@Veghter
Mijn naam is Henk ben getrouwd met Jenny en camperen samen al vele jaren.
Eerst met huurcampers en sinds 2017 met eigen buscamper.
- 1995
- Carthago Malibu 6.40
- 2014
- Buscamper
Leuke boerderij camping, heerlijk rustig. Alle voorzieningen zijn aanwezig met water in de buurt. De wifi is perfect. Aardige eigenaar met liefde voor zijn dieren. Was fijn er met ons campertje te staan.
Wat een prachtige plek naast een niet meer in bedrijf zijnde oude boerderij. Rust en ruimte met tokkelende kippen om je heen. Er is een douch/toilet in één ruimte, mooi als je er alleen staat. Geen wifi. Gastvrouw buitengewoon aardig geeft veel informatie. Misschien niet voor iedereen de ideale plek maar wij hebben genoten.
Erg fijne camping als uitgangsbasis voor mooie fietsroute langs de Diemel, wel even wennen aan het pasjes systeem. De Diemel ligt in tegenstelling tot wat word aangegeven even verderop. Een aardig stel is erg behulpzaam, de man spreekt een beetje Nederlands.
Een hele fijne keurig verzorgde en gemoedelijke camping met aardige eigenaren. Ook de omgeving nodigt uit om te wandelen of te fietsen. Van echte rust is vaak geen sprake v.w. het lawaai van de landbouwmachines vandaar de 4 sterren.
Goed verzorgde kleine camperplek, aardige eigenaren die overal mee willen helpen. Van hieruit mooi om rond het meer te fietsen. Geen wifi en een vrij drukke verkeersweg onderlangs waar je in de nacht geen hinder van ondervindt. Een aanrader met mooi uitzicht.
Fijne gezellige camping met aardige beheerders. Allemaal goede plekken, campers staan op de eerste twee velden met veel ruimte. Er is prima te fietsen, wel een beetje je eigen route uitzoeken. De velden staan vol met granen met aardige plekken, niet echt een coulissen landschap, vaak veel wind.
Sitecode: 62035
Fijne camping aan zee, als je boven aan staat heb je een pracht uitzicht, betaal je ook meer. Denk aan de wind, die kan verraderlijk snel opsteken. Fietsen in het achterland kan prima, moet je zelf wel een beetje uit zoeken het niet, prachtige wandelpaden langs de kust. Bornholm vinden we best een aardig eiland maar zijn niet euforisch.
Fijne ongecompliceerde camping, veel mogelijkheden om te fietsen. Hou rekening met een stevige prijs, wij betaalden voor twee nachten 2 personen €90.- met elektra en wifi.
Sitecode: 82038
Fijne eenvoudige camping aan de Schaalsee met mooie plekken en prachtig uitzicht over het meer. Bij problemen staat Hans klaar om je te helpen, we waren zeer tevreden.
Perfect verzorgde camping echter de prijs is er ook naar. Op veel plekken een mooi uitzicht, wel een hellend terrein blokken vaak onvoldoende. Erg mooi fiets en wandel gebied. Eigenaresse houd vinger goed aan de pols zou misschien wat begripvoller kunnen zijn.
We waren er voor drie nachten en vonden het een fijne camping. Niet geheel toegerust op campers maar ruim voldoende, met enkele nieuwe douch cabines. Mooi om lopend naar Valkenburg te gaan. Wifi is matig. Heel aardige eigenaar.
Fijne camping, prima verzorgd.
Goede kleine camping als uitval voor leuke fietstochtjes. We stonden tussen de hagen en hebben genoten. Alles goed verzorgd echter Wifi niet al te best.
Een grote onrustige camping vw de drukke tegenover liggende weg. Camping is overigens goed verzorgd en sanitair is ruim ingericht. Licht direct aan de rivier, voor kinderen leuk.
Prima plek alles voorhanden. Ook fijn om in deze nog niet toeristische omgeving een rondje te kunnen fietsen. Leuke en oplettende eigenaars.
We stonden een paar nachten op deze camperplek. Alles dik voor elkaar, echter wat zou het mooi zijn als de campers wat verder uit elkaar stonden hierdoor erg gehorig. Prachtige omgeving om te wandelen of fietsen.
Zeer verzorgde camping met een warme ontvangst. Werkelijk een prima plek.
Kleine eenvoudige camping met zeer net sanitair die afgelopen winter is veranderd. Een aardige goedlachse man hete ons welkom. Fijn om hier een nacht door te brengen op weg naar Noorwegen maar ook voor een verblijf van eenpaar dagen. Prijs/kwaliteit dik in orde.
Aardige plek kijkend over een groot veld. Maar verder zeer vochtig en slecht onderhouden sanitair. Het geheel is voor een 450 kronen 2 volw. en een kleine camper veel te duur, jammer.
Wil je Bergen bezoeken dan is deze camping prima geschikt om van o.v. gebruik te maken. Echter de camping is erg duur 520 kronen voor camper 2 pers. en elektra .Douchen is wel erg kort met munt deze moet je nog extra betalen. Voor de rest goed geordend.
prachtig gelegen camping, direct aan het water betaal je wat meer. over het algemeen beetje te duur. Heeft wel alle faciliteiten.
Geen geweldige camping, erg dicht bij een drukke doorgaande weg.
We stonden dicht bij het hoofd sanitair gebouw, prachtig maar probeer dit dan ook zo te houden! Hierdoor is de prijs/kwaliteit verhouding niet in balans. Prima wandel/fiets omgeving.
Prima stadscamping met een goede ligging om het centrum van Keulen met de fiets te ontdekken. Prima sanitaire voorzieningen, misschien wat aan de prijzige kant. We betaalden met onze kleine camper en twee volwassenen voor twee nachten met stroom €76.-.
Vier nachten gestaan op een plek hellemaal achteraan met vrijzicht op de open plek. We hebben genoten van o.a. de fijne douch. De eigenaren zijn super vriendelijk en helpen waar ze kunnen. Dichtbij de Venn fietsroute (oude spoorlijn) prachtig aangelegd. met voldoende mogelijkheden.
Erg fijne camping vooral het sanitair is buitengewoon in alle opzichten. Geen voorziening voor grijswater. Prima uitgangspunt om te fietsen en wandelen. Zeiltje voor de camper lijkt nodig vooral bij nat weer. De b- weg naast de camping is niet erg storend.
Camperplek op smalle strook direct aan vaarroute. Goede verzorgde plekken met prima sanitair. Wel veel bedrijvigheid bij het klaarmaken van de huurboten maar maakt het ook gezellig.
Mooie camperplek met een goede sfeer, daar zorgt de eigenaar wel voor. We waren hier voor drie nachten, prima bevallen komen vast een keer terug.
Op leuke locatie liggende camping, met mooie mogelijkheden om de omgeving met de fiets te verkennen, richting Achelse Kluis is een aanrader. Camping is overgenomen en nog in opbouw en dat is overal aan te merken. Een paar jonge aardige mensen doen hun best om er wat van te maken. De prijs / kwaliteit verhouding is nog niet in evenwicht.
We hebben er drie nachten gestaan tot volle tevredenheid. Aardige eigenaars die het goed voor elkaar hebben. Misschien een negatief puntje is overdag de hoorbare drukke provincie weg.
Erg goede en verzorgde camping, prachtig gelegen naast een visvijver in een mooi landschap. Verschillende routes te fietsen maar wel even een tandje bijzetten op je e-bike. Verdient eigenlijk vijf sterren maar een doorgaande weg er direct naast ( s’nachts geen last) houd ons tegen.
Echt een camping voor op doorreis. Van hieruit makkelijk te fietsen naar Orleans over een 10 km lang mooi fietspad. Campers komen en gaan en geven wat onrust. Verder alles prima in orde.
camping is niet meer in functie dus gesloten
Prachtige plek aan de rivier, met ijverige en aardige Nederlands sprekende eigenaars. Het klopt allemaal en er heerst een ongedwongen sfeer. Het is een heuvelachtig gebied dus met wat elektrische hulp lukt het best op de fiets. Als je er van houd prima echter wel veel honden.
Erg mooie natuur camping met ruime plekken en meelevende eigenaars. Sanitair is prima en netjes schoon. Prijs kwaliteit van €20.- zonder elektra is keurig in evenwicht. We hebben genoten van deze rustige omgeving en het mooie wandelgebied. Is echter niet echt een tourfiets omgeving.
Prachtige terrassen camping met verharde cp plekken voor grotere campers. Buscampers kunnen op het gras staan. Sanitair super schoon, geweldige douches. Fietsen in de omgeving wat minder. Wifi is goed. Alles klopt.
We hebben hier met plezier gestaan op een plek met uitzicht over de landerijen. De eigenaars zijn erg vriendelijk en zijn nu zo’n drie jaar bezig deze plek op te bouwen tot een mooie kleine SVR camping.
Een fijne camperplek, met alle basis voorzieningen.
Fijne camperplek, lekker rustig en met alle basis voorzieningen.
Alleraardigst ontvangen, lekker ruim op alle plekken. Een goede uitvalsbasis voor bezoek aan dorpen en steden in de omgeving. Perfect schoon.
Blijkbaar geen SVR camping meer. (overgenomen?)Voor grotere campers niet geschikt, weinig ruimte. Alles werkt maar het sanitair is tijdens ons verblijf nauwelijks schoongemaakt.
Goede camperplek, terrein is ruw en men heeft zeker blokken nodig. Fietsroutes aan de deur. Nog niet overal elektra, doen hun best met kabels. Prima voor enkele nachten.
Sitecode: 11969
Een prachtige rustige plek, los lopende kippetjes en enkele honden die bedelen om wat te kunnen smikkelen. Kleine camping met een zestal plaatsen zonder wifi.
Buitengewoon aardige eigenaar met z’n vrouw. Boerderij is deels in bedrijf en heeft prachtige plekjes, wat rommelig links en rechts echter de moeite waard.
Mooie rustige camperplaats.
Prachtige kleine camping en mooi wandelgebied met ruime plekken. Met grote campers wordt het lastig zeer krappe doorgangen. Alles is aanwezig maar wees gewoon tevreden wat je hebt. Er is nauwelijks internet verbinding omdat het in een dal ligt.
Prima plek om een paar nachten te verblijven. Omgeving is lastig op de fiets te verkennen. Chester op 40 km, pracht stad. Geen wifi.
Prachtig uitzicht vanaf de open camping. Geen wifi en een mager sanitair gebouwtje, wel een paar fijne douches. Fietsen kan maar blijft lastig, en zonder ondersteuning vergeet het maar. Vlakbij een leuk plaatsje Coniston met tradionele pub en spar winkeltje.
Sobere camping zonder douch en toilet eindje lopen, wel elektra en water op enkele plaatsen. Gewoon een prima plaats op een ruim veld. Cycle trails in de buurt.
prima verzorgde camping van alle gemakken voorzien echter allemaal te, prijs is er ook naar.
Rustige camping in een klein dorpje direct aan de maas. Gewoon zelf een plekje zoeken, zorg voor lange elektra kabels. Gangbare zaken zijn er maar verwacht geen luxe. Fietsen kan maar langs de doorgaande wegen. Wifi alleen bij het kantoortje.
Fijne plaats voor je camper, prachtige omgeving om te fietsen en alleraardigste eigenaren wat wil je nog meer.
Prachtige kleine camping op 1 km van Vijlen. Uitzicht is super en met een nieuw keurig verzorgd sanitair. WiFi is echter slecht.
Wie van rust en ruimte houdt kan hier prima terecht. Aardige familie die met hart en ziel de boerderij bestieren en je naar de zin proberen te maken. Elektra en water op de plek. Camping is dit jaar opgestart en heeft even tijd nodig dus nog even geen wifi. Binnendoor (zandpad) 300 mtr van de waddenkust.
Mooie camping Aan de Ruhr met veel vaste campinggasten. De beheerster is erg vriendelijk en heeft alle tijd voor uitleg. Prachtige fietspaden langs de Ruhr met het industrieel erfgoed uit het verleden. Sanitair prima en schoon. Wifi kan beter, al met al goed verblijf gehad.
Sitecode: 71919
Een klein maar fijn camping met aardige eigenaars die alles doen om je een goed verblijf te geven. Op de binnenplaats en in de boerderij kun je nog van een lekkere hap genieten van de kleine kaart. Al met al een paar dagen genieten geblazen.
in potentie is dit de perfecte camping. het ligt schitterend tussen appelbomen bij een kasteeltje. er is een visvijver, een zwembad, en café en restaurantje en een winkeltje. maar toch wordt aan de hooggespannen verwachtingen niet voldaan. mijns inziens zijn er simpelweg teveel mensen / plekken waardoor de eigenaar achterloopt qua onderhoud (kapotte toiletbrillen) en sanitaire voorzieningen (schoonmaken, aanvullen toiletpapier).
sanitair perfect. ligging aan zee perfect. dorpje op 4 km. zwembad leuk vóór de kinderen. gemiste kans is dat het restaurant zo’n beperkt aanbod heeft. oh en inderdaad tamelijk aan de prijs in hoogseizoen.
ruime plek met eigen elektra en water. strand op 10 minuten lopen aan het einde van de straat. 3 nachten gestaan. zeer aan te bevelen vooral vanwege een perfect strand zo dichtbij.
kleine camping kwartiertje lopen van het strand. Mooi uitgangspunt voor wandelingen en fietstochten. Goede sanitaire voorzieningen maar slechte wifi.
Een paar mooie dagen gehad op deze boerencamping met aardige eigenaren. Voor de rest kan eigenlijk alles beter, maar toch de moeite waard als uitgangspunt om te fietsen.
Sitecode: 20090
We hebben dankzij het mooie weer genoten van de plek op deze camping en hadden een vrij uitzicht over de grasvelden. Ook de ontvangst was uitstekend. Voor de rest niet overdrijven het is een sober geheel met weinig oog voor sanitair en randzaken.
Prima camping goed verzorgd, mooi uitgangspunt om langs de Maas te fietsen. Goede wifi ondersteuning.
Fijne rustige mini camping aan het water. In de buurt voldoende fiets en wandel mogelijkheden. Met het veer een half uurtje varen is zeker een aanrader. Goede wifi op het terrein. Eigenaren zijn vriendelijk en erg behulpzaam.
Gewoon een gastvrije en goede camping met ruime plekken en goed sanitair. Ze nemen de carona maatregelen echt serieus. Prachtige fietsroutes in de nabijheid. Als we toch iets negatiefs moeten vinden is het de ruis van de A28 op de achtergrond en de continu over vliegende sport vliegtuigjes in de avond wat ook wel weer leuk kan zijn.
Sitecode: 91993
mooi gesitueerde camperplek met ruim zicht richting starkenborgh kanaal. Rondom agrarisch met de voor en nadelen. Geen wifi alleen toilet en een koude afwas mogelijkheid. Bijzonder mooie fietsroutes. Aardige eigenaar.
leuke stille boeren camping centraal tussen de steden Harlingen-Bolsward en Franeker met fietsroutes aan de deur. Jammer geen of erg slechte wifi, we konden ons krantje niet lezen.
Kleine rustige camping met twee veldjes, waarvan tussen de hegjes. Mooie fietsroutes in de omgeving. Camping is rijk aan bloemen en kruiden. Camping heeft redelijk goede wifi.
Rustieke kleine camping dichtbij Winterswijk. Keurig ingericht op corona maatregelen. Fiets en wandelmogelijkheden ten overvloede. Rust, natuur en bloemen staan hoog aangeschreven
Camping met veel vaste plekken. We stonden helemaal achteraan op t terrein wat een prima plek was. Wat lager cijfer vanwege onvriendelijk niet gastvrij receptie personeel op alle dagen. Omgeving perfect voor wateractiviteiten of een fraai fietstochtje naar Olpe op 7 km.
Prachtig wandelgebied. Bonuspunten voor vriendelijkheid en uitstekend onderhouden schoon sanitair. We waren hier 10 jaar geleden met kleine kinderen in een tent en toen al enthousiast. Een nieuw bezoek heeft zeker niet teleurgesteld.
Stonden op een plek aan een snel vliedend riviertje waar verkoeling gezocht kan worden. Prima camping en uitvalsbasis voor wandelingen of bezoek aan een berenopvangpark op loopafstand.
Ottobeuren is een fraai stadje met een abdij die het bezoeken waard is. We hebben gezwommen in een meertje op 2 km fietsen waar ook de lokale bevolking afkoelt onder een grote beuk. Leuk. De camping is in potentie interessant vanwege fraaie ligging en uitstekend sanitair maar is nog wel in ontwikkeling dus kaal en weinig groen of beschutting.
Verrassend groene stadscamping op (fraaie) fietsafstand van hartje centrum langs de Isar. Er rijdt overigens ook een bus. €2,- voor 8 minuten douchen is niet goedkoop maar voor ons geen issue want warm water en oud doch schoon sanitair. We hebben op meer stadscampings gestaan en vonden dit absoluut een aanbevelenswaardige plek voor bezoek aan de stad München.
Water en elektra en rioolafvoer op iedere, niet heel grote, plek. Sanitair perfect! We hebben gefietst in de omgeving langs hopvelden en de schöne blaue Donau die overigens knap groen is. Verder qua omgeving niet heer interessant.
Camping ligt op een mooie locatie bij Pottenstein waar een grot te bezichtigen is. In Coronatijd is de camping wel een beetje druk waardoor wachttijden bij sanitair. Kregen een plek bij de ingang dichtbij een heel fris bergbeekje ter verkoeling. Prima camping.
Kleine knusse camping rustig gelegen in het Drentsche land. Super mooi sanitair gebouw en erg schoon. Open veld met enkele bomen en goede sfeer.
Fijne gastvrije kleine camping rustig en mooi liggend in de natuur tussen de weilanden en het natuurschoon. Mooie fietsroutes in de omgeving. Nauwelijks wifi maar de plek maakt veel goed.
Mooie en goed verzorgde camping met veel mogelijkheden om te fietsen of wandelen.
Leuke camping aan het water met prachtige doorkijkjes op het riviertje. Direct naast het dorpje Zoutkamp met de vele vistentjes. Opvallend veel honden, waar ze de honden op het naast gelegen weggetje uitlaten, in hoog seizoen veel geblaf. De toiletten en douches doen niet echt fris aan.
Prachtige plek met ruim zicht en mooi viswater voor de deur. Grasveld wordt goed bijgehouden, het sanitair is minder en wordt onvoldoende onderhouden. Eigenaresse is aardig en wil best een praatje maken.
Na 2 1/2 week Engeland deze camping aangedaan. Absoluut onze favoriet deze vakantie. In de eerste plaats vanwege de ligging ten opzichte van het centrum van Londen, per bus in zo’n drie kwartier te bereiken is voor £1,50. Deze stadscamping is zeer dik in orde. Het sanitair is subliem en ook op andere vlakken voldeed deze camping uitstekend. Ik raad deze camping van harte aan bij bezoek aan Londen.
Camping dichtbij de ferries als ook Dover Castle. Prima camping voor een paar nachten. Sanitair is dik in orde, de plekken en de ruimte op de camping idem dito. Vlak achter de camping loopt een spoorlijn maar daar hebben we ‘s nachts niks van gemerkt. Dover Castle is een dikke tip, op de fiets zo’n 7 km.
Camping aan de snelweg dus je hoort wel auto’s op de achtergrond. Verder is het vooral een camping die ingericht is op seizoensplekken met stacaravans. Sanitair is dik in orde, goed schoon en recent vernieuwd. Ontvangst was vriendelijk. Camping is vooral geschikt als uitvalsbasis voor Exeter of als doorreis camping.
Er is veel af te dingen op deze camping vanwege de ligging aan de drukke weg en het verouderde sanitair. De prijs en de vriendelijkheid van de gastheer maakt daarentegen veel goed. Het sanitair was schoon en de voorzieningen waren oud maar wel in orde. Als doorreis camping prima.
Grote luxe aangeklede camping. Zwembad aanwezig met bijbetalen terwijl het toch al niet zo’n goedkope camping is. Zee op loop afstand en enkele mooie plekken met uitzicht op zee. Sanitair liet te wensen over, niet goed schoon gehouden derhalve een krappe voldoende.
Prachtig gelegen camping met een buitengewoon vriendelijke gastvrouw. Zee met strand via een avontuurlijke route op loop afstand op zoon 15 minuten. We betaalden £ 42 voor een camper met stroom en vier personen. Onze favoriet tot nu toe in Zuid Engeland.
Zeer eenvoudige camping met oud maar toch schoon sanitair. Er is geen receptie dus je kunt zelf een plekje zoeken maar naar de boer met zijn trekker het stageld komt innen. Mooie kustlijn met dito zonsondergang op loop afstand, Helaas geen directe toegang tot de zee.
Mooie camping met zon en schaduw. Werkelijk een formidabel sanitair, wat mij betreft nooit eerder gezien. Camping licht aan de Donau met vell mogelijkheden om te fietsen alles is nagenoeg vlak dus ook zonder e- bike goed te doen wel iets van allemaal het zelfde. Voor een paar nachtjes prima. Camping super omgeving iets minder.
Een prima camping tussen niet al te hoge bergen. Behulpzame nederlandse eigenaren en een prima sanitair. Fietsmogelijkheden met een beetje elektrisch steun voldoende aanwezig. We waren er vier nachten en hebben er genoten in een agrarische omgeving met voor en tegens.