@Veenlust
- 2021
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Sitecode: 197640
Kleine, gezellige, gastvrije camping. Eenvoudig, praktisch, schoon sanitair met lekkere warme douche. Geen gedoe met muntjes. Ruime plekken op verharding met gras rondom. Supermarkt en zwembad op fietsafstand. Prima uitvalsbasis voor fietstochten door de mooie omgeving.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden

Zelden geven wij 5 sterren maar deze camping heeft alles wat je mag verwachten. De betrokkenheid en vriendelijkheid van de eigenaren draagt bij aan een ontspannen, schone kampeerplek. Prima sanitair. Ruime plaatsen en prachtige omgeving. Vanuit deze camping kun je ook op de fiets stappen. Rustige routes!
Onze teleurstelling is niet gebaseerd op de vriendelijkheid van de eigenaar, alleraardigst. We bekeken één grote tunnelkas en een paar moestuinen, wat een mooie plekjes zitten ertussen. Er lopen hier veel, diverse projecten die over de schoenen lijken te lopen. Het prachtige terrein is niet alleen rommelig maar ook vervuild. Jammer.
Een heksenketel met naar schatting ruim 100 campers hutje mutje naast elkaar. Echt ongelofelijk druk en chaotisch met in en uitrijdend verkeer.
Juli 2026
Wat een mooie, ruime en veilige plek om te staan. Station vlak bij om naar Cork te gaan. Toilet redelijk schoon. Speeltuin, gelegenheid om diverse soorten afval achter te laten, fitness parkje, bankjes en lekkere wandeling langs het water. Rond 22.30 rustig wat betreft verkeer.
Een klein parkeerplaatsje met toiletten en prachtig uitzicht. Dit is geen CP en niet of nauwelijks parkeergelegenheid voor en 6m camperbus.
Mooie parkeerplaats maar geen CP om te overnachten.
Mooie plek en goede uitvalsbasis voor kanoërs, wandelaars en fietsers. Routes langs de Barrow. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Transparantie over de prijzen lijkt wenselijk. Douchen 2 euro per keer, afval kleine zak 2 euro, afval grote zak 5 euro. Dus standplaats met stroom en ieder een keer douchen gaat ruim over de 20 euro. Sanitair is niet echt schoon, de gasten van de camping zouden hier ook meer aan kunnen bijdragen!
Dit is een prima parkeerplaats voor een camper maar geen CP om te overnachten. Raad ik je ook niet aan! Het is op 15 minuten loopafstand van Jameson. Daar hebben we aan het eind van de middag, toen alle personenauto’s weg waren, de camper neergezet op de CP.