@Vdbelke
prima gelegen nabij Noordzee, haven en Grevelingenmeer. Sanitair niet altijd proper maar kwam eerder door vuile campinggasten die het vuil achterlaten. Veel plaats om te staan; wel allemaal kiezelstenen om te parkeren en schelpen om als terras te gebruiken. Groot nadeel was dat je op de camperplaats niet kon fietsen, want je reed vast of gleed uit in de kiezelstenen. Dus moest je je fiets met hondekar al wandelend vooruitduwen in dat kiezeltapijt
Kleine camping met verouderd doch zeer proper sanitair. 1 douche voor de dames 1 douche voor mannen, en 2 toiletten. Gezellige weide om te staan, allemaal gras. Wel geen loosput voor afvalwater. Nabij drukke weg. Wij namen dit als uitvalsbasis om naar Giethoorn te fietsen, en dat was 15km
We verbleven 1 nacht aan de parkzijde. Prijs: 5€ voor de campercard + 12,65€ voor ons verblijf = 17,65€. Het was een rustige straat, afgezien van het lawaai van de vuilophaaldienst om 5.30 uur. We gingen eten in een gezellig en zeer goed restaurant Le Pitchoun, met democratische prijzen, op 150 meter lopen in het gezellige oude dorp. Bij terugkomst bij de camper zagen we 2 wilde zwijnen bij een camper op ons perceel. Ze hebben daar wat eten gevonden en hebben ons gelukkig niet opgemerkt 😅