@Veerke
- 2015
- BURSTNER Museo Privilége
- 2020
- Integraal
Mooie rustige camperplaats van camping car park. Er komt elke dag een dame het sanitair schoonmaken, waarvoor dank. Momenteel zijn er enkele plaatsen niet bruikbaar wegens laag hangende takken aan de bomen. Bomen en haagjes zijn dringend aan snoeien toe en ook het gras moet dringend gemaaid worden.
Onverzorgde rommelige camping, zéér kleine plekken. Slechts 2 toiletten (geen papier) en 2 douches zowel voor dames als heren wat veel te weinig is en dan nog zeer onaangenaam. WiFi enkel bij de receptie. Voor 23€50 mag het toch wat beter zijn.
Chaotische ongezellige camping, lijkt meer op een peutertuin. Wel net en goede sanitaire verwarmde blok. 31 euro per nacht is te duur voor wat het is. Voor ons 1 maal en nooit meer.
Lozen toiletcassette is betalend en waterafname ook, alhoewel anders vermeld staat. Vuil hurktoilet. Er zijn betere plaatsen met pass d'étapes. Jammer. Wij zijn veerdder gereden.
Ruime, afgebakende plaatsen met stroom. Camping verwaarloosd, héél veel opknapwerk. Er wordt duidelijk niet gepoetst, Vuil 😞
Prachtige CP met pass'etappes. Ruime percelen, zonnig of half schaduw. Kraaknette douches en toilet. Aub camperaars, houden zo! Gratis wasmachine ter beschikking. Buurtwinkel op 500 m in authentiek rustig dorpje.
Jammer dat men maar 24u mag staan en dan nog van 11u tot 11 u. Wat ben je met een namiddag en paar uurtjes in de morgen? 😒
Nieuwe mooie camperplaats met ruime rustige plekken in een onbekende streek. Mooi uitzicht over het natuurgebied. Net sanitair, uitstekende wifi. Héél vriendelijke uitbater. Alles wat een camperaars zoekt. Proficiat en veel succes met jullie CP.
CP is goed, rustig en ruim. Alles wat nodig is. Wel spijtig dat de beheerders niet te horen of te zien zijn. Heb berichtje gestuurd ivm de betaling, geen reactie gekregen.
Vuil terrein en smerige sanizuil. Deze foto's zijn misschien wel van als het terrein nieuw was, maar de werkelijk is totaal anders. Meteen doorgereden. Ik geef 1 ster omdat minder niet kan.
Op Sitecode is dit niet te vinden. 😟🙄
Geen Acsi korting, maar dan moeten ze wel het Asci bord weg halen zowel aan de poort als aan de receptie. Wel ruime plaatsen gescheiden door hagen. Enkel wifi in de gemeenschappelijke zaal en dan nog van slechte kwaliteit. Verouderd sanitair dat aan vernieuwing toe is, en nog vuil ook, de stofnetten en kobben hangen aan de douche kop 😳
Nota aan Huub en Annie Oerlemans: Op de fiets via fietspaden naar Valencia is - + 170 km enkel 😜 Je zal wel Alicante bedoelen zeker 😆
Echt wel mooie plek maar rare opstelling met te veel campers te dicht bij elkaar, geeft een onveilig gevoel mocht er iets misgaan, je kan nooit "vluchten" mocht er bijv. een brand uitbreken. Misschien kiezen om het terrein anders in te delen met 10 campers minder. Ook 1 euro voor 4/5 minuten douchen is wel te veel ook. Jammer... Wel alles netjes en vriendelijke mensen, hartelijk onthaal.
Prachtige rustige camperplaats met ruime plaatsen. Kraaknet sanitair. Snelle goeie WiFi. Aangename eigenaren die tijd maken voor een praatje. Wij wilden 5 nachten, het zijn er 12 geworden. Mooie streek om te fietsen, de regio heeft ons aangenaam verrast. Wij komen terug.
De foto met de campers tussen de haagjes is misleidend, je wordt neergepoot op en niets zeggend braakliggend terrein. Camping is duidelijk niet zo leuk voor passanten voor enkele dagen. 22 euro per nacht voor camper met 2 personen. Douchen met oplaadkaart en kost 1 euro voor 4 minuten !!! Sanitaire ruimte is wel verzorgd en dag en nacht verwarmt , is zeer goed en netjes onderhouden. Wij hebben het wel niet gebruikt.
Prijs is nu 17€50. 3 nachten verblijf, 4de gratis klopt niet ! Enkel in de wintermaanden tot eind april. Mag wel correct vermeld worden. Wel mooie, rustige omgeving met ruime verharde staanplaatsen en extra graspleintje per plek. Veel te krap sanitair ! Mogelijkheid tot het bouwen van een aangename sanitaire ruimte in één van de schuren. Iets te duur wegens tegenvallend sanitair.
Rustige plaats bij de boerderij. Douche en toilet iedere dag kraaknet. Electriciteit, water innemen, vuil water en wc cassette lozen mogelijk. Dit alles voor slechts 10 € per dag !!! Komt wel 1,50 € p.pers. verblijftaks bij welke die mensen moeten afstaan a.d. gemeente. Aanrader !
klopt die prijs ?
Krap,beperkte electriciteits aansluitingen,vies en vuil. Norse onvriendelijke parkwachter.