@VeBou
- 2023
- Hymer BMC-T 580
- 2025
- Mercedes
je moet vooraf reserveren want deze camping is erg gewild. erg mooi sanitair, prima restaurant en erg grote plekken de meeste onder de bomen. het meer is ca. 200m lopen. de weg langs de camping wordt op drukke tijden afgesloten maar als je je reservering laat zien mag je er langs. mooi loospunt en waterinname voor campers. ‘‘s morgens broodjes vooraan de camping.
mooie plek maar voor de mooiste plaatsen moet je dus op tijd zijn. gratis als komt eten in het restaurant. stroom en water dan ook gratis anders €15. je kunt langs de Drau naar Maribor fietsen, ca. 2 km. je komt dan meteen op de gezellige boulevard. geen stortplaats toilet.

bevestiging van alles wat al is beschreven. de eigenaren hebben een hoge gunfactor. Als je aankomt hoef je je niet te melden, zoek een plekje de rest komt later. Restaurant is eenvoudig maar wel erg lekker eten. Ook toen we de 2e nacht alleen stonden konden we hier eten.
we kwamen hier om ca. 5 uur aan, mooi weer en druk voor inschrijven. we hadden niet gereserveerd en ik denk dat dit wel verstandig is voor verder in het seizoen. de camping is voor gasten die langer staan, wij stonden op een prima veld ernaast, met de ruimte van een campingplaats. restaurant zit op 50meter van de camping. toilet voorzieningen zijn voldoende, wat mij betreft kan er wel wat onderhoud gedaan worden maar er zijn er voldoende .
wat een hartelijke ontvangst. we werden begeleid naar ons plekje en kregen allerlei info over de omgeving. Douches en toiletten prima onderhouden en een leuk restaurantje met aardige bediening. Aanrader!
we weden erg onvriendelijk weggestuurd, kom om 15:00 uur maar terug. et was plaats genoeg maar we mochten ook niet wachten, dus achteruit terug en haar de camperplaats verderop gereden: een super plek dus geen spijt.

op de camping in Vianden werden we onvriendelijk weggestuurd. maar deze CP is misschien nog wel beter. Grote verharde plekken met gras ervoor en aan de rivier. €25 lijkt veel naar dat is wel MET stroom (16A), voldoende schone douches, water en afvalwater. Als het vol is even geduld, misschien gaat er iemand weg.
we kwamen op vrijdag om 14:00 aan en vonden een prachtplek met uitzicht op grasveld en Rijn. Als je later komt dan is het wel druk en sta je op een parkeerplaats. Prima locatie om Andernach te bezoeken op enkele honderden meters de winkelstraat.
Gelegen achter een grote camping met vaste gasten. Maar wel het mooiste plekje van de camping. je moet alleen wel een redelijk lang en schuin weggetje omhoog, het gaat net met de fiets. Stroom 16A, en voldoende watertappunten. Naar Attendorn lopen/fietsen kan, maar je moet wel even goed op Google maps inzoemen:als je vanaf de receptie de eerste weg rechts tussen de sta caravans heen rijd gaat het goed. openbare weg druk en geen fietspad.

een reactie op de vorige recensie: toiletpapier is er wel, je moet het alleen pakken bij binnenkomst. douches zijn er alleen dicht bij het hoofdgebouw: betaald, wij waren er een paar dagen eind juni: nog lekker rustig. camper en caravanplek is achter op het terrein en erg goed onderhouden met watertappunten en elektra op iedere plek. supermarkt op nog geen km afstand, strand en boulevard op ca 2 km restaurant is gezellig eenvoudig en prima eten.
goede prijs-prestatie verhouding. mooie ruime plekken. de opzet en ruimte geeft een ontspannen gevoel. Prima fietsroutes en de haven is dichtbij voor een boottochtje of eten.
Zit achter aan een vrij grote parkeerplaats. Er stonden geen campers en de slagboom was dicht. We krijgen de indruk dat dit voor de toekomst is, al stond de CP ook vermeld op de Duitse site Stellplatz.info. de foto daar klopt.

beamen de voorgaande reviews. we waren eerst naar de CP Bachweide gegaan maar die was dicht. Erg vriendelijke beheerder. sommige plaatsen hebben schaduw, maar de meeste niet.
voorgaande reviews kunnen we beamen: een aanrader. het is ca. 2km van Rothenburg en dat moet je bezoeken. Het is wel een steile weg ernaartoe.

Een schitterende weg hier naar toe, vooral het stuk vanaf Dobbiaco Toblach. prima plek, er wordt wel gewerkt maar daar heb je weinig last van. Het restaurant zit op 50 meter. De weg is prima begaanbaar voor campers. de lift naar boven is open tot 16:30.
Er is inmiddels een modern nieuw en chick sanitair blok bijgekomen, het wat oudere is er ook nog. veel plaatsen met schaduw wat in het hoogseizoen prima is. ondanks dat het niet goedkoop is hebben we besloten hier langer te blijven. met de fiets kan je alle kanten op, gezelligheid en restaurants genoeg en ook Peschira is zo te bereiken. Om aan het maar zelf te zitten moet je even van het terrein af.
aanvulling om andere recensies: er is een toiletgebouw (toilet gratis, douche sleutel halen bij de bar) en een wasmachine (oud). Naast de CP zit een bar en daar kan je ook ontbijten. de plaatsen zijn smal maar bij de meeste kan je in de schaduw achter de camper zitten. Niet echt goedkoop maar alles rond het Gardameer heeft relatief hoge tarieven. Wat ons betreft een aanrader als je Riva wil bezoeken, je kan vlak langs het meer wandelen/fietsen.
we beamen de vorige review. in weekend was het in het restaurant echter te druk voor de bediening, maar eten was verder wel goed. Niet echt goedkoop maar voor campings hier in de omgeving een ‘normale’ prijs. ook het nog oudere sanitair is prima. Grote plekken. Zwembad.

super vriendelijke ontvangst. Een werkelijk fantastische plek, wat ons betreft de mooiste camping die we hebben gehad dit jaar. mooi sanitair, een restaurantje en broodjes service. wij staan ‘boven’ met een erg mooi uitzicht. €25 voor 2 personen.
klopt wat hieronder beschreven staat. aanvulling: HANGtoiletten en naast een weg waar al vrij vroeg het verkeer op gang komt, veel schaduw. de CP iets dichter bij het plaatsje is wat de weg betreft rustiger maar heeft weinig schaduw.
zondermeer goed, maar toen we na 2 dagen €101 moesten afrekenen kregen we een andere indruk. Van dit bedrag was €6 stroom.
camping is erg goed zoals eerder beschreven. niet echt goedkoop. Restaurant is erg goed, bediening in klederdracht, hoofdgerechten tussen €17-€30. Er is ook een camperlounce op het terrein (waar de vaste plekken beginnen) waar je prima kunt eten, een soort van uitgebreide cafetaria, tegen schappelijke prijzen.

al het hier voor geschreven bevestigen we. het restaurant is eenvoudig maar wel goed. Wat ons betreft een echte aanrader.
naast Maritieme museum ook het KNRM museum. Diverse restaurants. prima sanitair. Dus ook goed voor een extra dagje hier bij een oversteek naar Texel.

Alles wat hiervoor staat klopt. prima en gezellig restaurantje. als er niemand bij de receptie is gewoon ergens een plekje zoeken en later inchecken. voor een doorreis het onthouden waard.
alles wat hier voor is beschreven klopt. het gezellige toeristen centrum is op 2,5 km.. de ingang is de 2e inweg links. je kan hier gewoon de benodigde kaart kopen. een aanrader want alle campings in de buurt zijn gewoon vol.

precies zoals eerder beschreven. prima plek voor een overnachting en een bezoek aan Perigieux. 6 euro voor 24 uur. aan het einde zit een rotonde zodat je makkelijk jan keren.
we wilden alleen een plek om Le Mans te bezoeken, maar hier blijven we wat langer. erg prettig ontvangen en rondgeleid. parkachtig aangelegde camping, erg fraai. goed restaurant aan de overkant. Winkels op 700meter. Riviertje, rustig. erg schoon en mooi sanitair. zonde om dit voor 1 nacht te gebruiken je wordt verleid tot een langer verblijf.
mooi, rustig, campers langer dan 7 meter kunnen hier echt wel terecht op de grote plaatsen. €24 per nacht voor 2 personen incl. stroom. broodservice, geen restaurant. veel schaduwplekken. vriendelijke ontvangst.
mooi opgezette kleine camping. er wordt ontbijt geserveerd voor de mensen die dat wensen. diverse eetgelegenheden op fietsafstand. de Biesbos op fiets afstand met erg veel mooie en groene activiteiten. erg mooi en schoon sanitair. kantine waar diverse soorten drank mag pakken (opschrijven natuurlijk) en waar naast een vriezer ook een magnetron staat. de gezellige kleinschaligheid sprak ons aan.