@VanRijswick
2020
2 foto's toegevoegd · bijna 6 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
Wegens de sneeuwval was het grote parkeerterrein niet open. Na even zoeken één plek kunnen vinden voor de overdekte garage vlak voor de slagboom voor vertrek. Super dat je hier meteen de lift kan pakken en maar 10 euro per 24 uur betaald. Terrein werd verder goed sneeuwvrij gehouden en is bewaakt.
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
In de winter open als camperplaats. We konden via een sleutelkastje gebruik maken van de camperservice. Wifi werkte na aanmelding goed en ook met de juiste wereldstekker stroom gekregen. Super voor een bezoek aan Visp en omgeving! Openbaar vervoer was wel erg prijzig! Daar schrokken we wel even van toen we een wandeling wilde maken en met de bus terug. Overigens wel een goed alternatief als je niet met de camper door de sneeuw wil rijden.
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
Ondanks ze eigenlijk gesloten waren ons wel hartelijk ontvangen en mochten we op het terrein komen staan. Alles was mogelijk qua service en de plek is super praktisch! voor 20 euro parkeren en overnachten voor 24 uur. Wegen ernaartoe waren sneeuwvrij en goed te rijden. Echte aanrader voor een bezoek aan Zermatt! Prachtig met de trein naar de Matterhorn toe. Must see!
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
Ging voor ons na een telefoontje gewoon open. wegens corona maatregelen heeft hij even moeten sluiten. Nu blij ons te ontvangen. Bood nu ook zijn diensten aan als taxi chauffeur heen of terug naar het centrum. Dit is per voet naar beneden prima te doen maar naar boven is die service wel super! mooie plek om chique terre te bezoeken met de trein. vanaf ena laatste dorpje weer terug gewandeld! erg mooi.
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
Nette plek midden in een grote stad. alleen geen enkele camperservice kunnen vinden. Wij hadden een volle wc cassette dus beetje onhandig. 30 euro vind ik dan best veel voor alleen parkeren. Wel goeie plek om de stad te bezoeken, zeker de moeite waard!
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
Wij stonden hier twee nachten met slecht weer. Goede locatie, stevige plekken en uit de wind wat voor ons fijn was met windstoten tot 70km per uur. Douches waren heerlijk en zelfs in December broodjes service! vriendelijk personeel. Wifi was perfect! zelfs met meerdere apparaten. toegangsweg is inderdaad wat spannend maar laatste bruggetje is net zo smal als de tolwegenpoortjes en die hebben wij inmiddels goed geoefend.
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 6 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
Na spontaan uitgekomen te zijn op deze camperplek zijn we meer dan welkom! Na geen planning te hebben zijn we hier uiteindelijk 4 nachten gebleven. Een dagje Thermen, fietsen, hiken en een dagje lekker niksen op het terrein van de camping. Goed restaurant, fijne shop met super verse groente (werd van het land gehaald waar we bij stonden) en nog warme eieren. Heerlijk! alles aanwezig voor de camper en zeer behulpzaam gezin. Tot de volgende keer!
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
Bij aankomst was het stoplicht groen en ging de slagboom open. Na heel eventjes stroom gebruikt te hebben werkte alles niet meer. Ook geen stromend water helaas om de wc door te spoelen. Slagboom ging niet meer open, machine werkte niet. Stoplicht was uit. Mogelijk een kortsluiting?! via het gras een uitweg gevonden gezien de SOS knop en telefoonnummer niet werkte. Een afrader helaas..