@VanDijk
- 2012
- Carthago Malibu 640
- 2022
- Buscamper
mooie camping. voornamelijk hikers, wandelaars en bergbeklimmers. vlakbij prachtig dorp Siruana. slecht toegankelijk voor grote campers.
wij stonden hier op 9 juni, alle voorzieningen zien er keurig uit. douches en wc's waren super schoon. alles gaat via de app, maar dat werkte super. stroom koop je aan via tally web. alleen voor de wc leeg te maken hebben ze geen echte faciliteit, maar die heb ik , na overleg, mogen legen in de oude wc's, dat is de linker deur. Restaurants genoeg in de buurt. Prachtig nieuw aangelegde boulevard, en een mooi grasveld om de hondjes uit te laten
Het is een prachtige plaats. Er is een aparte plaats ingericht om overdag je camper te parkeren. Dit is natuurlijk gedaan, om niet de hele parkeerplaats vol te hebben met campers overdag. Er staat nergens een verbodsbord dat je hier niet mag overnachten. Daar om hebben wij hier heerlijk een nacht gestaan op 29 mei 2023. Prachtige wandelingen in het nationale park. Je kan ook prachtig fietsen naar de nabij gelegen dorpjes
Dit is echt het toppunt van vrij kamperen. Wat een schitterende plek!!! wij stonden hier 1 juni met 15 graden en strak blauwe lucht. De plaats aanduiding klopt alleen niet. het is iets verder doorrijden langs de hoofdweg bij East Beach, als je de route volgt kom je bij iemand op zijn prive terrein.
prachtlocatie, inderdaad wel basic, maar de sporthal is maar 1 km weg. Daar kan je alles lozen, vullen en douchen. Je kan er prachtwandelingen maken naar het dorpje of naar de vuurtoren. wij betaalden 17 pond per nacht, maar dat is het zeker waard. zulke aardige eigenaren
Sitecode: 101928
mooie eenvoudige camping op prachtlocatie. Maar 12 stroomplekken, 38 zonder stroom en 2 wc's en 2 douches. Er zijn andere douches maar die zijn voor de vaste staanplaatsen. Er staat dagelijks een eettentje voor af te halen. Heel belangrijk, maar dat geldt voor heel de Buiten Hebriden, reserveren is echt noodzakelijk.
mooie plek, mooi om 's avonds naar de uitkijktoren te wandelen om de zonsondergang te zien. Steile klim maar de moeite waard.
We waren hier 15-8-2017. Je ziet dat het een mooie camping is geweest maar alles is verwaarloosd. Sanitair niet schoon en onderhouden. Plekken niet gemaaid en de receptie was vies en rommelig. Er is waarschijnlijk iets veranderd in de situatie in vergelijking met vorig jaar. Heel jammer!!!
Sitecode: 19390
prachtige plek heerlijk rustig. Verse melk en kaas verkrijgbaar bij de gezellige eigenaars. Eigenlijk wil je de plek voor jezelf houden maar hij is te mooi!!!
Mooie camping, met vriendelijke eigenaren. Alleen jammer dat je met de camper alleen maar vooraan op de 3 camperplekken mag staan. Wij zijn hier 21-08-2017 1 nacht geweest.
Prachtige nieuwe camperplaats. Zeer netjes aangelegd, recensie van 2015 geldt niet meer. Vlakbij Puy de Dome
Zeer leuke cp, in tegenstelling tot eerdere berichten is aan de overkant van de brug, in St Maurice les Chateauneuf op loopafstand een Bistro/Pizzeria en tegenover de kerk een bakker en een kleine supermarkt, beide ook open op zondagochtend. Als je iets verder door loopt staat er een prachtig 12e eeuws Romeins kerkje.
Hele mooie cp, als je de hoofdweg oversteekt dan kom je na 2 km bij een waterval. Halverwege nog een pracht uitzicht over de vallei.
Heerlijke plek, konden de hondjes gelijk even afkoelen.