@Veerleguido
- 2014
Prima plek, meteen aan wandel/fietsroute naar Camaret Sur Mer (9km). Heerlijke fietstocht gedaan!
prachtig plaatsje dicht bij de kust. mooie wandeling gedaan (GR34)
Zalig plekje. mooi onderhouden. Goeie prijs!
Prachtig plekje. Mooi uitzicht. Propere douche en toilet en dit alles voor een zeer schappelijke prijs! Aanrader!
Heerlijk rustig en mooie plek! Aanrader!
Prachtig hier! Super locatie! Mooi, gezellig restaurant! Mooie fietsroute gemaakt! Lekkere wijn gekocht! Dit alles aan een zeer schappelijke prijs!
Leuke, verzorgde camping. op wandelafstand van Bess. vriendelijke ontvangst!
Hier toegekomen na een bezoek aan Matera. Hele mooie open vlakte met een aantal schaduwplekjes onder bomen. minder opties wanneer je electriciteit nodig hebt, maar dat staat genoteerd door de eigenaar. Erg mooie omgeving. spijtig genoeg konden we niet gaan wandelen, zijn op doortocht. Morgen bezoek aan Gravina in Pugli. paar km van hier. Echte aanrader!!!
2 dagen verbleven. Super aangename camping! Jos en Nicole....zeer joviale eigenaars! Erg behulpzaam! Je voelt je er meteen thuis! Prachtige wandel- en fietsroutes mogelijk. Een aanrader!
Prachtige plaats met mooie uitzichten! Blijkbaar erg gegeerd door mountainbikers met vele parcouren.