben, toch maar doorgereden. Er stonden ‘s avonds eind december 8 campers.