@Vanpelerin96
Een heerlijke plek naast het gemeentehuis. Mooi vlak terrein en erg rustig. Genoeg ruimte, maar ik was de enige kampeerder. Helaas werkte de waterkraan niet, dus ik kon mijn watervoorraad niet bijvullen, anders 5 sterren. De dorpsafvalbakken staan in een hoek als je iets weg moet gooien. Een simpele parkeerplaats, maar dat maakt niet uit - parkeren is gratis.
Het voelt oneerlijk om maar drie sterren te geven, maar afgezien van de parkeerplaats en de vuilnisbakken is dat alles. Je kunt je grijswater lozen en gebruikmaken van het chemisch toilet, maar er is geen stromend water. Toch is het gratis, dus misschien 3,5 sterren. Het is een klein eindje lopen naar het centrum voor boodschappen etc.
Heerlijke camping. Vriendelijke en behulpzame receptie. Ruime, mooi beschaduwde staanplaatsen. Voldoende schone en moderne faciliteiten met warme douches. Goede warmwatervoorziening voor zowel de was- als de afwasruimte. Ik zag een paar andere recensies waarin werd geklaagd over een gebrek aan toiletpapier - een luxe probleem - neem je eigen mee! Een aangename wandeling van 15 minuten langs het meer brengt je naar het centrum, dat rustig was (1 mei, feestdag). Een aanrader.
Fantastische plek. Heel rustig om te overnachten. Een korte wandeling bergopwaarts brengt je naar het centrum van het dorp, waar je een kleine supermarkt, bakkerij, café en openbare toiletten vindt. Prachtige kathedraal. Er zijn vuilnisbakken, maar verder niets, maar het is gratis! Geniet ervan!
Sitecode: 2088
Een prachtige camping. Vriendelijke ontvangst. Alle voorzieningen aanwezig, inclusief werkende warme douches! Ruime staanplaatsen. Het dorp is op korte loopafstand (500 m) voor boodschappen. Ik had niet van tevoren gereserveerd, maar ik denk dat het er in het hoogseizoen erg druk is. Ik ben naar Mont Saint-Michel gelopen (1 uur en 40 minuten heen en 1 uur en 40 minuten terug). Een mooi, vlak pad langs de rivier. Een echte aanrader.
Een fantastische kleine camping waar je helemaal gratis kunt verblijven, tenzij je elektriciteit wilt, maar dat kost volgens mij maar €4! Er zijn toiletten en water, maar dat is alles. Perfect voor volledig uitgeruste kampeerders. Je wordt er hartelijk ontvangen en er is een leuk winkeltje waar ze hun eigen Calvados en cider verkopen, naast andere lekkernijen. Een echte aanrader als je het authentiek wilt houden. Bedankt dat ik er mocht zijn.
Sitecode: 52090
Een prachtige camping met zeer redelijke prijzen. Schone en nette faciliteiten. Ruime staanplaatsen, waardoor je niet op elkaars lip zit. Een echte aanrader. Restaurant op de camping vanaf de eerste week van mei.