@Vanski

- Buscamper
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 5 dagen geleden
Sitecode: 196496
Ideaal om de stad te verkennen en als startpunt om de Brocken te verkennen. Goede douches en voorzieningen
Juli 2026
We zijn zaterdagmiddag aangekomen en werden vriendelijk ontvangen. We kregen uitgebreid uitleg over de camping en kregen ook een prima plaats aangewezen waardoor we er onmiddellijk 3 nachten van gemaakt hebben. Super rustig en heel grote plaatsen. Wij stonden volledig achteraan dus weinig last van verkeer. Indien het snikheet is dan hebben deze achterste plaatsen geen schaduw maar voor dit weekend was het perfect. Prima uitvalsbasis om te fietsen
Dit is te duur voor wat het is. 21,00 zonder electriciteit. Verouderd sanitair en wij hadden beiden koud water voor het douchen. Toch nog 2 sterren gegeven voor de goede wifi ontvangst. Ruime plaatsen maar toen wij er waren was het nogal lawaaierig.
We zijn hier slechts een nachtje geweest maar de ontvangst door Melle en Lutske was fantastisch. Heel rustige plaats en bij het vertrekken kregen we nog een cadeautje. Hier komen we ooit nog terug.
Goede start!
Help de community en voeg meer locaties, reviews of foto's toe.