@Veerdonk88
- 2024
We werden vriendelijk en gastvrij ontvangen, ook een mooie plek om een of twee dagen te staan. Heel rustig dorp en omgeving. Wijds uitzicht over de velden , mooie wandel en fiets routes. alleen jammer dat ook hier de wifi niet werkt. Van de 12 plaatsen waar we gestaan hebben was er een bij met een goed wifi signaal, het is toch uit de tijd als je geen wifi hebt. Advies: vraag wat meer voor een overnachting en zorg voor een goed wifi signaal.
Camping ligt op een goede lokatie, wat geluid van de autoweg maar niet hinderlijk wil je als camperaar douchen of naar de toilet dan moet je een plaats met prive sanitairhuisje (hok) huren erg duur, doe je dat niet dan kun je niet douchen , er is geen sanitair gebouw voor camperaars alleen een hok met een wc, het is vies, half gesloopt . receptie huisje is mooi was de rest ook maar zo. echt geen aanrader ik kom hier niet meer.
geweldige plek, voor op doorreis maar ook om wat langer te blijven, wij waren er twee nachten, grote plaatsen heel veel groen. Toilet en douche een beetje uit de tijd, maar schoon en veel warm water, wij komen hier zeker terug