@VanOotjes
- Volkswagen
- Buscamper
September 2026
Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
Prima camping, vriendelijke dames, schone toiletten en douches. Mooi plekken zowel in de zon als schaduw. Stroom €6,- redelijk aan de prijs aangezien wij gemiddeld €0,65 per dag verbruiken. Grijswater, en cassette lozen mogelijk, alleen zit daar helaas geen kraan om drinkwater te vullen. Er zit één kraan maar die is voor het cassette lozen,niet fris om daar je drinkwater mee te vullen. Er zijn wel water punten, maar dan moet je een gieter hebben.
Juni 2026
Hele fijne camperplaats met ruime plekken en mooi schoon sanitair.
2 foto's toegevoegd · 4 maanden geleden

Hele fijne camperplaats met ruime plekken. De sfeer is er ontspannen en voor €15 mag je er tot 13.00 uur staan. Alle voorzieningen zijn er en in de omgeving is het heerlijk fietsen. en wandelen.
Mei 2026
Een mooie locatie, vriendelijke ontvangst en schoon sanitair. Alles tiptop in orde. We hebben heerlijk gefietst en gevist. Genoten van de bedrijvigheid overdag en de rust in de avond. Kortom top! Bedankt!! Rolf & Joke
Absoluut 5 sterren voor deze camping. Vriendelijk welkom, mooi schoon sanitair, ruime plaatsen, prachtige omgeving aan de Maas. En dat voor €10,44 p/n (en €5 stroom als je dat wil).
Het is echt een hele mooie camperplaats met ruime verharde plekken en mooi grasveld. Zelf je plek kiezen, wij online, en voor €18 met stroom etc. Mooie omgeving tussen water. Drukke weg maar s' nachts rustig. Het sanitair is aan vervanging toe, (jaren geleden al) maar dat gaat gebeuren las ik. De wc's waren schoon bij aankomst, later waren die vd heren echt vies! Maar wie laat zoiets achter?? Dat kan al gebeuren als het net is schoongemaakt.
Wij hebben hier zeker 45 min. rondgelopen, binnen in het gebouw gekeken en alles geprobeerd om iemand te spreken. In het gebouw staan 2 automaten voor de golf activiteiten er is een winkel voor golf artikelen, kleding, golfclubs etc. Alles "open en bloot" maar geen mensen. Wat ook vreemd is dat er nergens iets staat over een camperplaats. Je ziet inderdaad de stroomaansluitingen voor campers, maar verder niks. Is het nog wel een camperplaats?
Ik kan het niet eens zijn met de vorige reviews. Misschien zijn er dingen verbeterd de laatste tijd? Hele prettige camping, hele ruime plekken die de zelf uit kan zoeken. Prima sanitair. Niet nieuw meer, eenvoudig, maar keurig schoon. En wat een rust 's nachts en 's morgens! Heerlijk. Overdag wel drukte rond het restaurant en omgeving van het water. Er komen veel bezoekers. Betalen bij receptie van het restaurant, CC, Pin of cash €35
Ik sluit mij aan bij de vorige reviews. Prachtige rustige plek aan het water en de haven. Vriendelijke havenmeester aan wie wij contant betaald hebben. 120dkk voor 1 nacht, 5dkk voor de douche. Toilet is gratis. De havenmeester vertelde dat er volgend jaar waarschijnlijk ook een andere mogelijkheid wordt geboden om te betalen, ipv mobilepay.