@Vanpelerin96
Mei 2026
ALLEEN CONTANT! Ik betaalde €15 voor één nacht voor één persoon. Schoon, netjes en functioneel. Elektriciteit en water aanwezig. De aangrenzende weg was een beetje lawaaierig en ik werd wakker van het geluid van tractoren, maar verder prima.
Prachtige camping direct tegenover het schitterende meer. Supervriendelijke ontvangst. Moderne faciliteiten, waaronder een bar/restaurant/winkel. Elke dag vers brood en croissants. Veel bomen die schaduwrijke staanplaatsen met grind bieden. De kloof ligt op korte rijafstand, waar je waterfietsen en kano's kunt huren. Het strand aan het meer is schoon, net als het water, dat heerlijk fris was en een fijne manier om af te koelen in de hitte van 32 graden. Geweldig!
Een fijne, rustige camping met moderne voorzieningen. Het gras tussen de staanplaatsen zou wel gemaaid mogen worden. Vriendelijke ontvangst en een redelijke prijs voor één nacht. Het dorp ligt op korte loopafstand, grotendeels bergopwaarts. De klim naar boven is de moeite waard, want je wordt beloond met een prachtig uitzicht. In het dorp vind je diverse winkels en restaurants met schaduwrijke terrassen. Veel mooier dan de camperplaats aan de andere kant van het dorp.
Fantastische camping. Heerlijke schaduwrijke staanplaatsen, dicht bij de rivier met een eigen strandje. Perfecte plek om even te zwemmen. Café/restaurant en een kleine winkel. Broodbestellingen voor de volgende dag worden aangenomen. Uitstekende sanitaire voorzieningen. Ik verbleef er drie nachten. Ik kom er graag nog eens terug.
Prima om overdag te parkeren, maar ik vond het niet prettig om er 's nachts te blijven. Openbare toiletten direct ernaast. Gemakkelijke toegang tot de oude stad en de "rots". Een korte wandeling naar de supermarkt. Gelegen aan een doorgaande weg, dus lawaaierig en stinkend. Als je geen last hebt van het lawaai en de uitlaatgassen, is het gratis.
Een mooie, schone camping met eenvoudige maar functionele voorzieningen. Vriendelijke ontvangst en een zeer redelijke prijs. Er is een restaurant op de camping, ik heb er niet gegeten, dus ik kan er niets over zeggen, maar het leek populair.
Het is wat het is - een handvol plekken naast de parkeerplaats van het zwembad. Er is water en een afvalcontainer, maar ik zag geen stopcontacten. Er zijn ook geen toiletten. Het is er 's nachts erg rustig en het beste van alles: het is gratis. Het is 10 minuten rijden naar het meer, wat ik 's ochtends gedaan heb voordat ik vertrok.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 5 maanden geleden

ALLEEN CONTANT! Gelukkig had ik een briefje van €20. Vijf sterren alleen al voor het uitzicht, en dan heb ik het nog niet eens over het hartelijke welkom van de charmante Nederlandse dame. Vlakke, grasrijke staanplaatsen op terrassen. Mooie, schone faciliteiten, al was het warme water maar lauw. Er is veel om van te houden op deze camping. Een echte aanrader.
Vijf parkeerplaatsen op een parkeerterrein dat is gereserveerd voor campers. Er staat een bord, dat blijkbaar genegeerd is, waarop staat dat je de andere plaatsen niet mag gebruiken. Er zijn eenvoudige afvalbakken en recyclingcontainers in het dorp. Een rustige plek op korte loopafstand van het dorp, waar een klein restaurant en een bakkerij zijn. Geen luxe, maar prima voor een overnachting.