@Vavoom!
- 2020
Deze plek is nu in handen van Camping-Car-Park met het bijbehorende hoge kwaliteitsniveau. Super schoon en super strak. Als je stroom wil gebruiken dan even extra activeren op de zuil. Luifel uit en stoelen naar buiten is toegestaan maar bezoek ook vooral het dorp, je staat immers in het centrum.

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Dit is een heel rustige locatie. Museum is leuk voor 10 euro met een proeverij aan het einde. Op loopafstand van Chablis-centrum waar het een stuk rustiger is dan in bv St. Emilion.

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

We hadden met onze camper een heel grote plaats. Water en legen wc was gratis en tegenover onze plek. Schoon sanitair met goed warm water. Winkel is goed gesorteerd en de receptie heel vriendelijk. Bordeaux is prachtig en goed bereikbaar per fiets of openbaar vervoer. Download de TBM app voor bus of tram tickets. We hebben er een week gestaan met veel plezier!
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Uitstekende plek, ook voor strandbezoek. Er is een zandstrand maar ook wat laag gesteente. De kwaliteit van de voorzieningen is uitstekend. Er is een locatie van dezelfde organisatie 1 km verder aan zee maar met minder grote plaatsen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 2 jaar geleden