@Vandeweyer
- 2020
Fantastische camping !! Te weinig uitroeptekens om te melden wat een fijne camping dit wel Super-ervaring ! Wat een mals groen gras op elke plek ! Wat een stilte en rust ! Wat een grote plaatsen ! Restaurant met gerechten om duimen en vingers af te likken ! Een camping met correcte regels....eindelijk nog eens een camping met regels....goed zo en houden zo ! Wat een zalige fietsregio...ruimte ruimte ruimte ! We komen zeker terug, dat staat vast.
Top ! Top ! Top ! 1.Geen grondzeilen = lekker met de blote voeten door het gras. 2. Geen continu hondengeblaf = lekker windgeruis en slapen als een roos. 3. Alles clean en proper = rustgevend gevoel. 4.Proficiat aan de familie Kloet = supermensen. 5.Eindelijk nog een een camping met strikte regels = houden zo !! 6.Vertel het niet verder maar dit is een hemelse camping om tot rust te komen.
Lang W.E. op drive in klepperstee gehad. Zalig vertoeven ! Lekker windering langs de kust ! Lekker eten in Ouddorp ! We komen hier regelmatig en de camperplaars is Zaaaalig.
Fantastische camping ! Geen honden, geen grondmatten, geen lawaai van bezoek, alles kraaknet en zeer proper. Enorm hoge hagen welke veel privacy geven. Perfect onderhouden, sanitair superclean ! Correcte regels waaraan u te houden als je komt = schitterende keuze van de eigenaars !
Voor de 4e keer camperpark klepperstee gedaan. Zalig toeven !! Prijs is zeker te rechtvaardigen voor deze topplaats ! Mensen met honden moeten leren hun hond onder controle te houden en niet te laten blaffen om 6hr30......enorm storend..echter dit is geen fout van de camperbeheerder...maar van hondenbezitters die geen rekening houden met camperaars zonder honden. Daarbuiten TOP Camperplaats in alle facetten !
Best doen om autos te weren op de mobilhome-plaatsen is niet genoeg.Mobis betalen 5€ en autos parkeren gratis.in de zomer staat t vol autos die gratis mobiplaatsen innemen ??? best een slagboom met code bij reservering.Alleen al 2 a 3 jaar belofte om opwaardering camperplaats...... allez vooruit politiek !
Effenaf TOP ! Camperplaats, Sanitair,Netheid, Omgeving en absolute rustige en stille camperplaats...Niet te veel verder zeggen anders staat het hier 365 op 365 volledig vol........
Dit is nu eens een doordachte MH plaats .Effenaf fantastisch ! Goed dat de eigenaars correct en streng zijn. Geen matten of grondzeilen, geen tenten etc. Iedereen heeft graag groen gras ipv modder als het gras stuk is. Proficiat eigenaars ! Houden zo deze camperplaats !
Wat er ook geschreven wordt.Dit is een supercampingske ! Absoluut. Zeer proper sanitair en zeer propere camping.Ruime en propere plaatsen met hagen.Zeer ruimtelijk en rustig gevoel op deze camping. We kunnen best aarden in deze rust. TOP !!
super camperplaats. fijn verblijven. top sanitair. We hebben genoten van onze camperplaats en de fijne fietsstreek rond Ouddorp. Voor herhaling !
weeral maar eens een schandaal. campers moeten 5 euro betalen om te staan en vandaag op een mooie zondag staat de camperplein vol met autos die niets moeten betalen. Dit houde toch niet voor mogelijk. Ik ga mn 5euro.l terugeisen uit principe.
5euro betaald vr een overnachting zonder enige voorziening. Ganse zondag autos moeten wegsturen, zij parkeren dan wel gratis op de camperplaatsen. Waar is de consequentie. 1x en niet meer als camperaar.