@VdK
- Hymer Starline S B 680
- 2014
- Mercedes
- Integraal
Acht vaste bewoners waarvan 5 met honden die tot laat in de nacht lawaai maken. Zeer rommelig. De borden die aanduiden dat je hier maar 48 u mag staan worden duidelijk niet gerespecteerd.
Ja, het uitzicht is er schitterend. Maar de weg er naar toe is een single track van 17 km, héél smal, en op sommige plekken in heel slechte staat. En met veel verkeer. Om te overnachten is er veel plaats en is het heel rustig. Let wel, bij zonnig weer komen 's avonds wel een honderdtal mensen kijken naar de befaamde Neist Point sunset. Wij zijn 's morgens om 7 u teruggekeerd en zijn maar 1 tegenligger tegengekomen.
Vriendelijke ontvangst. De plaatsen liggen héél dicht bij elkaar. Geen sanitair of douches. Enkel aangewezen om te overnachten en overdag met de fiets Amsterdam te bezoek. Maar de camperplaats ligt zo dicht bij Schiphol. Als je pech hebt komt er om de minuut een vliegtuig over tot laat in de nacht of van 's morgens vroeg.
DE plek voor een echte camperaar. Vooral voor wie houdt van fietsen in de natuur en vogels spotten.
Als overnachtingsplaats zijn prijs en voorzieningen ok.
's Nachts heel rustig. Spijtig dat deze plek ook gebruikt wordt door mensen die in hun motorhome wonen, en dus veel langer blijven dan de maximaal toegestane 48 u. Maar naar ik verneem is daar nu toezicht op.
Gewoon perfect ! Betaalden 27 € per nacht voor 2 personen.
Deze parking is momenteel volledig afgesloten (tijdelijk? )
Prima camperplek. Vriendelijke ontvangst. Na reservatie kan je in het restaurant lekker eten en lekkere olijfolie van eigen productie kopen. Ook wijn en honing, en andere streekproducten. Zeer rustig. Mooi panorama.
Het ledigen van de toiletcassette, het lozen van grijs water, en het tanken van vers water, is niet voorzien.
Dit is een grote camping vooral gericht op tenten en caravans en de verhuur van chalets en stacaravans. Er is maar plaats voor max. 5 campers. Vriendelijke uitbaters. Spreken enkel Italiaans. Firenze op 30 km. Sanitair is ok. Cassette lozen kan, maar spoelen niet. Lozen van grijs water kan niet. Daarvoor verwees de eigenaar naar een gratis servicepunt van de gemeente naast de Conad in Capraia e Limite. Prijs/nacht vr camper + 2 personen = € 38
Per dag wordt er per persoon een tax van € 2,5 gerekend. Dit is niet op hun website vermeld. Aldus speciaal tarief voor 3 nachten = 70 + 15 = € 85.
Deze camperplaats is geen lang leven meer beschoren. De waterkraantjes en de info borden zijn recent verwijderd. Er is geen aanduiding meer dat dit een camperparking is.
Volgens hun website is dit een traditionele mini-camping voor tenten en mini-busjes. Campers zijn NIET toegelaten.
Prachtige camping. Vriendelijke uitbaters. Niet op campers gericht. (geen water lozen of tappen) Rustig ... behalve ; in het motorseizoen is de aanpalende N27 druk bereden door groepen motards, met alle bijhorend lawaai , en dit gedurende de hele dag ! Wat ook maakt dat men er niet veilig kan fietsen.
Ideaal om met de (klein)kinderen naar toe te komen. Die kunnen er in alle veiligheid fietsen, skaten, steppen. Prachtige speelpleinen en speelbos. Net sanitair. Per week is het voordeliger.
De prijs is nu 21 euro ipv 17,5. Zeker niet rustig. Lawaai van de weg, de naastgelegen spoorweg, en de militaire helicopterbasis. En de beek zorgt voor de nodige muggen.
Het enige nadeel dat deze mooie camping heeft is dat hij gelegen is pal aan een drukke weg, met veel lawaai tot gevolg.
Meer moet dat niet zijn. Ruim. Schitterend panorama. Verhard. Vlak. Proper. Wel geen enkele voorziening.
Plaats stelt niet veel voor. Wanneer er 4 personenwagens geparkeerd staan kan er geen camper meer bij. Misschien hadden we het ongeluk hier op een zondagnamiddag toe te komen.
Een héél eenvoudige camping. Slordig. Zijn ligging, omgeving, maakt veel goed.
Dit is geen camperplaats, maar gewoon wild overnachten. Heel smalle toegangsweg. En met vijf campers is alles bezet.
Alles in orde. Schitterende locatie. Meer mag je niet verlangen.
De locatie heeft niet meer het uitzicht van een bouwplaats. Het is er uiterst rustig. Er is een nieuw sanistation. Er is een toiletgebouw. Het tarief is wel degelijk 100 NOK per overnachting. Van hieruit kunnen prachtige wandelingen gemaakt worden in het nationaal park Rondane. De klim hier naartoe is niet geschikt voor de echt grote campers.
Uiterst rustig. Mooi uitzicht. De beklimming van trap (936 treden) naar de top van de springschans is de moeite waard. Er moet wel degelijk betaald worden op alle plateau's. Er is controle.
Deze plek is leuk voor de kinderen overdag ; klimnet, zwemmogelijkheid in het meer. Maar niet geschikt voor overnachten wegens het lawaai van aan- en afrijdende vrachtwagens en van vliegverkeer. Wanneer er een vrachtwagen met frigo komt parkeren is er geen mogelijkheid meer om te slapen.
Gratis staan, gratis stroom, dicht bij de snelweg. Wat wil je als camperaar nog meer ?
Rustige plek langsheen een dreef. Op vrijdagnacht toch wel enkele jongeren met de wagen en de boordradio keihard. Vertrokken na een uur mits achterlating van de gebruikelijke rommel. De plaatsen zijn maar 5m lang, maar de parking is groot genoeg om dwars te staan, of iets verderop.,
De ganse parking voor 2 weken ingenomen door Circus Pippo.
Alles gratis beschikbaar ! (behalve stroom) Met gerust gemoed kan je de camper achterlaten om te gaan scooteren, wandelen, fietsen, want permanentie door brandweermannen.
De ideale camping om Granada te bezoeken. Proper en verwarmd sanitair. Vriendelijke receptionisten. Broodjesservice. Camper van 8m lengte is geen enkel probleem. Tarief met ACSI-kaart is 19 €, stroom inbegrepen.
Deze parking is ideaal om van hieruit de stad Almeria te bezoeken. Je kan met gerust gemoed je camper achterlaten. Wel geen enkele voorziening. Wij betaalden 11,90 euro voor 22 uur.
Er is geen zondagse markt meer. Daardoor is er op deze plek altijd plaats. Het enige nadeel is dat het terrein omgeven is door druk bereden wegen. Prima om van hieruit Murcia te bezoeken, per fiets of bus. Een bushalte aan de deur met om het uur een bus.
Uiteraard is dit geen plaats voor overwinteraars. Maar uitermate geschikt om van hieruit Cartagena te bezoeken. Veilig. Rustig. Heel vriendelijk personeel. Als je voor meer dan 40 euro tankt mag je de camper met hoge druk reinigen.
Dit is een afgesloten en beveiligde parkeerplaats voor vrachtwagens, aanhangers en opleggers. Een troosteloze asfaltvlakte binnen een industriezone, pal aan een snelweg, met bijhorend lawaai. Ver van het centrum. Op het einde van de parkeerplaats zijn enkele vakken voorzien van een camper-logo. Het sanitair blok is nieuw en net.
In een industriegebied. Rondom bedrijven. Pal aan een drukke weg met bijhorend lawaai. Geen vuilnisbak.
Wij staan hier nu. De prijs is nu 8 euro + 2 voor stroom. De uitbaters zijn heel vriendelijk. Wifi is gratis. Om naar Valencia te gaan moet je eigen vervoer hebben. Afstand naar historisch centrum is 18 km. Eigenlijk is dit een winter-opslagplaats voor caravans en campers. Geen enkele handel nabij.
We waren er op 27/4. De sanizuil en de loosplaats waren gloednieuw. Nog geen signalisatie. Vb , waar jetons kopen voor de zuil ? Naast de serviceplaats zijn er 6 verharde plaatsen aangelegd. Heel rustig. Prachtig dorp.
We waren er op 21/4. Mooie en heel rustige plaatsen. We betaalden 17 euro. (2 pers.) Prachtig zicht over de zee. Het sanitair gebruiken we niet. Kunnen we niet beoordelen.
Renovatie is gestart 23 maart. Heropening is voorzien in Juni 2015. Ondertussen trekt iedereen naar de overzijde van de haven.