@Vanoma
- 2023
wat een mooie plek. wij hebben genoten van de rust. goede fiets mogelijkheden. sanitair is keurig onderhouden. eigenaar is vriendelijk. wij hebben 1 opmerking. buiten de weekenden is buitenkant van de toiletten niet verlicht. de afwasplek wel. je loopt dan in een donker gat naar de wc. in het weekend branden er lantaarns van het park ernaast. wij hebben geen last ervaren van het industrie terrein, jehoort het maar dat is het dan ook.
heerlijk rustge camping. weids uitzicht hele vriendelijk ontvangst met koffie. goed schoon sanitair. heerlijk om te fietsen
prachtige plek, heel ruim. vriendelijke eigenaar. we vonden alleen dat de prijs voor de badkamer behoorlijk duur is 10. euro voor douche en wc. źe waren wel heel netjes. vlakbij de camperplaats is een spoorwegovergang doe vooral voorzichtig. want de bobbel zie je niet maar is er wel degelijk.
hele vriendelijke ontvangst. hele mooie plekken. mooi schoon sanitair. fijne omgeving.
wat een mooie plek. ondanks dat je de weg hoorde straalde de rust op je af. omdat wij onervaren camperaars zijn werden wij goed geholpen met het achteruit rijden naar onze plek bij de boom. en later bij een flinke hoosbui werden onze handdoeken naar binnen gehaald en de luifel watervrij gemaakt. heel fijn vonden we dat. we komen zeker nog eens terug. het enigste minpuntje was dat douche en wc in een ruimte was. groetjes Herman en marieke
wij hebben deze plek als heel fijn ervaren. lekker buiten de millieuzone. toiletblok was bij ons goed schoon. de douche was klein, maar voldeed prima. alleen het afwaswater was koud. metrostation op 5 min.loopafstand. op de fiets zou het ook heel goed te doen zijn om in het centrum te komen.
vriendelijke ontvangst. goede plek. toiletgebouw prima netjes. mooie omgeving silkeborg op fietsafstand.
Sitecode: 20104
fijne camping ruime plaatsen. mooie omgeving om te fietsen. zeer vriendelijke eigenaar. het restaurant werd zelfs voor ons geopend terwijl het seizoen nog niet begonnen was. zeer mooi toiletgebouw e n heel schoon.
fijne camping, ruime plaatsen kon je zelf uitzoeke n. dichtbij de duinen. toiletgebouw wat verouderd maar goed schoon. er was wat je nodig had. goede wifi. prima
fijne camping met terassen. beetje moeilijk om eraf te komen. maar ruime plek. het santitair had iets schoner gekund. er zijn 2 toilet gebouwen. de beheerder spreekt nederlands. dat vonden wij fijn
een hele grote camperplaats. voor ons was het de eerste ervaring met een paal waar je je moest aanmelden. we betaalden 123,00 euro voor 3 nachten. verder hadden we overal een code voor nodig. geen probleem als je dat door had. alles was heel mooi en goed verzorgd. toen we weggingen moest ik weer 85,00 euro betalen. daar schrokken we erg van. maar na een week kregen we 123,00 euro terug. prima plek.
hele mooie grote camping. wij stonden op een plek waar heel veel privacy was. het toiletgebouw was heel netjes. wij kwamen om 16.00 uur aan toen was de receptie al gesloten. maar we werden wel geholpen met de enveloppe die we uit de brievenbus konden pakken. mooi fietspad naar skagen.
fijne plek vriendelijke eigenaar. toiletruimte keurig. voor ons was het de eerste ervaring met een camperplek. maar alles was goed. de plekken waren ruim. en de patat zaterdag was prima werd lekker bij je bezorgd.