@Van_Life_With_The_Wife
- Chausson Welcome Other
- 2004
- Ford
- Alkoof
Verbleef aug.2020) genoten van deze plek voor een overnachting. Druk bezig met auto's die het strand bezoeken en mensen die vanaf de pier vissen. Op basis hiervan moet je er vroeg voor 10.00 uur zijn of wachten tot na 18.00 uur om aan te komen. Water beschikbaar bij de pier en je kunt er naar toe rijden. Mooie wandeling over zee naar de stad duurt 10 minuten. Twee winkels, een bar en hotel die eten doen. Mooi café genaamd 'BUILIN BLASTA' in een ambachtelijk dorp.
Parkeren is niet toegestaan op de hoofdpier in Spiddal. Deze pier heeft een aantal borden voor niet overnachten en campers. De kleinere pier naast deze locatie. Staat open voor campers en ligt heerlijk
Heerlijk rustige plek om een nachtje te stoppen. Leuke zee-wandeling langs de jachtclub. Voelde me heel veilig, de weg naar de pier is de laatste 150 meter smal.
Aug 2020. € 25, - per nacht inclusief elektriciteit. Geen toilet- of douchefaciliteiten open vanwege Covid. 5 terrassen voor campers en caravans. Alle harde stands zonder gras. Water en elektriciteit op elke staanplaats, grijze en zwarte afvoer ook op elk terras. Uitzicht op de baai om vissersboten te bekijken. Toegang tot het water en een klein strand op korte loopafstand. Geen kinderfaciliteiten. 3 km naar Kilibegs
Sitecode: 41930
Verbleven augustus 2020. Was erg drukke camping en groot aantal kinderen, vooraf reserveren verplicht. Goede toegang tot de zee en 400 meter van de bars en restaurants. Meestal harde stands (niet allemaal niveau). Er zijn faciliteiten geopend met ingevoerde Covid-procedures. Een aantal leuke bars en restaurants in het dorp. Een must is het Guinness en oesters bij Harry's Bar. Zo vers zijn de oesterbedden vanaf de deur te zien
De eigenaren zijn uitzonderlijk en de site zelf is prachtig onderhouden. Faciliteiten omvatten: toiletten, 24 uur warme douches, kitchenette, water etc alles wat je zou verwachten. Alleen eco groene toiletvloeistof. Grote groene plek naast elke camper. Fairy lights 's nachts om de plaats te verlichten, het ziet er zo magisch uit. Strand 3 km. Leo's taverne-bar eten erg goed en beroemd om Clannad en Enya. ALLEEN VOLWASSENEN
Goede moderne camping met alle benodigde faciliteiten. Sectie voor campers op grasveld met elektriciteit. Een beetje duur voor een overnachting @ € 40 + (2ppl). Apart kampeerterrein naast het hoofdblok. Voelde me heel veilig voor kinderen en ook goede speeltuinen. Heel dicht bij het vissersdorp. Verwend voor geweldige restaurants. Leuk restaurant genaamd de vuurtoren op het terrein. Het personeel was erg behulpzaam
Overnachting in een pub / restaurant. Tankstation en goed gevulde winkel. Prachtig uitzicht op de oceaan en een prachtig strand op 50 meter afstand. Vrij om te blijven zolang je de faciliteiten gebruikt. Harde parkeerplaats of veld aan de zijkant van de winkel. Restaurant is erg leuk en een reis waard, zelfs als het niet de bedoeling is om te blijven. Geen diensten alleen toegang tot drinkwater indien nodig.
We waren de afgelopen 5 jaar op deze camping gebleven. Dit jaar (juli 2020) was het eerste jaar uit met een camper. Zelfs met Covid-beperkingen die niet uit de hele ervaring kwamen, voelde het net als elke andere keer dat we hebben bezocht. De plaatsen zijn verhoogd en hardcore met uitzicht op zee. Kindvriendelijke faciliteiten, privéstrand en minimarkt. Het spectaculaire Derrynane-strand ligt op 10 minuten rijden
Mooie kleine aires in het hart van de stad aan de oevers van de rivierkruiwagen. De camping heeft geen afgebakende plaatsen, het is een groen gebied van een gemeenschappelijk watersportcentrum. Elektriciteit is beschikbaar en betaling gebeurt via een eerlijkheidsbox. Toilet- en douchefaciliteiten zijn gratis beschikbaar. Prachtige wandeling langs de rivieroever langs de rivier gedurende 10 km of meer. Overnachting met elektriciteit was € 15.
16 juli 2020. Goede plek voor een overnachting, parkeerplaats op een open zee pier. Voelde me heel veilig. 3 minuten lopen naar het stadscentrum. Geen voorzieningen aanwezig. 8 busjes geparkeerd hier maar misschien ruimte voor 10. Mooie schilderachtige terugval.
Prachtige camperplaats direct aan het Ardmore-strand. Goed gemarkeerde stands en nieuwe Covid-afstanden op hun plaats, met een minimum van 6 meter of meer tussen bestelwagens. De voorzieningen zijn beperkt tot de afvoer van zoet water, grijs en zwart water. Elektrische hock up alleen beschikbaar op verharde ondergrond (extra ruimte dit jaar toegevoegd). Goed onderhouden en veilige aire.
Verbleef hier aan het begin / einde van het seizoen van dit jaar in Ierland. Verbleef een nacht op 13 maart 2020 reinigt de site met alle voorzieningen die nodig zijn. De eigenaren zijn een leuk stel en de plaatsen hebben allemaal een prachtig uitzicht op de omringende zee, die aan drie kanten van de camping ligt. Omey Island is dit een must om te bezoeken. Het eiland is getijden en is soms op de dag te voet of met de auto bereikbaar. We komen zeker terug
Perfect voor een overnachting. Verbleven op 11 maart 2020. Waterways Ierland faciliteiten (douches, toiletten en wasserette) toegang via hun betaalde kaartsysteem. Twee pubs aan de jachthaven en Larkins doet lekker eten. Geen elektriciteit en de ruimtes zijn alleen voor auto's, dus grote kampeerders moeten mogelijk extra ruimte innemen. We zijn 7,5 ft lang en kunnen een grasveld overhangen. Al met al een leuke tussenstop.
Overnacht hier op 30 december 2019. Mooie kleine haven en is een mooie wandeling van 10 minuten naar de stad, hoewel een met bomen omzoomde weg geflankeerd door de ruïnes van een klooster en het kasteel van Portumna. Een must is om de kleine bar van Hayes in Main Street te bezoeken, zo hoort een Ierse bar te zijn !. Geen tv en vreemden en locals hebben chats. Probeer ook de Ferry Inn bar & restaurant is een mooie stop voor lunch
We verbleven een nacht in december, gepland om de dag door te brengen in Cork City. Station was op 2 minuten loopafstand en duurt minder dan 30 minuten. De camping was 's nachts rustig en voelde veilig. Goed voor een overnachting maar niet langer.
Geweldige camping met veel faciliteiten en 20 minuten lopen naar het stadscentrum. We verbleven precies aan het eind van het seizoen (oké, ze waren gesloten voor de winter) en Dan was zo behulpzaam en een pure heer. We zullen zeker weer verblijven in het open seizoen
Centrale ligging in de stad Kinsale. Vond het rustig en veilig, klein groen gebied met tafels tegenover de parkeerplaatsen. Geen voorzieningen voor de camper beschikbaar. Goed voor overnachting.
Mooie rustige locatie op 500 meter van de stad. 3 camperplaatsen met 3 extra busplaatsen. Had geen probleem parkeren in de busruimtes. Geen diensten aangeboden, ook de ruimtes staan op een lichte helling, dus levellers zijn een must. Dungarvan is een mooie stad met een grote selectie restaurants, bars en cafés. Veel traditionele muziek in de bars ook als je geïnteresseerd bent.
Prachtige voorziening voor campers met op 500m van de belangrijkste stad van aa try. Prachtig uitzicht op de zee en de Bantry-baai. Enige nadeel was dat er slechts 5 elektriciteitsaansluitingen zijn, maar een prachtige dubbele hielp ons met een splitter. Beveel ten zeerste een bezoek aan.