@VanJoy
- 2016
- Volkswagen
- Buscamper
Sitecode: 11992
Eenvoudige CP waar je vooral naar toe gaat om naar Schiermonnikoog te gaan. Ons verblijf werd helaas wat minder door de regen en een camperaar die meende andersom te moeten parkeren (geen plek meer aan onze instapzijde). Ik verkies liever een andere plek waar sanitair beter onderhouden wordt.
Mooi aangelegde CP waar je welkom bent. Sanitair beperkt maar schoon. Omgeving mooi om te fietsen. winkels in nabij gelegen dorpje. Fijne plek!
Qua mogelijkheden nabij Zutphen erg prettig en voldoende plek. Sanitair voldoende maar mag meer aandacht krijgen.
Mooie nog ‘onontdekte’ camperplaats met in aanbouw zijnde camping. heel mooi aangelegd en superschoon en groot sanitair. Bijgelegen restaurant erg prettig waar je goed eet voor een eerlijke prijs. Lekker stil met prima mogelijkheden voor fietsen.
Mooie maar nog vrij nieuwe camperplaats; in- en uitchecken middels scherm, waar je ook je stroomverbruik kan controleren; wow, mooi hoor! WC, douches en afwassen op centrale plek. Wij waren zeer tevreden, omdat je er niet alleen goed kan fietsen (veel groen en fietspaden) maar zeker ook omdat je er een lekker ijsje zelf kan tappen!
Mooie camping met veel terugkerende Nederlanders. Krappe plekken en lastig op je plek te komen met camper >7m maar het kan Wij hadden de pech over 2 dagen 2x hagel en 5x regen te krijgen en we hebben er voor gekozen verder te gaan. Zonder het instabiele weer zou ik er zeker nog eens naar toe willen, lekker aan het meer.
Fijne relatief kleine camping met heel aardige eigenaren. de ochtend gebeld en we konden ‘s middags nog terecht. Heerlijk zwembad en schone toiletgebouwen voldoet om naar de omlegen dorpjes te gaan of ronde te fietsen! Wij zijn via taxi naar Monselice gegaan om er de trein naar Venetie te nemen, prima te doen! Aanrader en mochten we nog een keer in de buurt zijn stoppen we hier zeker. liefst in weekend dan is hun restaurant open! Heerlijk gegeten
zonder reservering een plek gekregen op de wei, beetje achteraf maar meer dan genoeg plek. rustige camping en het restaurant is ook goed maar als je pizza wil eten moet je op tijd zijn anders kan je even wachten. meertje met klim/glijbaan is erg leuk zeker voor de jeugd! kan de camping wel aanbevelen voor enkele dagen
We hebben hier laatst overnacht onderweg naar Disneyland, dat ging op zich prima, maar toen we s’ochtends zaten te ontbijten kregen we een parkeerbon! Wat blijkt nu, er staat een parkeerverbodsbord voor campers! Niet gaan staan dus!
Helaas was de CO vol toe we rond 18.30 aan kwamen, wat me wel opviel was dat sommige eigenaren meenden meer dan 2 meter afstand vrij tussen de campers te moeten hebben en daarmee ruimte voor anderen te verkleinen, jammer. We zijn lang strandweg ietsje dichter bij strand gaan staan, nog veel mooier. Mooi strand overigens.
Zoals aangegeven een camping die meer aandacht nodig heeft. De zeer vriendelijke eigenaar is uitermate behulpzaam. We hadden een forse plek met zowel zon als schaduw, erg fijn! Stroom en water bij elke plek. Relatief veel vaste plaatsen met vriendelijke bewoners. Zwembad niet (meer) verwarmd maar wel groot. Broodjesservice en optie om eten te laten bezorgen!
Als je tijdig bent heb je een plek, anders mogelijk parkeren bij MacDonalds. Voelt niet als een camping maar meer als parkeerplaats. Sanitair prima, broodjes service en gastenkaart voor OV. Vlakbij Königssee, deze moet je echt bezoeken inclusief wandeling naar waterval! Niet goedkoop, €70 pn voor camper met 4 pers inclusief stroom.
Klein maar fijn. Prima sanitair, alles wat je nodig hebt eigenlijk, behalve vuilwater afvoer. We betaalden €40 pn voor camper met 4 pers inclusief stroom. Grasveld kan wel beetje drassig zijn en loopt beetje af. Je kan via een leuk fiets/wandelpad naar het centrum, eten kan je echter ook goed in de buurt. Helaas geen broodjes service. We komen er graag nog eens terug!
Vrij donkere camping, straalt weinig gezelligheid uit. Hun restaurant heeft wel erg lekker eten! 15 lopen tot ingang Sigmund Thun kloof. Gratis bus naar bv. Zell am See. Loopafstand tot gondels naar Kitzsteinhorn. Doorgaande weg vrij dicht langs camping en dat hoor je wel.
We kwamen door de hevige regen laat aan en toch werden we goed ontvangen! Prima plek mooi uitzicht. Restaurant prima maar ook (iets te) druk. Sanitair ouder maar goed schoon/onderhouden. Wel prijzige camping.
Prima CP, waren er met de winterse dagen. Helaas sanitair dicht. Fijne ontvangst, goede broodjes service en ook besteld eten wordt aan de camper bezorgd! kregen zelfs een klein cadeautje op Valentijnsdag, erg attent!
Hebben hier als enige 1 nacht gestaan. Zonder voorzieningen maar wel gratis! Daarbij lekker gegeten in restaurant.
Prima CP bij camping op loopafstand van Bourtagne. Sanitair eenvoudig maar schoon.
Superlocatie nabij mooi Leeuwarden. Op de fiets ben je in 10-15 min in centrum of bijvoorbeeld zwembad. heel net verzorgd sanitair en mooie (vlakke) plekken. Lof voor deze CP!
Inderdaad rustige camping met maar 38 plaatsen. Prima zwembad en net sanitair. Helaas veel last van vliegen en muggen. Intermarche op 10 min lopen, dorpje 5 min verder waar prima te eten is. Voor onze camper van 7.40m goed toegankelijk maar niet overdreven veel ruimte. Vriendelijke eigenaren.
Eenvoudige camping, vooral bedoeld voor kleinere campers vanwege stervormige aanleg. Ligging vlakbij centrum, restaurant op loopafstand maar verwacht geen 3 sterren restaurants. Carrefour vlakbij. Rustige camping waar de kerkklok hoorbaar is.
Fijne camping waar 90% Nederlands is. Activiteiten ter plaatse te boeken maar voor aantal activiteiten moet je wel 80 min rijden! Sanitair prima, douche erg warm. Brood te bestellen en s'avonds vaker apart menu. Kleine kaart. Centrum Vinca kan met fiets in 30 min. Boodschappen voor doen is raadzaam! Aangelegde vijver lekker verfrissend. Wij hebben met 4p gestaan voor 4 nachten voor €230.
Rustige camping met zeer vriendelijk personeel. Plaatsen zijn helaas niet vlak. Leuk zwembad en zelfs eenvoudige animatie voor deze relatief kleine camping. Sanitair verouderd maar netjes. Jammer dat het riviertje waar de camping is vernoemd nog zo weinig water heeft.
Rustige maar niet vlakke CP. Prima plek om te overnachten. De bakkerom de hoek is inderdaad echt top!
Prima plek op weide boven op heuvel en kies je eigen plek, aanmelden kan tot 18 uur. Pizzeria bij ingang. Eigenaar komt 's avonds een rondje maken, erg netjes! Goed vertoeven.
Prima plek, rustig. Je kan wel eens een auto horen of de klok van de kerk. Ook voldoende eetgelegenheden in de buurt. Aanrader.
Camping voor 1 nacht. Aanvankelijk naar een veel te kleine plek verwezen. Na aandringen redelijke plek gekregen. Electriciteit kan ver weg zijn. Na ons aangekomen mensen werden echt overal neergeplant met nauwelijks plek zich, absurd! Sanitair is verouderd. Warm water is al vroeg op. Camping heeft dringend opfrisbeurt nodig. Wel rustig. Klein winkeltje en broodjes. Restaurant aanwezig niet getest.
Fijne kleine camping met genoeg voorzieningen. leuk zwembad van ca. 6x4m. De locatie beter via het adres opzoeken anders kom je idd verkeerd en met een grotere camper of caravan vervelend. Restaurants op ca 30min lopen. Supermarkt op ca 4km. Aanrader. Wij zijn 2 nachten gebleven op deze rustige camping. Onze camper van 7.4m konden we prima kwijt maar veel groter moet het niet worden.
Sitecode: 19874
Mooie camping maar absurd duur. Wij betaalden maar liefst €91 met 2 kinderen en onze camper, het lijkt allemaal redelijk geprijsd maar het is een optelsom. Daarnaast was de douche koud! Jammer want het ziet er allemaal prima uit maar de prijs is gewoonweg te hoog.
Perfecte plek om lekker rustig te overnachten! Super vriendelijke eigenaren die weten hoe het hoort. Douche en wc in prima cabines, echt top!