@VanderCamper
Lid van Campercontact sinds 2026
- Fiat Ducato
- 2019
- Buscamper
Tegen de rand van het centrum een zeer nette en goed onderhouden camper camping. de faciliteiten zijn keurig in orde en een prachtig zwembad. De plekken zijn ruim. Wij betaalde 30€ per nacht (inclusief 🐕). Je waant je wel Miami tussen alle mooie gebouwen. de Flamingo’s zijn op loopafstand.

grappige locatie zo midden tussen de appartementen. Zeer vriendelijk ontvangst en het ontbreekt aan niets. Zeer goed onderhouden en als bonus een zwembad. met deze temperaturen….wel lekker 😎

Een heerlijke camping in een bijzonder mooie omgeving. De meeste plekken hebben een mooi zonnescherm, in deze warme omgeving een geschenk. Inderdaad een bochtige omgeving, maar te mooi om ze te mijden. Faciliteiten zijn prima.
Als je wil ervaren wat gastvrijheid en gezelligheid betekent…..ga naar Little Texas. Wat een leuke sfeer en een hartelijk welkom. Natuurlijk hebben we gebruik gemaakt van de Hollandse snack avond. Na alle tapas ook wel weer lekker. Ruime keuze uit plekken en het zwembad biedt de juiste verkoeling. 😎

Wat een fijne camping. Zeer attente en aardige receptie. Mooie grote plekken en algemeen een gezellige sfeer. met beetje geluk kijk je op de besneeuwde plekken van de Sierra Nevada. Douches zijn de warmste van Spanje 👍😎
Prima camping met goede grote plekken en zeer net sanitair. Mooie uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.