@Vanessa100
- 2025
- Knauss
- 2024
Februari 2026
We hebben prima geslapen, de treinverbinding is niet al te slecht, maar we zijn absoluut geen fan van campingparkeerplaatsen. Op deze camping werkte de kraan om de cassette door te spoelen niet.
We hebben heerlijk geslapen, een uitstekende gratis tussenstop! Dieppe is zeker een bezoek waard.
Een geweldige locatie, maar we konden er niet in, ondanks dat we wat geld hadden opgenomen. We zijn verder gereden en hebben elders in de stad gratis kunnen uitstappen.
Als je zelfvoorzienend kunt zijn, is dit een uitstekende plek. Ik voelde me er erg veilig en heb heerlijk geslapen. Het is een handige uitvalsbasis om het stadje te verkennen. Er is een wasserette die 24 uur per dag open is op loopafstand.
Het is niet echt een plek voor campers en €30 per nacht lijkt me duur voor wat je krijgt.
Voor een gratis parkeerplaats is dit uitstekend. De locatie is ideaal om het stadje te verkennen en een boottocht naar Tabarca is een absolute aanrader, net als de wasfaciliteiten bij de nabijgelegen Carrefour. We hebben heerlijk geslapen en ons erg veilig gevoeld.
Januari 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 9 maanden geleden

Het is prima voor het legen van grijs water en een chemisch toilet, maar het is jammer dat er geen slang op de kraan voor vers water aangesloten kan worden om hem bij te vullen.
Een prima plek als je geen voorzieningen nodig hebt en een goede uitvalsbasis om de stad te verkennen. Absoluut de moeite waard om te ontdekken!