@Vario811-HN
- Mercedes-Benz Anders Anders
- 1989
- Buscamper
Sitecode: 52049
kneuterig, maar alles is er. eigenaren zijn wat slonzig om te zien, maar alleraardigst. sanitair was wat weinig (1 douche voor mannen en 1 voor vrouwen) maar wel echt schoon
super mooie plek, wijds uitzicht. ook al sta je op een parkeerplaats, de rust en het uitzicht zijn geweldig!! een wandelingetje naar beneden richting de rivier is zeker ook de moeite waard
prima camping bij strand (veel kwallen en zandvlooien), achterste (grote) terrein niet beschikbaar voor zwaardere campers (brug tot 3,5t), beperkt en intensief gebruikt sanitair in hoogseizoen, mini golfbaan beschikbaar, genoemde binnenruimte hieronder niet gevonden
Sitecode: 20225
vol in de wind, maar met uitzicht op orkney, basic kampeerterrein dat voor veel mensen het eindpunt is van de reis van LandsEnd naar John o Groats: GB van punt tot punt. Dit leidt tot interessante gesprekken :-) John o Groats is verder alleen een zeer toeristische plek, waar eigenlijk weinig te doen valt. prima plek voor een nachtje
druk met reizigers die de NC500 rijden, plekken zonder electra (minderprijs van £8) zijn krapper en op gras gelegen, prachtige uitzichten, afhaalmaaltijden mogelijk
prima plek voor een nacht tijdens het rijden van de NC500 mooi uitzicht op het water, twee prima toiletgebouwen en een tearoom, meest essentiële zaken zijn te koop
nette camping met behulpzame beheerder, centraal gelegen tov wandelgebied, ijsco wagen die koffie en ijs verkoopt kwam langs, keurig sanitair prijs in juli was echter £44 per nacht!
keurige camping, zeer verzorgd ondanks lagere prijzen op de website betaalden we £53 per nacht!